<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sähkönumerot for Revit -sovellus on sähkösuunnittelijan uusi luottotyökalu

Sähkönumerot for Revit -sovelluksella ratkotaan rakennusalan haasteita. Sähkösuunnitteluohjelmaa täydentävä sovellus käyttää STK:n digitaalista tuotetietoa rajapinnan kautta, joten se on aina ajan tasalla.

Tässä sovelluksen suunnittelusta vastanneiden Ramboll Finland Oy:n kehityspäällikkö Miro Lehtimäen ja STK ry:n toimitusjohtaja Sallamaari Muhosen kokoamat kolme tärkeintä syytä, miksi Revit-suunnitteluohjelmaa käyttävien ammattilaisten kannattaa ladata sovellus.

1.    Sähkösuunnitelmat tarkentuvat ja tuotevertailu helpottuu

Sähkösuunnittelijat hyötyvät tuotetietojen lisäämisestä omassa työssään. Samalla he auttavat muita projektissa mukana olevia, kuten materiaalihankintojen päätöksien tekijöitä ja hyväksyjiä, tuotevertailuja tekeviä tilaajan edustajia ja pääurakoitsijaa sähkösuunnitelmien toteutuksen osalta.

2.    Logistiikka paranee

Myös teknisten tuotteiden tilaustenhallinta ja materiaalivirran logistiikka paranevat. STK:n ylläpitämissä tuotetiedoissa on valtavasti parametrejä työmaalogistiikan virtauksen parantamiseen, jotta juuri oikeat materiaalit saapuvat oikeaan paikkaan. Esimerkkinä työmaa, jonne tilataan 4 000 pistorasiaa. Sovelluksessa olevan tuotetiedon ansiosta tiedetään saapuvan paketin koko, ja niin voidaan hyvissä ajoin suunnitella, mihin lavat varastoidaan.

3.    Virheiden määrä minimiin

Kun sähköteknisten tuotteiden monipuolinen data on valjastettu osaksi yhä suositumpaa Autodesk Revitiä täydentävässä sovelluksessa, voidaan vähentää virheitä ja lisätä mahdollisuuksia havaita poikkeamat ajoissa. Materiaalihankinnoista vastaava ei esimerkiksi vahingossa tilaa erää kuivan tilan sähkötuotteita kylpyhuoneisiin.

Yhteinen nimittäjä kaikille perusteluille on ajan ja rahan säästyminen. Laajemmassa kontekstissa STK:n digitaalisilla tuotetiedoilla rikastettu Sähkönumerot for Revit -sovellus auttaa osaltaan vastaamaan digitalisaation ja kiertotalouden vaatimuksiin läpi rakennuksen elinkaaren.


stkliitto-logo_600
sahkonumerot_fi_300x35px
ETIM Finland_770x324