Sähkönumerot.fi tiedottaa 1/2020

UTU - Esimerkillinen tuotetietojen päivittäjä 2019

STK palkitsi UTU Oy:n Esimerkillisenä Tuotetietojen Päivittäjänä. UTU edustaa laajaa valikoimaa sähköteknisiä tuotteita sähkökeskuksista ja -komponenteista moottorikäyttöihin.

UTU:lla on Sähkönumerot.fi-palvelussa yli 11.000 tuotetta ja on näin sähkönumeroiden lukumäärällä mitattuna kolmanneksi suurin toimittaja. Lähes kaikilla tuotteilla on vähintään yksi tuotekuva, tuotekuvaus ja ETIM-standardin mukaiset tekniset tiedot. UTU on jo vuosien ajan osallistunut aktiivisesti alan tuotetietoprosessien kehittämiseen ja tuotehallintapäällikkö Kari Parviainen on ollut yksi kantavista voimista yleisnimien harmonisoinnissa sekä ETIM-luokkasuositusten ja -käännösten valmistelussa.

UTU palkittiin liiton syyskokouksessa Esimerkillisenä tuotetietojen päivittäjänä.

Kuvassa vasemmalta lukien STK:n varapuheenjohtaja Matti Savolainen,
UTU:n liiketoimintajohtaja Yrjö Vasenius, tuotehallintapäällikkö Kari Parviainen ja toimitusjohtaja Olli Heinonen sekä STK:n toimitusjohtaja Tarja Hailikari.

Rambollin kehityspäällikkö Keni Peltosen blogikirjoitus:

Kattavia tuotetietoja kampaviinerien kyytipojaksi

Suunnittelutoimiston arkeen kuuluu vuosien saatossa tehokkaiksi kehitetyt
tuote-esittelyt kampaviinerien parissa. Mikä onkaan parempi tapa saada
tuotteiden parhaat ominaisuudet ja käyttötavat esiteltyä suunnittelijoille kuin
kasvokkain tapaaminen?

Lue koko blogikirjoitus >>

Sähkönumeron hinta säilyy ennallaan

Sähkönumeron hinta pysyy ennallaan vuonna 2020. Hinta on muille kuin
jäsenyrityksille 3,30 € / sähkönumero/ vuosi. Jäsenyrityksille hinta on 1,65 € / sähkönumero / vuosi. Minimiveloitus on 50 € . Yllä mainitut hinnat alv 0 %.

Sähkönumeron arkistointi ja laskutus

Sähkönumerolasku lähetetään helmi-maaliskuussa ja se perustuu
tammikuun lopussa rekisterissä olevien, aktiivisten ja julkaisemattomien sähkönumeroiden määrään. Arkistoituja sähkönumeroita ei laskuteta.

Teethän arkistoinnit itsepalvelussa hyvissä ajoin ennen kuun loppua,
jotta ne tulevat huomioiduksi laskutuksessa. Muista myös merkitä korvaava tuote arkistoiduille tuotteille.

Muista ilmoittaa muuttuneet laskutustiedot!

Tervetuloa Sähkömessuilla osastollemme AULA 2

Tule tervehtimään ja keskustelemaan ajankohtaisista tuotetietoasioista ja osallistumaan sähköautoveikkaukseen.

Nähdään messuilla!

Valmistajien, maahantuojien ja tukkujen edustajat - Tervetuloa päättämään ajankohtaisista tuotetietoasioista:

Tuoteryhmä 27 - Releet, tunnistimet ja teholähteet 29.1.2020

Tutustu esityslistaan ja ilmoittaudu mukaan >>

Seuraavat perehdyttämispäivät

Perehdyttämispäivissä kerotaan sähkönumeron ja tuotetietojen merkityksesä koko toimitusketjulle, tutustutaan Sähkönumerot.fi-palvelun monipuolisiin mahdollisuuksiin sekä opetellaan itsepalvelun ja ETIMin saloja. Seuraavat perehdyttämispäivät ovat:

3.3.   Sähkönumerot.fi -perehdytys (klo 9-12)
10.3. ETIM-perehdytys (9-12)

18.3. (klo 10 - 11) Uusi koulutus esimerkiksi ulkomaisille päämiehille:
Introduction to Sähkönumerot.fi – Presentation of the product data service in English
Lisätietoja ja ilmoittautuminen: stkliitto.fi/productdatainfo tai Sähkönumerot.fi > Tapahtumat.

31.3. Sähkönumerot.fi -perehdytys (klo 9-12)
7.4. ETIM-perehdytys (9-12)

28.4. Vinkkipäivä (avoimet ovet klo 10-14).
Tule kuulemaan vinkkejä palvelun tehokkaampaan käyttöön,
voit myös vapaasti kysyä ratkaisuja omiin käyttötarpeisiisi.

Perehdyttämispäivät järjestetään STK:n tiloissa Pitäjänmäellä. Tilaisuudet ovat maksuttomia. Ilmoittaudu mukaan viimeistään edellisen viikon perjantaina sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tietosuojaseloste