Sähkönumerot.fi-tiedottaa 3/2020                                                                                            10.3.2020

Lue STK:n hallituksen puheenjohtajan Martti Forssin blogikirjoitus:

Mitä tilastot kertovat?

Sähköteknisen Kaupan Liitto kerää tietoja ja julkaisee useita tilastoja, jotka antavat hyvän kuvan siitä, miten toimialallamme menee. Ne palvelevat jäsenyrityksiä antamalla ajankohtaista tietoa omasta markkina-asemasta ja luovat katsauksen toimialaan.

Lue koko kirjoitus >>>

Lukuja Sähkönumerot.fi-palvelusta

Käyttäjälukuja vuodelta 2019:

• 2 000 000 käyntiä sivustolla
  • 5 400 000 sivukatselua eli
  • arkipäivisin 18 000 sivukatselua, joista 15 000 tuotekorttilatauksia

Palvelussa on

• noin 250 000 aktiivista tuotetta
  • noin 150 000 tuotteella on ETIMin mukaiset tekniset tiedot
  • yli 200 000 tuotteella on kuva
  • yli 140 000 tuotteella on tuotekuvaus
  • Tuotteita lähes 500 yritykseltä
  • Tuotemerkkejä 1400

Laadukkaita tuotetietoja ylläpitää noin 900 itsepalvelukäyttäjää. Kiitos!

Introduction of Sähkönumerot.fi orientation session & webinar

Onko ulkomaisen päämiehesi tai yrityksesi pääkonttorissa työskentelevien vaikea ymmärtää sähkönumeron ja kattavien tuotetietojen merkitystä yrityksellenne tärkeValaistusryhmän kokous 24.3.2020 – Tervetuloa!änä kilpailutekijänä Suomessa?

Tuo tai lähetä yhteistyökumppanisi tähän, ensi kertaa  tarjolla olevaan englanninkieliseen infopalaveriimme tai ohjaa hänet osallistumaan siihen Microsoft Teamsin  välityksellä 18.3.2020 klo 10:00-11:30.

Ilmoittautuminen ja tapahtuman tiedot löytyvät: stkliitto.fi/productdatainfo tai Sähkönumerot.fi > Tapahtumat

Valaistusryhmän kokous 24.3.2020 – Tervetuloa!

STK:n valaistusryhmä kokoontuu vuotuiseen kokoukseen 24.3.2020 klo 13 STK:n tiloihin Takomotie 8, Pitäjänmäki.

Tervetulleita ovat kaikki valaisinten valmistajien, maahantuojien ja tukkujen edustajat. Kokouksessa käydään läpi mm. kokemukset valaisinten ja lamppujen yleisnimimuutosten vaikutuksista.

Älä odottele erillistä kutsua - ilmoittaudu mukaan tai osoitteessa stkliitto.fi/tapahtumat

Yleisnimipäivitykset käynnissä, osallistu ja vaikuta!

Palaverien esityslistat ja ilmoittautumislinkit löytyvät etusivun Tapahtumat -osiosta. Valmistajien, maahantuojien ja tukkujen edustajat - ilmoittautukaa mukaan.

Seuraavat perehdyttämispäivät

Perehdyttämispäivissä kerotaan sähkönumeron ja tuotetietojen merkityksesä koko toimitusketjulle, tutustutaan Sähkönumerot.fi-palvelun monipuolisiin mahdollisuuksiin sekä opetellaan itsepalvelun ja ETIMin saloja. Seuraavat perehdyttämispäivät ovat:

• 31.3. Sähkönumerot.fi -perehdytys (klo 9-12)
  • 7.4. ETIM-perehdytys (9-12)
  • 28.4. Vinkkipäivä (avoimet ovet klo 10-14). Tule kuulemaan vinkkejä palvelun tehokkaampaan käyttöön, voit myös vapaasti kysyä ratkaisuja omiin käyttötarpeisiisi.
  • 5.5. Sähkönumerot.fi -perehdytys (klo 9-12)
  • 12.5. ETIM-perehdytys (9-12)

Perehdyttämispäivät järjestetään STK:n tiloissa Pitäjänmäellä. Tilaisuudet ovat maksuttomia. Ilmoittaudu mukaan viimeistään edellisen viikon perjantaina sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..