<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 

Liity jäseneksi

Tilastotietoa yrityksesi markkina-asemasta

Olet mukana vaikuttamassa ja edunvalvonnassa

Saat 50 % alennuksen sähkönumeroista

Saat tietoa alan trendeistä ja kuulumisista

Sähkönumerot.fi-mainospaikka jäsenhintaan

Yrityksen tiedotteet sähkönumerot.fi-uutisvirtaan

Yrityskohtainen kohdennettu perehdytys

One Click LCA:n EPD-ohjelmisto jäsenetuhintaan liiton jäsenyrityksille


Liiton jäsenmaksu on 1700 euroa vuodessa.
Yritys, joka harjoittaa kauppaa, valmistusta tai maahantuontia sähköteknisillä tuotteilla, voi hakea jäsenyyttä.
Yhteistyötahot voivat liittyä yhteistoimintajäseksi.

Tule mukaan alan keskeisten
toimijoiden joukkoon

STK:n jäseninä on yli 100 sähköistysalan keskeistä toimijaa, joista 13 alan tukkuliikettä ja 80 valmistajaa, maahantuojaa ja yhteistoimintajäsentä. Jäsenyritykset edustavat alan liikevaihdosta 90 %.

Jäsenyritykset

ABB Oy

PL 182 / Helsinki
puh. 0102211

Verkkosivu

ABB on johtava globaali sähkö- ja automaatioteknologiayhtymä, jonka tuotteet ja palvelut parantavat teollisuus- ja energiayhtiöasiakkaiden kilpailukykyä ympäristövaikutukset huomioiden. ABB Asennustuotteet valmistaa ja markkinoi rakentamisessa käytettäviä sähköasennustarvikkeita ja -kalusteita sekä merkinantojärjestelmiä. Tuotevalikoimaan kuuluu myös EIB ja PowerNet väylätekniikkatuotteet.

Ahlsell Oy

Kallionopontie 1 / Hyvinkää
puh. 020 584 5000

Verkkosivu

Ahlsell on pohjoismainen tekninen tukkukauppa. Ahlsell myy tuotteita ja palveluita yrityksille ja ammattilaisille, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.

Airam Electric Oy Ab

Sementtitehtaankatu 6 / Kerava
puh. 0207 545 600

Verkkosivu

Airam Electric Oy Ab on yksityinen vakavarainen suomalainen yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat valonlähteet, valaisimet, paristot, kylmälaukut, termospullot ja -kaatimet. Omassa tuotannossa ovat erikoislamput ja -valaisimet. Airam-laatu on käsite käyttäjien keskuudessa v. 1921 perustetulla Airamilla on pitkät perinteet suomalaisena sähkötekniikan asiantuntijana. Yhtiön toiminta on keskittynyt Keravalle, missä sijaitsevat yhtiön toimitilat ja logistiikkakeskus. Airamilla on Suomessa kattava varastovalikoima, käsittäen yli 2000 varastonimikettä, joista n. 400 on lamppuja. Airam-tuotteita myyvät hyvinvarustetut tavaratalot, päivittäistavarakaupat, sähköliikkeet ja rautakaupat.

Aura Light Oy

Vapaalantie 2 A / Vantaa
puh. (09) 855 3640

Verkkosivu

Aura Light on ruotsalaisen Aura Light International-konsernin Suomen tytäryhtiö. Aura on korkealaatuisten ja pitkäikäisten Long Lige Lights -loistelamppujen kehittäjä ja valmistaja. Aura Long Life Lights -loistelamppujen taloudellinen polttoikä on kolminkertainen verrattuna muihin loistelamppuihin. Tarjoamme pitkäikäisen, kokonaistaloudellisen ja ympäristöä säästävän valaistusratkaisun ammattisektorin loppukäyttäjille kaikkiin valaistustarpeisiin. Yhteistyökumppaneinamme ovat Suomen johtavat alan tukkuliikkeet. Tuotteemme tunnettiin aiemmin nimellä Luma Long Life.

Boreo Oyj

Ansatie 5 / Vantaa
puh.

Verkkosivu

Boreo luo arvoa omistamalla, hankkimalla ja kehittämällä B2B-liiketoimintoja Pohjois-Euroopassa. Boreon liiketoiminnot on organisoitu kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat Elektroniikka, Tekninen kauppa ja Raskas kalusto. Konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2020 oli 103,6 milj. euroa ja se työllistää yli 350 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltiassa. Boreo Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla kaupankäyntitunnuksella BOREO.

Cablex Oy

Kärsämäentie 23 / Turku
puh. 040 5529758

Verkkosivu

CableX Oy on suomalainen sähkö- ja konerakennusalan materiaalitoimittaja. Yhtiö palvelee laite- ja konerakentajia sekä urakointi- ja alihankintatoimialoja. Yhtiö maahantuo, varastoi ja myy laadukkaita sähkö-, elektroniikka- ja auto-maatioalan tuotteita. Tuotevalikoimaan kuuluvat kaapelit, valmiskaapelit, kotelot, asennustarvikkeet ja työkalut. Yritys on perustettu 2008. Henkilöstöä on 16. Toimipaikka sijaitsee Turussa, jossa yhtiöllä on yli 2000 m2:n varastotilat.

Cadmatic Eac Oy

Heikinkatu 7 / Kotka
puh. 05 227 5100

Verkkosivu

Cadmatic kehittää sähkösuunnitteluun ja -dokumentointiin CAD-ohjelmistoja sekä on mukana kehittämässä toimialan prosesseja sekä toimintatapoja. Yhtiön asiakkaita ovat suunnittelutoimistot, urakoitsijat, keskusvalmistajat, valmistava teollisuus, energialaitokset. Lisäksi yritys tekee yhteistyötä johtavien sähköalan oppilaitosten kanssa. Yhtiö toimii Suomessa, Baltian maissa ja Ruotsissa. Cadmaticillä (entinen Kymdata) on ollut yhteistyösopimus Sähkönumerot.fi-palvelun kanssa tuotteiden perustietojen käytöstä ja linkityksestä Sähkönumerot.fi-tuotekorteille vuodesta 2005 lukien.

Cariitti Oy

Munkinmäentie 9 / Kirkkonummi
puh. (09) 221 90440

Verkkosivu

Cariitti luo ainutlaatuisia valaistuselämyksiä. Cariitti Oy on valokuitu- ja led-valaisimia valmistava kotimainen valaistusalan perheyritys. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Hyvän lopputuloksen viimeistelee hyvä asiakaspalvelu ja mahdollisuus asiakaskohtaiseen tuotesuunnitteluun. Vuonna 2008 Cariitille myönnettiin Avainlippu-tunnus. Materiaalivalinnoissa huomioidaan ympäristönäkökulmat, ja yrityksen kaikki kierrätettävä jäte kierrätetään.

Cimco


puh.

Verkkosivu

Työkalujen valmistaja Bergisches Landista. Perustamisestaan vuonna 1827 lähtien CIMCO on ollut yksi perinteisten ammattilaisten johtavista tuotemerkeistä.

Danfoss Oy Ab

Niittytaival 13 / Espoo
puh. 020 701 0600

Verkkosivu

Danfoss on yksi maailman johtavista energiatehokkaiden ratkaisujen toimittajista. Se valmistaa, markkinoi ja myy ensiluokkaisia komponentteja ja käyttöjärjestelmiä. Laajasta valikoimasta löytyy tuotteita ja palveluita esimerkiksi rakennusten lämmitykseen ja ilmastointiin, sähkömoottorien ohjaukseen ja elintarvikkeiden jäähdytykseen. Danfossilta löytyy ratkaisut myös aurinko- ja tuulivoimaan sekä kaukolämmitykseen ja –jäähdytykseen. Danfoss Lämpö Danfoss Lämpö tarjoaa laajan valikoiman komponentteja ja järjestelmiä lämmön tuotantoon, jakeluun ja käyttöön. Danfoss Lämmön tuotevalikoimasta löydät sähköiset lattialämmitys- sekä sulanapitojärjestelmät sekä vesikiertoiset lattialämmitysjärjestelmät, patteritermostaatit, öljylaitekomponentit, maa- ja ilmavesilämpöpumput. Danfoss Drives Vaconin ja Danfossin muodostama Danfoss Drives -liiketoimintayksikkö syntyi yhteisestä intohimosta kehittää, valmistaa ja myydä maailman parhaimpia taajuusmuuttajia. Yli 5 000 ammattilaista yli 50 maassa vuosikymmenien kokemuksella varmistavat, että taajuusmuuttaja-alan paras palvelu on aina saatavilla käyttökohteesta riippumatta koko tuotteen elinkaaren ajan. Valikoimasta löytyvät tutut ja luotettavat 0,18 kW:n ja 5,3 MW:n välisellä tehoalueella toimivat VLT®- ja VACON®-taajuusmuuttajat, jotka soveltuvat käytettäväksi kaikkien moottoriteknologioiden kanssa. Teollisuusautomatiikka Danfoss Teollisuusautomaatio on johtava toimittaja OEM – teollisuuden, prosessiteollisuuden sovellusten ja kiinteistöjen automaatiotarpeissa. Tuotevalikoimaan kuuluvat tuotteet lämpötilan valvontaan, paineen valvontaan, virtausten ohjaukseen sekä sähkön ohjaukseen.

Eaton Electric Oy

Riistakuja 1 / Vantaa.
puh. (09) 452 661

Verkkosivu

Eaton on globaali, johtava energialiiketoiminnan asiantuntija. Eatonilla on vahvaa paikallista sovellusosaamista sähkönjakelussa ja suojaamisessa, sähkönsyötön varmistamisessa ja energiavarastoinnissa, sähkönlaadussa sekä sen hallinnassa ja automatisoinnissa, turvallisuuden takaamisessa rakenteellisissa ratkaisuissa sekä vaativissa ympäristöratkaisuissa. Kokonaispalveluiden, kanavien, integroidun digitaalisen alustan ja näkemysten avulla Eaton tukee toimialoja ympäri maailmaa ja auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan kriittisimmät sähkönhallintaan liittyvät haasteet. Eatonin tehtävänä on parantaa elämänlaatua ja ympäristöä virranhallintateknologioiden ja -palveluiden avulla. Tarjoamme kestävään kehitykseen perustuvia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme hallinnoimaan sähköistä, hydraulista ja mekaanista voimaa – turvallisemmin, tehokkaammin ja luotettavammin. Eatonin vuoden 2020 liikevaihto oli 17,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja myymme tuotteita asiakkaillemme yli 175 maassa. Eatonilla on noin 92 000 työntekijää.

EJOT Sormat Oy

Harjutie 5 / Rusko
puh. 020 794 0200

Verkkosivu

EJOT Sormat Oy on EJOT- groupin suomalainen maayhtiö ja pohjoismaiden suurin kiinnitystarvikealan valmistaja. EJOT Sormat Oy:n toiminnot ja johtamismallit perustuvat sertifioituihin EN ISO 9001 mukaiseen laatu- sekä EN ISO 14001 mukaiseen ympäristöjärjestelmään. EJOT Sormat Oy keskittyy valmistamaan ja toimittamaan laitteiden ja rakenneosien kiinnittämiseen ja liittämiseen tarkoitettuja tuotteita sekä muita sähköasennustarvikkeita. Sormat, joka on EJOT Sormat Oy:n tavaramerkki, on tae laadukkaista ja turvallisista kiinnitystuotteista.

Elektro-Valo Oy

Muottotie 4 / Uusikaupunki
puh. 020 7402460

Verkkosivu

Elektro-Valo Oy on suomalainen valaisinvalmistaja, jonka tehdas sijaitsee Uudessakaupungissa. Yritys on perustettu vuonna 1981.Elektro-Valo Oy valmistaa ja suunnittelee valaisinratkaisuja pääasiassa julkisiin tiloihin. Yrityksen toteuttamia valaisinratkaisuja on nähtävissä mm. toimistoissa, ostoskeskuksissa, tehtaissa, urheiluhalleissa, sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa.

Elpress Ab

Papinkatu 19 / Porvoo
puh. 040 538 9644

Verkkosivu

Elpress AB on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut kattavia johdinten ja kaapeleiden liitosjärjestelmiä jo vuodesta 1959. Yhtiön pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Kramforsissa, keski-Ruotsissa. Tuotteita markkinoidaan yli 50 maassa. Päämarkkina-alue on Pohjoismaat ja Baltia. Sertifiointi, konsultointi, koulutus ja huolto ovat yhdessä: System Elpress – varma liitoksesi.

Ensto Finland Oy

Ensio Miettisen katu 2 / Porvoo
puh. 020 476 21

Verkkosivu

Ensto suunnittelee ja tarjoaa sähköistysratkaisuja, jotka tekevät älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä entistä turvallisempia, toimivampia, luotettavampia ja tehokkaampia. Vuonna 1958 perustettu kansainvälinen teknologia- ja perheyritys työllistää 1 600 ammattilaista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Liikevaihtomme on noin 270 miljoonaa euroa. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen.

Esylux Oy

Äyritie 12 B / Vantaa
puh. 020 779 2660

Verkkosivu

Esylux kehittää, tuottaa ja myy automaatio- ja valoratkaisuja, jotka parantavat elämänlaatua ja energiatehokkuutta toimistorakennuksissa, opetustiloissa ja sairaanhoitolaitoksissa.

Etman Oy

Myllypuronkatu 30 / Tampere
puh. 040 746 2941

Verkkosivu

Etman tuotekehittää ja valmistaa asennustarvikkeita, asennuskalusteita ja LEO-valaisimia Pohjoismaiden markkinoille. Etman Oy toimii jakelijana Suomen markkinoille jossa kohderyhmänä on sähköurakoitsijat. Yhtiön päätoimipaikka on Tampereella, mutta toimintaa on ympäri Suomea. Pyrimme jatkuvaan asiakaskokemukseen pohjautuvaan tuotekehitykseen. Etmanilla on tukkutoimintaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Etra Oy

Lampputie 2
puh. 020 765 45

Verkkosivu

Etra on suomalainen teknisen kaupan erikoisliike joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Etra pyrkii olemaan kokonaisvaltainen kumppani teollisuustuotteiden ja palveluiden toimittajana ja tuottajana, kehittää yhteistyötä asiakkaiden ja toimittajien kanssa, rakentaa molemminpuolista luottamusta sekä tehostaa hankintaprosessia tarjoamalla laajan tuote- ja palveluvalikoiman yhdestä paikasta.

Exilight Oy

Hermiankatu 6-8 A / Tampere
puh. 010 773 5400

Verkkosivu

Exilight tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja näyttäviä turva- ja opastevalaisimia sekä moderneja, helposti ylläpidettäviä turvavalaistuksen järjestelmiä. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa Tampereella ja Espoossa.Exilight on perustettu 2003 ja se on toiminut valaistusalalla jo viisitoista vuotta. Exilight kuuluu ruotsalaiseen Lagercrantz Groupiin, joka on teknisiin ratkaisuihin keskittyvä ryhmä, jolla on toimintaa seitsemässä maassa. Yhtiö on listattuna Nasdaq OXM Tukholman pörssissä vuodesta 2001.

F9 Distribution Oy

Hatanpään valtatie 48 / Tampere
puh. 03 4109 2800

Verkkosivu

Suomalainen F9 Distribution Oy on yrittäjäasenteeseen toimintansa perustava IT-jakelija. F9 auttaa kumppaneitaan toimittamaan erilaisia kokonaisratkaisuja IT- ja kulutuselektroniikassa, mobiililaitteissa ja esitystekniikassa. Valitsemme edustukseemme alansa parhaat valmistajat ja ratkaisut, joita yhdistämme joustavasti F9:n kattavaan ja markkinan mukana kehittyvään palvelutarjontaan.

Fagerhult Oy

Mannerheimintie 113 / Helsinki
puh. 09 777 1580

Verkkosivu

Fagerhult kehittää, valmistaa ja markkinoi valaisimia ja valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin, kuten toimistoihin, kouluihin, teollisuudelle ja sairaaloille. Painotamme tuotekehityksessä tuotteiden toimivuutta, muotoilua, monipuolisuutta sekä energiaa säästäviä ratkaisuja.

Feilo Sylvania Finland Oy

Vantaankoskentie 14 / Vantaa
puh. 09 5421 2100

Verkkosivu

Feilo Sylvania Finland Oy kuuluu osana maailman laajuiseen Sylvania-yhtiöön, joka on yksi maailman johtavia ammattimaisten valaistusratkaisujen toimittajia. Ammattitaitoa valonlähteissä ja valaisimissa on kertynyt jo yhden vuosisadan ajan. Toimitamme valaistusratkaisuja julkiselle, kaupalliselle ja yksityiselle sektorille keskittyen määrätietoisesti teknisiin innovaatioihin ja kehittäen jatkuvasti uusia energiatehokkaita ratkaisuja. Jokaisen uuden tuoteratkaisun tulee tarjota laadukkaampaa valoa pienemmällä energialla.

Fibox Oy Ab

Keilaranta 19 / Espoo
puh. 020 778 5700

Verkkosivu

Fibox on elektroniikka- ja sähkökomponentteja ja sähkölaitteita vaativissa olosuhteissa suojaavien muovi- ja alumiinikoteloiden markkinajohtaja ja yksi maailman suurimmista kotelovalmistajista.

Finnparttia Oy

Joutnantie 76 / Perniö
puh. 02 727200

Verkkosivu

Finnparttia on perinteinen varastoiva sähkötukkukauppa, joka varastonkierron parantamisen sijaan panostaa asiakastyytyväisyyteen pitämällä isoa varastoa ja kokeneita sähköalan ammattilaisia myyjinä. Kilpailukykyä lisää aktiivinen eurooppalainen FEGIME yhteistyö. 1987 perustetun perheyhtiön päätuotteita ovat sähkötarvikkeet, valaisimet, kaapelit, keskukset, moottorit, keskuskomponentit ja automaatiotuotteet. Perniössä on Finnparttian 1000 m² noutomyymälä ja 5200 m² varasto.

Finnsat Oy

Yrittäjäntie 15 / Seinäjoki
puh. 020 742 0148

Verkkosivu

Finnsat Oy sähköteknisten tuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Yhtiöllä on 45 vuoden kokemus antenni- ja tietoverkoista. Tuoteperheet on rakennettu vahvoista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. Finnsat edustaa Suomessa yli 50 päämiestä Euroopasta ja sen ulkopuolelta. Tuotevalikoimasta löytyvät ratkaisut koaksiaali-, kuitu-, 4G- ja dataverkkoihin, mittalaitteet sekä moni-puoliset AV-ratkaisut.

Fluke Finland Oy

Teknobulevardi 3-5 / Vantaa
puh. 0800 111862

Verkkosivu

Vuonna 1948 perustettu Fluke Corporation on ammattikäyttöön tarkoitettujen kompaktien elektronisten testauslaitteiden markkinajohtaja. Fluken asiakkaat ovat teknikkoja, insinöörejä ja sähköasentajia, jotka asentavat, huoltavat ja valvovat teollisia sähkö- ja elektroniikkalaitteita sekä kalibrointiprosesseja.

FSM Oy Fonel Security Marketing

Kolmenkulmantie 1 / Nokia
puh. 020 7559500

Verkkosivu

FSM on johtava turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden maahantuoja. Yhtiö on 25 vuotta toiminut turvatekniikan maahantuojana, ja viime vuosien aikana vahvistanut tuotteistoaan ja asemaansa verkkotuotteiden ja konesalien toimittajana. Tuotevalikoimaan kuuluu kaikki kiinteistön turvateknisessä valvonnassa tarvittavat laitteet ja järjestelmät, suurimpina tuoteryhminä hälytysjärjestelmät, hälytysten vastaanotto, videovalvonta, kulunvalvonta, paloturvallisuus sekä tietoverkko- ja IT-mekaniikan tuotteet. Tuotteita myyvät sähkötukut sekä maan kattava valtuutet-tujen jälleenmyyjien myyntiverkosto. Gigaset-liiketoimintayksiköllä on pitkä kokemus verkko-tuotteiden alihankkijana ja palveluntuottajana. Yhtiö on suunnitellut ja toteuttanut konesaleihin energiaa säästäviä kokonaisratkaisuja sekä toimittanut moduulirakenteisia valmiskaapeleita. Myyntikonttori ja myymälä sijaitsevat Vantaan Koivuhaassa ja Nokian Kolmenkulmassa. Yhtiön päävarasto on Vantaalla ja IT-liiketoimintayksikkö Karkkilassa.

GARO Finland Oy

Olarinluoma 7 / Espoo
puh. 040 7373 763

Verkkosivu

Garo Finland Oy on ruotsalaiseen GARO-konserniin kuuluva yritys, joka maahantuo ja markkinoi Garo Ab:n suunnittelemia ja valmistamia sähköalan tuotteita ja tarvikkeita. Laaja tuotevalikoima on myynnissä sähkötukkuliikkeissä ympäri maan. GARO-konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Irlannissa ja Puolassa. GARO kehittää, valmistaa ja toimittaa innovatiivisia tuotteita ja järjestelmiä sähköasennusteollisuudelle omalla tuotemerkillään. Yhtiöllä on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Irlannissa ja Puolassa.

Greenled Oy

Oritkarintie 4
puh. 020 125 5800

Verkkosivu

Greenled Oy on Suomen johtava LED-valaistusratkaisujen toimittaja yrityksille ja julkiselle sektorille. Tarjoamme laajan valikoiman kestäviä LED-valaistusratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme tehostamaan heidän liiketoimintaansa. Valmistamme valaisimet Oulun tehtaallamme ja tarjoamme kokonaisvaltaisia LED-valaistusprojektien hallinta- ja toteutuspalveluita.

Greenlux Lighting Solutions Oy

Mekaanikonkatu 1
puh. +358 29 3700 670

Verkkosivu

GreenluxLight on edistyneiden LED-yleisvalaistusratkaisujen edelläkävijä Pohjoismaissa. GreenluxLight-valaisimet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, mikä antaa valaisimille pohjoismaisen ilmeen ja muotoilun. GreenluxLightilla on vahva kokemus vähittäismyymälöiden, parkkihallien, varastojen ja teollisuustilojen valaistuksesta, ja se on ollut ensisijainen valinta näihin kohteisiin Pohjoismaissa vuodesta 2007 lähtien.

Glamox Oy

Karhumäenkuja 2 / Vantaa
puh. 010 841 0440

Verkkosivu

Glamox on norjalainen teollisuusyritys, joka kehittää, valmistaa ja toimittaa ammattivalaistuksen ratkaisuja maailmanlaajuisesti. Glamox-konserni omistaa useita laadukkaita tuotemerkkejä: Glamox, Aqua Signal, Luxo, Høvik Lys, Norselight, LINKSrechts ja Küttel. Glamox on sitoutunut täyttämään asiakkaiden toiveet ja tarpeet tarjoamalla laadukkaita tuotteita, ratkaisuja ja tukipalveluita.

Hedtec Oy Ab

Lauttasaarentie 50 / Helsinki
puh. 0207 638 200

Verkkosivu

Oy Hedtec Ab on taloteknisen alan maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Hedtec on osa Hedengren-konsernia.

Helkama Bica Oy

Lasitehtaankatu 12 / Hanko
puh. 02 410 8700

Verkkosivu

Helkama Bica on erikoistunut laiva-, telecom- ja teollisuuskaapelien tuotekehitykseen, valmistamiseen ja myyntiin. Suomalaiselle perheyritykselle on kertynyt vankkaa kaapeliosaamista jo yli 50 vuoden ajalta. Yhtiöllä on Suomessa kaksi tehdasta, Hangossa ja Kaarinassa sekä tytäryhtiö Shanghaissa Kiinassa. Suomessa Helkama Bica työllistää 190 henkilöä. Useat kansainväliset suuryritykset tuntevat Helkama n luotettavana yhteistyökumppanina ja yrityksellä onkin vientiä yli 60:een maahan vuosittain. Helkama tarkoittaa laatua, joustavuutta ja loistavaa asiakaspalvelua.

HellermannTyton

Äyritie 12 B / Vantaa
puh. (09) 8700 450

Verkkosivu

HellermannTyton Suomessa on ruotsalaisen HellermannTyton Ab:n myyntikonttori, joka maahantuo ja markkinoi sähkö- ja elektroniikkateollisuuden komponentteja ja tarvikkeita.

Helvar Oy Ab

Keilaranta 5 / Espoo
puh. (09) 5654 1

Verkkosivu

Helvar valmistaa kuristimia ja valaistuselektroniikkaa valaisinteollisuudelle ja muille valaistukseen erikoistuneille asiakkaille. Tuotevalikoimaan kuuluvat magneettiset kuristimet, säädettävät ja ei-säädettävät elektroniset liitäntälaitteet sekä analogiset ja digitaaliset valonohjaustuotteet.

Infradex Oy

Ansatie 5 D / Vantaa
puh. (09) 876 1011

Verkkosivu

Infradex Oy on vuonna 1987 perustettu Suomen johtava lämpökuvausjärjestelmien maahantuoja, huoltoliike sekä infrapunatekniikan kouluttaja. Yhtiö myy ja markkinoi lämpökameroita, testaus- ja mittalaitteita sekä optisia tarkastuslaitteita. Valikoimaan kuuluu FLIR lämpökamerat ja mittalaitteet, Extech testaus- ja mittalaitteet, Retrotech tiiviysmittalaitteet, CI Systems optiset tarkastuslaitteet sekä DJI ammattikäyttöön soveltuvat UAV laitteet.

I-Valo Oy

Tehtaantie 3 b / Iittala
puh. 010 501 3000

Verkkosivu

I-Valo Oy on valaisimia kehittävä, valmistava ja markkinoiva yritys, joka on osa kansainvälistä Fagerhult-konsernia. Tuotevalikoima koostuu sekä asennus- että teollisuusvalaisimista. Myös ATEX-luokitellut valaisimet ovat osa yrityksen tuotetarjontaa.

Kajote Oy

Orvokintie 9 / Porvoo
puh. 0400 422 858

Verkkosivu

Kajote on vuonna 1960 perustettu kotimainen perheyritys, joka valmistaa kaapeleita rakennus- ja tuotantoteollisuuden tarpeisiin. Yhtiön päämarkkina-alue on Suomi, mutta tuotteita viedään myös muihin EU-maihin. Valtakunnalliset tukkuliikkeet ja teollisuus ovat yhtiön pääasiallisia asiakkaita.

Kamic Installation Ab

Kylvöpolku 6 / Helsinki
puh. 010 8238 200

Verkkosivu

Kamic Installation Oy markkinoi asiakkaiden tarpeisiin sopivia turva- ja valaistustuotteita. Olemme osa kansainvälistä Kamic Group-konsernia. Kuulumme konsernin Kamic Installation liiketoiminta-alueeseen, joka on keskittynyt erilaisten teknisten ratkaisujen ja laitteiden toimittamiseen erityisesti kiinteistöihin ja teollisuuteen. Tuotealueina ovat mm. valaistus, turvajärjestelmät ja -tuotteet, turvavalaistus, kameravalvonta, UPS-laitteet, paloilmoitinjärjestelmät, kulunvalvonta ja huoltovapaat akut.

Karlux Oy

Paassillantie 1 / Hollola
puh. (03) 881 0041

Verkkosivu

Karlux Oy on perinteikäs kotimainen valaisinvalmistaja, jonka tuotteet ovat olleet saatavilla ammattitukkujen kautta jo vuodesta 1983. Oma tuotanto Hollolassa ja valaisinsuunnittelu takaavat joustavan palvelun laajasta valikoimasta sekä ratkaisut myös erikoisprojekteihin. Karluxin tuotevalikoima koostuu puisto-, taajama-, pihapiiri-, seinä- ja siltavalaisimista.

Katko Oy

Ruosilantie 2 / Helsinki
puh. (09) 849 600

Verkkosivu

KATKO Oy suomalainen perheyritys, joka valmistaa yli 70 vuoden kokemuksella kuormankytkimiä, kytkinvarokkeita sekä näihin liittyviä sähkötarvikkeita. KATKO Oy on kehittynyt kansainvälisillä markkinoilla toimivaksi teollisuusyritykseksi, jonka valmistuksesta kaksi kolmannesta menee vientiin. Asiakaskuntaa löytyy yli 60 maasta kaikilta mantereilta.

Kauppahuone Harju Oy

Myllypuronkatu 30 / Tampere
puh. 020 743 1330

Verkkosivu

Kauppahuone Harju on vuonna 1979 perustettu tamperelainen maahantuontia ja vientiä harjoittava perheyritys, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman teknisen alan tuotteita. Yhtiön päätuoteryhmiä ovat sähkötarvikkeet sekä Einhell-merkkiset sähkö- ja puutarhatyökalut. Kauppahuone Harjulla on yksinoikeus Etman-sähkötarvikkeiden sekä Tillex-kiinnitystarvikkeiden edustukseen Suomessa. Yhtiö markkinoi sähkötarvikkeita myös ElectroGEAR-brändillä.

Inventronics

Äyritie 20 / Vantaa
puh. +358 50 372 0210

Verkkosivu

Inventronics on maailmanlaajuinen organisaatio, jolla on pääkonttori Kiinassa ja muita toimistoja eri puolilla maailmaa. Strategisesti sijoitetut varastomme yhdistettynä laajaan maailmanlaajuiseen kumppaniverkostoomme mahdollistavat sen, että voimme palvella asiakkaita tehokkaasti kaikkialla maailmassa.

Klinkmann Oy

Fonseenintie 3 / Helsinki
puh. (09) 540 4940

Verkkosivu

Klinkmann on johtava suomalainen automaatio- ja sähköistysratkaisujen toimittaja teollisuuteen, kiinteistöihin, liikennesovelluksiin ja sähkönjakeluun. Tarjoamme ratkaisuja ja tukipalveluita, jotka auttavat asiakkaitamme parantamaan omia tuotteitaan ja digitalisoimaan omaa toimintaansa. Palvelutiimimme varmistavat oikean sovellusratkaisun, sertifioivan asiakaskoulutuksen sekä jatkuvan tuen ja ylläpidon. Toimittamiimme ratkaisuihimme kuuluvat mm. Rockwell Automation ohjauslaitteet, Aveva Wonderware automaatio-ohjelmistot, Belden Hirschmann tietoverkkotuotteet sekä CHINT keskuskomponentit.

KNIPEX-Werk C. Gustav Putsch KG branch Finland

Oberkamper Str. 13
puh. +49 202 47 94 279

Verkkosivu

Perusajatuksenamme on keskittää. Vain asiantuntijoina voimme tarjota asiakkaillemme huippuluokan suorituskykyä ja selviytyä globaalissa kilpailussa. Yli 140 vuoden aikana meille on kertynyt erittäin laaja pihti valikoima ja valmistustaidot, jotka näkyy jokaisesta KNIPEX-pihdissä. Valmistamme yksinomaan Saksassa, Wuppertalissa, paikalla jossa yrityksemme on perustettu.Lähes 100-prosenttisesti omassa hallussa olevan valmistuksen avulla voimme hallita kaikkia tuotantovaiheita ja vaikuttaa suoraan niihin ja jatkuvasti parantaa niitä parhaan mahdollisen laadun saavuttamiseksi.

Laatuantenni Oy

Rälssintie 4 / Helsinki
puh. 040 7220124

Verkkosivu

Laatuantenni Oy on suomen vanhin antennialalla toimiva maahantuonti ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Laatuantenni on toiminut alalla aktiivisesti jo lähes 60 vuoden ajan. Vuosien varrella tuotevalikoima on laajentunut ja käsittääkin nykyään laajan valikoiman niin antenniverkon tuotteita, kuin myös kuilu-, verkko, sekä monioperaattoriverkkojen kattavat tuotevalikoimat. Tuoreimpana lisäyksenä yhtiö on laajentanut liiketoimintaansa suunnittelupuolelle ja tarjoaa tuotteiden maahantuonnin ohella myös radiosisäverkkojen suunnittelu- sekä konsultointipalveluita.

Lapp Automaatio Oy

Martinkyläntie 52 / Vantaa
puh. 020 764 6410

Verkkosivu

Lapp Automaatio Oy tarjoaa sähkö- ja automaatiokomponentit sekä palvelukokonaisuudet asiakkaan kilpailukyvyn parhaaksi. Yritys on Suomen johtava koneenrakennuksen automaatio- ja sähkökomponenttien maahantuoja, joka edustaa alan parhaita tuotevalmistajia. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman lisäksi asiakaskohtaisia kokonaisratkaisuja. Palvelun periaatteita ovat toimitusten nopeus ja laatu sekä kustannustehokkuus ja riskittömyys asiakkaalle. Tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat automaatio- ja turvakomponentit, kaapelit ja kaapelitarvikkeet, virransyöttö- ja ohjauslaitteet, instrumentit ja lämpötilan mittaus sekä hälytyslaitteet, kotelot ja liittimet.

Ledimo Oy

Mustionkatu 8 / Turku
puh. 040 9000 700

Verkkosivu

Ledimo on suomalainen 2014 perustettu LED-valaisimien valmistaja, valmistuttaja sekä maahantuoja. Toiminnan perusteet ovat korkea laatu, kustannus- ja energiatehokkuus, sekä ympäristöystävällisyys. Yrityksen taustavoimana on sähkö- ja valaistustekniikan moniosaajia. Toimitusketjumme on pitkälle automatisoitu ja arvoketju mietitty tarkasti.

Ledvance Oy

Vantaankoskentie 14 / Vantaa
puh. (09) 7422 3300

Verkkosivu

LEDVANCE lukeutuu maailman johtaviin yleisvalaistustuotteiden valmistajiin ja palvelee niin valaistusalan ammattilaisia kuin loppukäyttäjiä. Se tarjoaa laajan valikoiman LED-valaisimia, kehittyneitä LED-lamppuja, fiksuja älykoti- ja älyrakennusratkaisuja sekä perinteisiä valonlähteitä.

Legrand Finland Oy

Linnoitustie 11
puh. 020 4865 010

Verkkosivu

Legrand on sähköistyksen globaali asiantuntija. Tarjoamme kattavan valikoiman huipputason sähköistysratkaisuja liike-, asuin- ja teollisuuskiinteistöihin. Tavoitteenamme on parantaa ihmisten elämänlaatua muokkaamalla tiloja, joissa asumme, työskentelemme ja tapaamme toisiamme. Legrand.fi

Lem-Kem Oy

Vieterikatu 11 / Lahti
puh. 020 7549 400

Verkkosivu

Lem-Kem on Suomen johtava kiinteistöjen hiilineutraalien kokonaisratkaisujen toimittaja. Tarjontamme kattaa kaiken kestävän kehityksen energia- ja lämmitysratkaisuista älyvalaistukseen ja vastuullisiin kiinteistönhoidon tuotteisiin. Yhdistämällä ratkaisujamme on kiinteistön hiilineutraalius mahdollista toteuttaa palveluna, kustannuksia säästäen. Olemme Suomen suurin aurinkovoiman kokonaistoimittaja, omalla maahantuonnilla, suunnittelulla ja asennuksella. Suunnittelemme ja asennamme itse kaikki energiaratkaisumme ja meillä on lähes 40 vuoden kokemus vastuullisten ja hyvinvoivien kiinteistöjen toteutuksesta.

Lival

Lival/ Sipoo - Nordic Aluminium/ Pikkala
puh.

Verkkosivu

Lival on myymälävalaistuksen asiantuntija sekä Euroopan johtava kiskovalaisimien valmistaja. Lival kehittää ja valmistaa innovatiivisia LED-valaistusratkaisuja – ja asettaa uusia standardeja designin, tekniikan ja tehokkuuden suhteen. Nordic Aluminium, joka kuuluu Lival Group:iin, on johtava suomalainen kosketinkiskotuotteiden valmistaja, jonka tuotantokapasiteetti on yli 6 miljoonaa metriä vuodessa. Energiatehokkuus ja ekologisuus ovat tärkeitä asioita sekä Livalille että Nordic Aluminiumille. Tuotteiden jälleenmyyjiä ovat Suomessa sähkötukkuliikkeet Sonepar, Onninen, Rexel ja Ahlsell

Malux Finland Oy

Työpajantie 13a / Porvoo
puh. (019) 574 5700

Verkkosivu

Maluxin erikoisosaamista on vaativien olosuhteiden (mm. ATEX) sähkö- ja automaatiotuotteet, valaistusratkaisut ja viestintälaitteet.

Meka Pro Oy

Konetie 25 / Oulu
puh. 0207 450 800

Verkkosivu

Meka Pro Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kaapelitieratkaisuja. Tuotevalikoiman perustan muodostavat teräksiset tikashyllyt, levyhyllyt, lankahyllyt, valaisinkiskot sekä alumiinirakenteiset johtokanavat, pistorasiapylväät ja unipro®-kosketinkiskojärjestelmät. Asiakaslähtöisyys, pitkä historia, vahva kokemus tuotekehityksestä sekä laatutietoisuus ovat perheyhtiön vahvuuksia. Meka Pro Oy noudattaa ISO 9001 –laatustandardin ja ISO 14001- ympäristöjärjestelmän vaatimuksia. Yhtiön tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevan Oulussa. Kotimaan myyntikonttorit löytyvät Vantaalta ja Turusta. MEKA® ja unipro® -tuotteet ovat edustettuina laajasti Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa. Meka Pro Oy:lle on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.

Melbye

Fordonsvägen 17
puh. +46 36 3320700

Verkkosivu

Melbye Skandinavia on tekninen kauppa- ja tuotantotalo, joka toimittaa tuotteita ja järjestelmäratkaisuja infrastruktuurin alalla - tiet ja laitokset, kuituverkot, energia, asentaminen.

Merilux Oy

Työpajankatu 2 / Helsinki
puh. (09) 894 64 014

Verkkosivu

Merilux tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja ratkaisuja valaistuksen, lämmityksen ja ilmastoinnin - sähköisen tai vesikiertoisen, ohjaukseen. Tuotevalikoima on laaja ja koostuu rakennusten sähköistämisen perusratkaisuista automaatio -ratkaisuihin ja huipputeknologiatuotteisiin teollisuuden käyttöön.

M-Light Oy

Seljankuja 3 / Kerava
puh. 050 514 2224

Verkkosivu

M-Light Oy on kotimainen perheyritys, joka kuuluu osaksi Suomalaista Hahle konsernia. Valaisimet suunnitellaan ja valmistetaan Muuramen tuotantoyksikössä 15-vuoden kokemuksella. Tuotevalikoimaan kuuluvat kiinteästi asennettavat sisä- ja ulkovalaisimet sekä vaativien tilojen valaisimet. M-Light Oy tekee yhteistyötä suurten Eurooppalaisten valaisinvalmistajien kanssa, joka mahdollistaa suurten sekä vaativien projektien toteuttamisen tuotteillamme. Kaikki tuotteet on valmistettu tarkkojen EU:n kriteerien mukaisesti sekä tuotteissa on huomioitu Pohjoismaiset olosuhteet.

Naficon Liitin Oy

Lahdentie 7 D / Nauvo
puh. 020 835 1662

Verkkosivu

Kuituoptiset tuotteet lähes valonnopeudella.

Nestor Cables Oy

Mittarikuja 5 / Oulu
puh. 0400 847 837

Verkkosivu

Nestor Cables Oy kehittää, valmistaa ja myy optisia ja kuparijohtimisia tietoliikenne- ja teollisuuskaapeleita sekä valokaapelitarvikkeita. Tämän lisäksi valikoimiin kuuluvat erilaiset instrumentointikaapelit kuten esimerkiksi datakeskuksissa ja öljynjalostamoissa käytetyt kaapelit sekä raja- ja kulunvalvontaan soveltuvat optiset erikois- ja kenttäkaapelit. Oulussa vuonna 2008 toimintansa aloittanut tehdas tuottaa vuosittain 60 000 - 80 000 kaapelikilometriä. Suomessa Nestorilla on vahva markkina-asema. Muita yhtiön markkina-alueita ovat Ukraina, Baltia, Balkan, Pohjoismaat, Venäjä, Kazakstan, USA ja Lähi-itä.

Nexans Finland

Kauppakartanonkatu 7 A 88 / Helsinki
puh. 040 5505 485

Verkkosivu

Nexans on Pariisin pörssiin merkitty maailman johtava kaapelivalmistaja. Tuotantoa on 30 maassa ja kaupallista toimintaa yhteensä 65 maassa. Nexansin tuotevalikoima kattaa kaikki teollisuuden, infrastruktuurin ja sähköurakoinnin osa-alueet; ohjaus -ja virransyöttökaapelit koneisiin ja laitteiseen, kupari –ja valokaapeli sekä sähkönjakeluratkaisut infrastruktuuriin sekä talotekniset sähkö -ja telekaapelit ja komponentit. Suomessa Nexans aloitti vuonna 2004 omalla myynti- ja markkinointi- konttorilla, joka tällä hetkellä työllistää kaksi henkeä. Suomeen Nexans kaapelit tulevat Ruotsista, Norjasta, Saksasta ja Ranskasta. Omaa varastoa ei Suomessa ole, vaan myynti ja logistiikka loppuasiakkaille hoidetaan pääosin yhteistyössä sähkötukkujen kanssa.

NKT Ab

Kallviksvägen 18 / Sweden
puh. 040 8010755

Verkkosivu

NKT on neljännen teollisen vallankumouksen globaaleja kärkinimiä energiansiirtoa koskevan asiantuntemuksen ja kustannustehokkaan huipputeknisen valmistusprosessin ansiosta. nkt kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kaapeleita, lisävarusteita ja ratkaisuja sähköisen infrastruktuurin, rakennusalan ja rautateiden tarpeisiin.

Norwesco Ab

Jokikaari 1 / Karjaa
puh. 040 556 7988

Verkkosivu

Norwesco AB on valmistanut sähkötarvikkeita vuodesta 1939. Tuoteohjelmaan kuuluvat mm. asennus- ja käyttöominaisuuksiltaan vaivattomat, tyylikkäästi muotoillut turvakytkimet, turvapistorasiat ja turva-ajastimet sekä teollisuuden että kotitalouksien tarpeisiin. Kaikkien tuotteiden valmistus ja tuotekehitys tapahtuu Ruotsissa. Vuodesta 2010 Norwesco AB on kuulunut ruotsalaisen Lagercrants Group -yrityksen omistukseen. Norwesco Suojaa ja Turvaa!

Nylund-Group Oy Ab

Masalantie 375 / Masala
puh. 010 2170 310

Verkkosivu

Nylund on suomalainen, vakavarainen ja kasvava perheyritys. Nylund myy tietoverkkojen ja valaistuksen kokonaisratkaisuja sekä elektroniikan komponentteja ja tuotantolaitteita. Se tarjoaa asiakkailleen energiaa säästäviä ja ekologisesti kestäviä vaihtoehtoja.

OBO Bettermann Oy

Ilvesvuorenkatu 45 / Nurmijärvi
puh. 0207 417500

Verkkosivu

OBO BETTERMANN Finland Oy on saksalaisen OBO BETTERMANN GmbH & Co perheyhtiön vuonna 2000 perustettu suomalainen tytäryhtiö. OBO on Euroopan johtavia yrityksiä, joka valmistaa asennustarvikkeita ja -järjestelmiä sähköalan ammattilaisille. Laajaan yli 30 000 nimikettä käsittävään tuotevalikoimaan kuuluvat kiinnitys- ja asennustarvikkeet, johtotietuotteet, asennuskalusteet, palokatkot, maadoitus- ja potentiaalintasaustuotteet sekä salama- ja ylijännitesuojat. Laadukkaat ja asennusystävälliset tuotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti. Yhtymän muita tuotemerkkejä ovat DAHL ja ACKERMANN.

Oem Finland Oy

Fiskarsinkatu 3 / Turku
puh. 040 341 2412

Verkkosivu

OEM Finland Oy on teollisuuskomponenttien asiantuntija ja monien maailman johtavien tuotemerkkien maahantuoja. OEM Finland Oy on osa ruotsalaista OEM International -konsernia, joka on listattu Tukholman pörssissä. Konserni toimii 14 maassa. Brändejä ovat mm. OEM Automatic, OEM Electronics ja Hide-a-lite.

Onninen Oy

Työpajankatu 12 / Helsinki
puh. 0204 85 5111

Verkkosivu

Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen yhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 200 henkilöä. Pro forma -liikevaihtomme oli vuonna 2015 noin 1,5 miljardia euroa. Onninen Oy on osa Kesko-konsernia.

Orbis Oy

Vanha Kaarelantie 9 / Vantaa
puh. 020 478 830

Verkkosivu

Suomalainen perheomisteinen Orbis Oy on vuodesta 1949 alkaen toiminut teknologian kehitystrendien kärjessä. Tänä päivänä kehitämme digitaaliselle yhteiskunnalle uuden sukupolven mobiiliverkkojen sekä älykaupunkien ratkaisuja. Tarjoamme tiedonsiirtoverkkoihin RF- ja valokuituteknologioiden osaamista, jota tarvitaan varmistamaan data luotettava liikkuminen kiinteistöissä, datakeskuksissa, laitteissa ja teollisuudessa sekä kaupunkien ja tietoliikenneoperaattoreiden infrassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, jonka lisäksi toimimme myös Baltiassa ja Venäjällä.

Ouneva Oy

PL 4 / Tuuppovaara
puh. (013) 683 7200

Verkkosivu

Ouneva Oy on erikoistunut sähköisten liitoskomponenttien kehittämiseen ja valmistamiseen. Ouneva Oy:n osaaminen perustuu kuparin, alumiinin ja teräksen meistämiseen, koneistamiseen, taivutukseen ja pintakäsittelyyn. Ounevan tavoite on olla korkeatasoinen osatoimittaja sähkölaiteteollisuudelle ja tukkukaupalle.

Perel Oy

Torpankatu 28 / Hyvinkää
puh. (019) 871 11

Verkkosivu

Perel on 100% suomalainen perheyritys, joka on maahantuonut ammattielektroniikkaa sähköalan asiakkailleen jo vuodesta 1970. Perelin vahvuutena on mm. hyvä tuoteosaaminen: kaikki tekniset tuotepäälliköt on koulutettu tuotteisiin ja he osaavat suositella asiakkaan tarpeeseen sopivaa ratkaisua. Perelin vahvaa osaamisaluetta tukkukaupalle ovat mm. led-tuotteet, teholähteet, sähköasentajan mittalaitteet (MEGGER), sähkömekaniikka, automaatio, ESD-suojaustuotteet, kalusteet ja laitekaapit. Perelillä on myös oma huolto-organisaatio, joka asentaa, kouluttaa, kalibroi ja korjaa tarvittaessa lähes kaikki yhtiön toimittamat laitteet, suomen kielellä.

Pinja Digital Oy

Lutakonaukio 7 / Jyväskylä
puh. 010 347 2600

Verkkosivu

Pinja on kansainvälinen ja nopeasti kasvava ohjelmistoyhtiö. Työllistämme 550 ammattilaista ja palvelemme asiakkaitamme yli 30 maassa. Mahdollistamme teollisen innovaation ja digitaalisen yhteiskunnan rakentamisen tarjoamalla asiakkaillemme esimerkiksi SaaS- ja BI-ratkaisut.

Performance In Lighting Oy Finland

Tikkurikuja 1 / Helsinki
puh. 010 4221 860

Verkkosivu

Performance in Lighting Oy Finland liittyi vuonna 2023 globaaliin GEWISS-konserniiin. Se kuuluu maailmanlaajuiseen Performance in Lighting -konserniin, jolla on valaisintehtaita sekä Euroopassa että USA:ssa. Valikoimaan kuuluvat mm. toimisto- ja teollisuusvalaisimet, arkkitehtooniset valaisimet, valonheittimet, ulkovalaisimet sekä julkisten tilojen valaisimet. Kaikki valaisimet kehitetään ja suunnitellaan Belgiassa, Italiassa ja Saksassa tavoitteena valmistaa valaisimet italialaisella muotoilulla ja saksalaisella laadulla.

Phoenix Contact Oy

Niittytie 11 / Vantaa
puh. (09) 350 9020

Verkkosivu

Phoenix Contact toimii sähköisen liitäntätekniikan ja automaation alalla. Yhtiö kehittää ja markkinoi tuotteita ja ratkaisuja modernista riviliittimestä hajautettuun, avoimeen automaatioon. Tuotteita valmistetaan kolmella eri mantereella ja kuudessa eri maassa: Saksa, USA, Kiina, Intia, Brasilia ja Puola. Konsernin pääkonttori sijaitsee Saksassa ja tytäryrityksiä on 33 maassa. Asiakaskunta koostuu sähkö-, elektroniikka- ja automaatioteollisuudesta. Phoenix Contactin yli 20.000 tuotetta on jaettu kuuteen päätuoteryhmään: CLIPLINE riviliittimet, PLUSCON moninapapistoliittimet, COMBICON piirikorttiliittimet, INTERFACE automaatiokomponentit, TRABTECH ylijännitesuojat ja AUTOMATIONWORX automaatiotuotteet.

Pipelife Finland Oy

Kiviharjunlenkki 1 E / Oulu
puh. (030) 600 2200

Verkkosivu

Pipelife Finland Oy on yksi Suomen johtavista LVI- tuotteita valmistavista yrityksistä. Pipelifen sähkö- ja kaapelisuojatuotteista löydät tuotteet sähköasennusten suojaamiseen kiinteistöjen rakenteissa sekä maahan asennettavien sähkö- tai datakaapelien suojaamiseen. Valikoimastamme löydät myös esijohdotetut putkijohdot, kaapelikourut, kaapelikaivot, aurausputket, kanaalijärjestelmät ja tilapäissuojaukseen soveltuvat putkielementit.

Pistesarjat Oy

Kylänportti 2 / Espoo
puh. 010 4238 770

Verkkosivu

Pistesarjat Oy myy sulanapito-, lämmitys-, sähkö- ja tietoliikenneratkaisuja. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös maailman johtavien valmistajien palonkestävät kaapeli-, teollisuuden lämmitys- ja tietoliikenne järjestelmät, komponentit, niiden toimitukset ja asennukset.

Proton Lighting Suomi Oy

Jaakonkatu 3 / Vantaa
puh. 010 387 2270

Verkkosivu

Kehitämme ja myymme valaisimia ja valaistusratkaisuja teollisuuteen ja julkisiin tiloihin, sekä räätälöityjä solutions-ratkaisuja. Olemme vuonna 1945 perustettu ruotsalainen perheyritys jolla on yli 70 -vuoden kokemus valaistuksesta. Olemme osa Proton Groupia, joka on yksityisomisteinen teollisuuskonserni. Toimintamme keskittyy rajallisiin segmentteihin, joissa olemme hinta-laatusuhteeltamme kilpailukykyisiä ja pystymme vastaamaan markkinoiden vaatimiin aikatauluihin. Tuotteemme ovat suunniteltuja pohjoismaisille markkinoille. Pääkonttorimme sijaitsee Värnamossa, Etelä-Ruotsissa ja työllistämme yli 100 henkilöä.

Prysmian Group Finland Oy

Kaapelitie 68 / Pikkala
puh. 010 5661

Verkkosivu

Yli 110 vuoden kokemuksella Prysmian Group Finland Oy tarjoaa markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 650 ammattilaista Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa. Prysmian- ja Draka-tuotteet ovat luoneet yhtiölle edelläkävijän aseman korkean teknologian kaapeliratkaisujen tarjoajana. Prysmian Group Finland Oy on osa maailman suurinta energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien valmistajaa, Prysmian Groupia. Vuosina 2022-2023 kansainvälinen konserni myönsi yli 220 miljoonan euron investoinnit Pikkalan tehtaan tuotantokapasiteetin laajentamiseen. Konsernilla on 108 tehdasta yli 50 maassa. Prysmian Group on listattu Italian pörssiin.

Purmo Group Finland Oy Ab

Tupakankatu / Pietarsaari
puh. (06) 768 9111

Verkkosivu

Purmo on johtava kestävän sisäilman mukavuusratkaisujen toimittaja sidosryhmille ja asiakkaille. Lämmitysjärjestelmämme on suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista mukavuutta ja tehokkuutta.

Purso Oy

Alumiinitie 1 / Siuro
puh. (03) 3404 111

Verkkosivu

Purso on Suomalainen vuonna 1959 perustettu kansainvälinen alumiiniratkaisuihin erikoistunut vakavarainen perheyhtiö, jonka toimipaikka ja juuret ovat Siurossa. Käytämme kierrätysalumiinia 60% tuotteissamme ja valaisinrungot on valmistettu 100% kierrätysalumiinista. Meillä on oma sulatto Ikaalisissa jossa valmistetaan kierrätetty alumiini raaka-aineeksi pursotukseen. Valaistus on Purson toimintaan perustettu liiketoiminta-alueeksi vuonna 2012. Suunnittelemme ja valmistamme myymämme valaisimet Siurossa omalla tehtaallamme. Valaisimissa käytämme SNEP® rekisteröityä tuotemerkkiä. Valaisimiemme tyypillisiä käyttökohteita ovat teollisuus, logistiikka, kauppaliikkeet, pysäköintihallit, urheilutilat, toimistot ja julkiset tilat. Valaisinmallisto on suunniteltu kustomoitavaksi juuri kohteeseen parhaiten sopivaksi. Tuotevalinnan tueksi olemme tuoneet sivustollemme SNEP® tuotevalitsemen jolla pytytään valitsemaan valaisimeen yksilöllisesti oikeat tarvittavat ominaisuudet ja saadaan tueksi kaikki tarvittavat tiedostot ja liitteet. Olemme nopea ja luotettava toimittaja kaiken kokoisiin valaistusprojekteihin. Energiatehokkuus alkaa meillä tuotannosta jatkuen tuotteiden ominaisuuksista luotettavaan pitkään elinkaareen.

Ramboll Finland Oy

Itsehallintokuja 3 / Espoo
puh. 020 755 611

Verkkosivu

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössä työskentelee 17 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa Ramboll toimii maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin.

Reka Kaapeli Oy

Kaapelikatu 2 / Hyvinkää
puh. 0207 20020

Verkkosivu

Reka Kaapeli Oy on kuulunut yli 60 vuotta kaapeliteollisuuden eturiviin. Toimitamme kestäviä ja laadukkaita kaapeliratkaisuja uusiutuvaan energiantuotantoon, verkonrakennukseen, teollisuuteen sekä asuin- ja toimistorakentamiseen. Reka Kaapeli on osa Nexans Groupia, jossa teemme työtä kestävän tulevaisuuden puolesta, tukien osaltamme digitalisaatiota ja kestävää energiantuotantoa. Yhdessä haluamme saavuttaa kunnianhimoisen tavoitteemme – Electrify the future.

Rexel Finland Oy

Varastokatu 9 / Hyvinkää
puh. 010 509 311

Verkkosivu

Rexel Finland Oy on Suomen johtavia sähkötukkuliikkeitä. Me tuomme sähköalan tuotteet ja palvelut ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle. Myymälämme ja asiantuntevat myyjämme palvelevat sinua ympäri Suomea ja sopimusasiakkaana sinulla on pääsy myymälöihimme 24/7. Laaja, yli 125 000 nimikkeen valikoima tuotteita, innovatiiviset palvelut sekä tehokas ja toimiva logistiikka tekevät arjestasi helpompaa. Meille tärkeintä on auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut ja taata onnistuneet projektit. Meillä hoidetaankin jokainen keikka aina täysillä ja ammattitaidolla. Tervetuloa asioimaan Rexelille – täyden palvelun sähkötukkukauppaasi! Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.

SAAS-Instrumentti Oy Ab

Henry Fordin katu 5 / Helsinki B
puh. 09 6860 610

Verkkosivu

Kolmenvuosikymmenen ajan SAAS on auttanut asiakkaitaan ymmärtämään syvemmin valon ja valaistuksen merkitystä ja luomaan tunteisiin vetoavia valaistuksia. Tarjoamme valmiita asennussarjoja, elegantteja valaisimia sekä autamme projektikohtaisesti luomaan yksilöllisiä ratkaisuja, jotka vastaavat tarpeisiisi, jopa ylittävät ne.

Sauna360 Oy

Pohjoinen Pallbontie 1 / Hanko
puh. 020 7560 300

Verkkosivu

Sauna 360 Oy kehittää, markkinoi ja valmistaa maailmanlaajuisesti sauna- ja höyrykylpylaitteita ja näiden oheistuotteita. Valikoimaan kuuluvat Tylö- ja Helo-merkkiset sähkö- ja puulämmitteiset kiukaat, ohjauskeskukset, höyrystimet ja täydelliset saunahuoneet sekä monet saunomiseen liittyvät oheistuotteet.

Schneider Electric Finland Oy

Sokerilinnantie 11C / Espoo
puh. 010 446 610

Verkkosivu

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan asiantuntija, jolla on toimintaa yli 100 maassa. Se tarjoaa integroituja ratkaisuja lukuisille eri markkinasegmenteille. Konserni on johtava toimija energia- ja infrastruktuurimarkkinoilla, teollisissa prosesseissa, rakennusautomaatiossa sekä tietoliikennekeskuksissa ja -verkoissa. Lisäksi se on laajalti edustettuna asuinkiinteistösovelluksissa. Energian käytön turvallisuuteen, luotettavuuteen ja tehokkuuteen keskittyvällä liiketoiminnalla yritys saavutti 15,8 miljardin euron liikevaihdon vuonna 2009. Tästä myynnistä vastasivat yrityksen yli 100 000 työntekijää, jotka auttavat yksilöitä ja organisaatioita hyödyntämään energiaa tehokkaasti.

Selcast Oy

Kilantie 19 / Karjaa
puh. (019) 278 5800

Verkkosivu

Selcast Oy on v. 1945 perustettu Karjaalla toimiva metallialan yritys, joka on erikoistunut tuottamaan valamalla alumiinista korkealaatuisia, kestäviä ja korkean tiiveysluokan (IP67) sähköasennustarvikkeita sekä elektroniikka- teollisuuden tarvitsemia asiakaskohtaisia koteloita ja komponentteja vaativiin olosuhteisiin. Hallitessaan koko tuotantoketjun, Selcast Oy pystyy erittäin joustavasti noudattamaaan asiakkaittensa erikoistoivomuksia. Tuotevalikoimaan kuuluvat jakorasiat, kytkimet, pistorasiat, laipat, sähkökeskukset, valaisimet sekä yllä mainitut kotelot ja komponentit. Tuotteista suurin osa on hyväksytty asennettaviksi laivoihin. Markkinointi tapahtuu sekä sähkötukkuliikkeiden kautta että suoraan teollisuudelle. Vientiä pääasiassa EU-maihin ja Kauko-Itään.

Sg Armaturen Oy

Metsänneidonkuja 12 / Espoo
puh. 020 7303 960

Verkkosivu

Sg Armaturen Oy on osa norjalaista Sg Armaturen AS konsernia, joka toimii Pohjoismaissa, Keski-Europassa ja Englannissa. Sg valmistaa valaisimia niin julkisen kuin kodin kohteisiin, sisä- ja ulkokäyttöön. Tuotekehityksen lähtökohtana on korkea laatutaso, helppo pohjoismaisiin soveltuva asennettavuus ja markkinoiden paras hinta-laatusuhde. Sg panostaa paljon tuotteiden saatavuuteen. Varastovalikoimasta löytyy heti toimitettavaksi yli 2500 erilaista valaisintyyppiä. Lisäksi Sg:n Euroopan tehtaalla Tanskassa valmistetaan täysin räätälöityjä tuotteita asiakkaiden projektitarpeisiin. Jakelu tapahtuu ainoastaan sähkötukkuliikkeiden kautta. Kaikilla Sg:n tuotteilla on vähintään 5 vuoden täystakuu. Useimmilla alasvaloilla on 10 vuoden täystakuu ja ulkovalaisimilla 10 vuoden korroosiotakuu.

SLV GmbH / SLV Nordics

Flade engvej 4 / Denmark
puh.

Verkkosivu

Nykyään SLV on globaali johtaja tulevaisuuden kestävissä valaistusratkaisuissa. B2B-brändi keskittyy tasapainottamaan innovatiivista teknologiaa, modernia muotoilua ja asiakasystävällisiä hintoja tarjoten samalla ensiluokkaista palvelua ja korkeaa laatua asiakkailleen. SLV on kasvanut nopeasti ja toimittaa ammattimaisia valaisimia yli 100 maahan ympäri maailmaa.

Siemens Osakeyhtiö

Tarvonsalmenkatu 1 / Espoo
puh. 010 511 51 51

Verkkosivu

Siemens Osakeyhtiö on innovatiivisten teknologioiden ja asiantuntijapalveluiden toimittaja, joka toimii teollisuuden, energian ja terveydenhuollon aloilla. Lisäksi Siemens on merkittävä IT-palveluiden tuottaja Suomessa ja Baltiassa. Suomessa toimivia Siemens-yhtiöitä ovat Siemens Osakeyhtiö, Medical Solutions, Siemens Medical Diagnostics, Oy Osram Ab ja Siemens Financial Services. Siemens Osakeyhtiön tytäryhtiöitä ovat AS Siemens Virossa, Siemens SIA Latviassa sekä UAB Siemens Liettuassa. Lisäksi Suomessa toimivat BSH Kodinkoneet Oy ja Nokia Siemens Networks, jotka ovat 50-prosenttisesti Siemensin omistamia yhtiöitä.

Signify Finland Oy

Teknobulevardi 3-5 / Vantaa
puh. (09) 615 800

Verkkosivu

Signify Finland Oy on edelläkävijä älykkäässä ohjattavassa ledivalaistuksessa sekä ammattikohteissa että kodin valaistuksessa. Olemme luotettava toimija, jolla on pitkä kokemus ja innovaatiojohtajuus sisä- ja ulkovalaisimissa sekä valonlähteissä. Philips Lighting on maailmanlaajuinen valaistuksen markkinajohtaja.

Sonepar Suomi Oy

Ritakuja 2 / Vantaa
puh. 010 283 11

Verkkosivu

Sonepar Suomi Oy on Suomen suurin sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Yhtiö palvelee maan laajimmalla sähkötarvikevalikoimallaan sähköurakoitsijoita, sähkö- ja teleyhtiöitä, verkonrakennusyhtiöitä, teollisuusyrityksiä ja julkisyhteisöjä verkkokaupassaan sekä 36 toimipisteessä Suomessa. Sonepar Suomi Oy kuuluu kansainväliseen Sonepar-yhtymään, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja.

Spelsberg Oy

Äyritie 12 B / Vantaa
puh. (09) 47892255

Verkkosivu

Spelsberg on yksi johtavista sähköteknisen alan kansainvä-lisistä valmistajista. Se toimii pääasiassa sähköasennus- ja kotelointitekniikan alalla. Perheyritys kehittää, valmistaa ja myy tuotteita ja järjestelmiä talotekniikalle ja teollisuudelle. Se on kaikkien toimitiloihin liittyvien ratkaisujen tarjoaja. Spelsberg on turvallisuutta, korkealaatuista ja teknistä suorituskykyä vuodesta 1904 lähetien ja sillä on omat VDE- ja UL-sertifioidut testauslaboratorionsa. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti omien tytäryhtiöidensä ja jakelu-kumppaniensa kanssa ja työllistää noin 450 henkilöä pääkonttorissaan Schalkmühlessa (NRW), Buttstädtin (Thüringen) tuotantolaitoksessaan ja sen tytäryhtiöissään.

Suomen 3M Oy

Keilaniementie 1 / Espoo
puh. (09) 525 21

Verkkosivu

3M on kehittänyt laajan valikoiman innovatiivisia tuotteita useille markkina-alueille. 3M toimii 65 maassa. Sähkö- ja telealalla 3M tunnetaan mm. laajasta valikoimasta Scotch® teippejä, Scotchcast™ hartseista ja valujatkoksista. 3M:n tuotteisiin kuuluvat myös kaapeleiden päättämiseen ja jatkamiseen tarkoitetut lämpö- ja kylmäkutisteet. Scotchlok™ ja Volition ovat telealan patentoituja edelläkävijöitä, josta kummastakin on ajan mittaan kasvanut kokonainen tuoteperhe. 3M™ Dynatel™ mittalaitteet ovat tuttuja työkaluja kaapeliverkostojen parissa toimiville alan ammattilaisille. Henkilökohtaisia 3M työsuojelusuojelutuotteita sähköalalla käytössä ovat esim. valokaariluokitetut 3M™ Peltor® suojakypärät ja kypäräpaketit.

T.Stenbacka Oy Ab

Emalikatu 2B / Järvenpää
puh. 020 7432 320

Verkkosivu

Oy T. Stenbacka Ab on sähköteknisen alan agentuuri- ja tukkuliike. Vuonna 1963 perustettu perheyritys on tänään alansa johtava tavarantoimittaja Suomessa. Maahantuomme ja markkinoimme erilaisia sähköteknisiä raaka-aineita, komponentteja, valaisimia, koneita ja laitteita sekä erikoistyökaluja lähinnä sähkötekniselle teollisuudelle sekä alan tukkuliikkeille. Valmistamme myös sähkömoottoreiden hiiliharjoja Suomessa.

Tampereen Sähköpalvelu Oy

Autokeskuksentie 16 / Pirkkala
puh. (03) 2515 111

Verkkosivu

Tampereen Sähköpalvelu Oy (TSP) on sähköalan tuotteiden ja komponenttien maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin sekä tekniseen tukeen erikoistunut asiantuntijayritys. Tuotevalikoiman perustana ovat työkoneissa käytettävät kaapelointitarvikkeet, kuten liittimet ja johtimet sekä niiden suojaputket, -vaipat ja kutisteletkut sekä teollisuuden erikoiskaapelit ja tietoverkko- ja konesalikaapelointijärjestelmät yhdessä kaapeleiden ja liittimien käsittelyyn tarvittavien työkalujen ja koneiden kanssa. Kasvavana tuotealueena ovat mittaus ja testauslaitteet erityisesti johdinsarjojen testaukseen sekä sähköturvallisuusmittauksiin. Yritys on perustettu vuonna 1968 ja on viime vuosina laajentunut yritysostoin ja tänä päivänä myyntikonttoreita on neljällä paikkakunnalla Suomessa sekä tytäryhtiö Dafine Engineering Virossa.

Teknoware Oy

Ilmarisentie 8 / Lahti
puh. (03) 883 020

Verkkosivu

Lahtelainen Teknoware Oy on kansainvälinen valaistus- ja elektroniikka-alan yhtiö, joka suunnittelee ja valmistaa LED-teknologiaan perustuvia ajoneuvojen valaistusjärjestelmiä, sekä turvavalaistusjärjestelmiä kiinteistöihin ja laivoihin. Teknoware työllistää Lahdessa yli 260 ja maailmanlaajuisesti noin 400 henkilöä. Valmistus tapahtuu Lahdessa, sekä USA:n Connecticutissa sijaitsevilla tehtailla, joista tuotteita viedään yli 50 maahan. Turvavalaistustuotteidemme suunnittelu ja valmistus aina elektroniikasta ja mekaniikasta lähtien tapahtuu Lahden tehtaallamme. Maailmalla yli 20 yhteistyöyrityksen lisäksi myyntiämme tukevat yhtiömme Arabiemiraateissa, Brasiliassa, Ruotsissa sekä USA:ssa.

Teleste Oyj

Seponkatu 1 / Littoinen
puh. (02) 260 5611

Verkkosivu

Teleste on kansainvälinen korkeateknologiaa ja verkkopalveluja toimittava yritys, jonka strategiana on jatkuvasti syventää ymmärrystä operaattoreiden liiketoiminnasta, sovelluksista ja tarpeista. Yrityksen osaaminen perustuu videokuvan ja datan käsittelyyn, verkottamiseen, siirtoon sekä hallintaan liittyviin tuoteratkaisuihin ja verkkopalveluihin niin operaattoreille kuin julkiselle sektorille. Teleste on perustettu vuonna 1954 ja vuonna 1999 yhtiö listautui nykyiseen NASDAQ maailmanlaajuisesti OMX Helsinki Oy:öön.

TESE Denmark ApS


puh.

Verkkosivu

Telemecanique Sensorsilla on yli 90 vuoden kokemus ja se on tunnustettu maailmanlaajuinen asiantuntija antureiden alalla. Telemecanique Sensors tarjoaa laajan valikoiman antureita elektromekaanisista tuotteista elektronisiin tuotteisiin sekä tunnistamisesta ja etäisyyden mittaukseen.

Tele-Tukku Oy

Mikontie 3 / Järvenpää
puh. (09) 4133 2200

Verkkosivu

TELE-TUKKU on vuonna 1963 perustettu elektronisten komponenttien ja tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike, ollen siten yksi alansa vanhimmista ja tunnetuimmista yrityksistä Suomessa. Sijaitsemme pääkaupunkiseudun läheisyydessä hyvien liikenneyhteysien varrella, vain noin vartin päässä lentokentältä. Asiantunteva henkilökuntamme yhdistettynä mittavaan 12 000 varastonimikkeen valikoimamme, sekä nopeisiin ja luotettaviin toimituksiin, takaavat asiakkaalle hyvän palvelukokemuksen. Myyntimme palvelee sekä puhelimitse, että tekemällä henkilökohtaisia asiakaskäyntejä. shop.tele-tukku.fi verkkokaupastamme asiakas näkee ajankohtaiset varastosaldot ja asiakaskohtaiset hinnat määräalennuksineen. Tärkeimmät tuoteryhmämme ovat antennit, AV Pro-tuotteet, kaapelit, liittimet ja elektroniikankemikaalit.

Theben Oy

Liikkalankuja 6 / Helsinki
puh. (09) 4242 7877

Verkkosivu

Theben Oy "Energian säästöä mukavasti" on saksalaisen Theben AG:n tytäryhtiö Suomessa. Theben on yksi maailman johtavista valmistajista ajan-, ilmanvaihdon-, lämmön- ja valoisuuden ohjaamiseen. Lisäksi yhtiö toimii talotekniikan ja automaation (KNX) johtavana valmistajana.

Tyco Electronics Finland Oy

Konalantie 47 F / Helsinki
puh. (09) 512 3420

Verkkosivu

TE Connectivity suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia elektroniikka-alan tuotteita. Yrityksellä on toimitiloja 56 maassa palvellen ilmailua, autoteollisuutta, tietokone-, tietoliikenne- ja kulutuselektroniikkateollisuutta sekä voimansiirtoa. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. liittimet, kuitutuotteet, langattomat komponentit, kutisteet, piirin suojaukset, johtimet ja kaapelit, touchscreenit, piirilevyt ja takapaneelit, releet, sensorit, työkalut, ja merkkaustuotteet. Tuotemerkkejä mm. Agastat, Alcoswitch, AMP, AMP Netconnect, Buchanan, CoEv, Critchley, Elcon, Elo TouchSystems, HTS, M/A-COM, Madison Cable, OEG, Potter & Brumfield, Raychem, Schrack, Simel ja TDI Batteries.

Uponor Infra Oy

Kouvolantie 365 / Nastola
puh. 020 129 211

Verkkosivu

Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Uponor tarjoaa rakentajille ja remontoijille kattavan valikoiman lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä. Lisäksi Uponor valmistaa tuotteita kunnallisen infrastruktuurin rakentamiseen ja saneeraukseen.

UTU Oy

Ahjontie 1 / Ulvila
puh. (02) 550 800

Verkkosivu

UTU Oy myy ja markkinoi sähköteknisiä merkkituotteita. UTU:n huolella valitsemat toimittajat ovat tunnettuja ja tunnustettuja oman tuotealueensa laatutoimittajia. Päätuotteina ovat vakiokeskukset, keskuskotelot ja –komponentit, johtokanavat sekä KNX-pohjaiset taloautomaatioratkaisut. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi UTU Oy tarjoaa asiakkailleen eri tuotealueisiin liittyvää tuote- ja sovellutuskoulutusta, asiakkaiden projektitarpeiden ratkaisemiseksi.

Wago Finland Oy

Perintötie 2 c / Vantaa
puh. 040 544 2030

Verkkosivu

WAGO on ruuvittoman, jousivoimaisen liitinteknologian markkinajohtaja ja yksi johtavista tähän teknologiaan liittyvien laitteiden ja automaatiojärjestelmien valmistajista. Yhtiön laaja tuotevalikoima kattaa riviliittimet, liittimet, PCB-liittimet, elektroniset moduulit ja I/O-järjestelmät, joista jokainen tarjoaa teollisuusautomaatio- ja rakennusinstallaatioasiakkaille valtavia etuja. Laajan tuotevalikoiman lisäksi Wago tarjoaa tukea ja koulutusta asiakkailleen.

Weidmüller Suomi

Äyritie 8C / Vantaa
puh. 020 735 13 00

Verkkosivu

Weidmüller tarjoaa kaikkialla maailmassa tuotteita, ratkaisuja ja palveluita tehon, signaalien ja datan teollisuusympäristöön. Yhtiö kehittää jatkuvasti innovatiivisia, kestäviä ja hyödyllisiä ratkaisuja asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Weidmüller Groupilla on tuotantolaitoksia, myyntiyhtiöitä ja edustajia yli 80 maassa. Weidmüller Suomi aloitti toimintansa 1.9.2012 ja sitä ennen Juha-Elektro edusti Weidmüllerin tuotteita Suomessa yli 50 vuoden ajan.

Wera Tools Finland Oy

Vanha Kaarelantie 33 A / Vantaa
puh. 045 2069 556

Verkkosivu

Me olemme Tool Rebeleitä, työvälinemarkkinoiden kapinalliset. Rakastamme innovaatiota. Rakastamme muotoilua. Rakastamme rock'n rollia. Kuljemme omia polkujamme, emmekä tyydy nykyisiin standardeihin. Uskomme vakaasti, että kekseliäät ja ainutlaatuiset ruuvaustyökalumme tekevät ammattilaisten elämän helpommaksi, turvallisemmaksi ja hauskemmaksi. Yli 3000 tuotteen valikoimastamme löytyy huippulaadukkaat ruuvaustyökalut lukuisten eri ammattilaisten tarpeisiin.

Wibe group

Wibevägen 1 / Sweden
puh.

Verkkosivu

Wibe Groupilla on lähes 100 vuoden historia kaapelihyllyjärjestelmien kehittämisessä ja valmistamisessa. Tuotemerkkimme Wibe, Defem, Stago ja Mita ovat maailman laajuisesti tunnettuja laadustaan ja innovatiivisuudestaan. Tuotekehityksemme perusta on kyky kuunnella ja keskustella asiakkaiden kanssa sekä löytää uusia ratkaisuja. Laatu on DNA:ssamme, mutta Wibe Groupin kunnianhimo on suurempi. Ihmiset, innovaatio, kestävä kehitys ovat avainsanojamme.

Wiha Finland Oy

Mäkituvantie 9 / Vantaa
puh. 044 231 9988

Verkkosivu

Wiha on yksi maailman johtavista ammattikäsityökalumerkeistä. Wiha on saksalaisen Hahn-perheen vuonna 1939 perustama yritys, jonka palveluksessa on maailmanlaajuisesti yli 1000 työntekijää. Päätoimipaikka ja suurin tuotatantoyksikkö sijaitsevat Schwarzwaldissa, Saksassa.Wiha-käsityökalujen suunnittelussa ja valmistuksessa käytetään käyttäjälähtöisiä innovaatioita, viimeisempiä tuotantoteknologioita ja viimeisteltyä ergonomiaa. Tarjoamme tekniselle kaupalle mutkattoman myynti- ja markkinointituen sekä räätälöidyt esillepanoratkaisut, jotta tuoteratkaisumme on helppo viedä käyttäjäasiakkaiden tietoisuuteen.