<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
- One Click LCA EPD-generaattori -

Ota EPD:n laatiminen ja julkaisu haltuusi ja hyödynnä STK:n jäsenetu

EPD guide2

Luo ISO- ja EN-standardien mukaisia EPD:itä, mille tahansa tuotteelle, millä tahansa toimialalla edullisesti ja nopeasti

One Click LCA:n EPD-generaattori on automatisoitu ja edullinen työkalu, jolla voidaan luoda ympäristöselosteita(EPD:itä), jotka noudattavat: ISO 14040, ISO 14044, EN 15804+A1+A2 ja ISO 21930 sekä ISO 14025 standardeja.

Ota yhteyttä tai varaa demo

 

One Click LCA ja STK ovat solmineet kumppanuuden, mikä tarkoittaa, että STK:n jäsenenä saat käyttöösi hyviä etuja One Click LCA:lta:

  12,5% pysyvä etu EPD Generaattori -lisenssistä
  50 % etu ohjelmiston käyttöönoton koulutuksest

One Click LCA tarjoaa koulutuksia jolla saat heti täyden hyödyn irti ohjelmistosta ja saat paremmat tuoton sijoitetulle pääomalle.

  20% etu ensimmäisen lisenssivuoden aikana EPD Hub -tilauksista

EPD Hub etu on voimassa, mikäli EPD Hub tilataan yhdessä EPD Generaattorin kanssa. EPD Hub on kolmas osapuoli joka julkaisee ja verifioi One Click LCA:lla tuotetut EPD:t.

Kaikki mitä tarvitset verifioitujen EPD-dokumenttien laatimiseen EN- ja ISO-standardien mukaisesti

group@3x-scaled

Kerää data

Kerää data räätälöityjen mallien avulla. Siirrä materiaaliluettelo automaattisesti One Click LCA -alustalle joko tiedoston latauksella (esim. Excel) tai ohjelmointirajapinnan (API) avulla.

Generate-EPD

Laadi EPD

Käytettävissä ovat käyttövalmiit ja muokattavat EPD: t ja sen taustaraportit Microsoft Word-muodossa. EPD tulokset ovat standardien: EN 15804 / ISO 21930, ISO 14040, ISO 14044 ja ISO 14025 mukaisia. Tarkastelu käsittää vähintään elinkaaren tuotevaiheen. Ohjelmisto tukee myös yksityisten EPD-tiedostojen (projekti-EPD) luomista.

inside-5@3x-scaled

Saumaton verifiointi

Kolmannen osapuolen edustajat tarkistavat EPD:t kriittisesti. One Click LCA:n EPD-asiantuntijat tarkastavat EPD:si ja lähettävät sen sitten itsenäiselle kolmannen osapuolen verifioijalle. Näin taataan EPD:n laatu ja nopeutetaan kolmannen osapuolen verifiointiprosessia, jotta onnistumismahdollisuutesi ensimmäisellä kerralla kasvavat.

OneClickLCA_sivulta_600x400-1

Julkaisu

EPD:t julkaistaan EPD Internationalin (Environdec) ja EPD Hubin kautta, sekä Rakennustiedon säätiön RTS:n, Eco-Platform-jäsenen EPD-ohjelman kautta. Hyödy alhaisemmista EPD-julkaisuhinnoista käyttämällä ennakkovarmennettua EPD-generaattoria.

 

Mikä on ympäristöseloste? Lue lisää englanniksi tai

Kysy lisää One Click LCA:n EPD-asiantuntijalta

Ota yhteyttä tai varaa demo

One Click LCA black text

One Click LCA on suomalainen ohjelmistoyritys, joka pyrkii vähentämään rakennus- ja valmistusteollisuuden hiilijalanjälkeä maailman johtavalla, helppokäyttöisellä ja automatisoiduilla elinkaariarviointiohjelmistolla (LCA). Elinkaariarvioinnin avulla voidaan laskea ja vähentää rakentamisen, infrastruktuurin ja saneeraushankkeiden sekä rakennusmateriaalien ja muiden valmistettujen tuotteiden ympäristövaikutuksia. Yritys mahdollistaa myös valmistajille kolmannen osapuolen verifioimien ympäristöselosteiden tuottamisen ja julkaisemisen sekä tarjoaa työkaluja kiertotalouden, elinkaarikustannusten ja pian myös biodiversiteetin arvioimiseen.


One Click LCA:ta käytetään yli 150 maassa. Sen hiilidioksidipäästöjä vähentävä alusta sisältää ainutlaatuisen, yli 200 000 LCA-vaikutuskertoimen globaalin tietokannan, ja se tukee yli 70 standardia ja sertifikaattia, mukaan lukien LEED, BREEAM, GRESB ja muut kansalliset määräykset. One Click LCA perustettiin Suomessa vuonna 2001, ja sillä on yli 170 hengen tiimi kaikilla mantereilla. Marraskuussa 2023 One Click LCA ilmoitti saaneensa 40 miljoonan euron kasvurahoituksen PSG Equityltä ja InfraVia Capital Partnersilta. Lisätietoja: www.oneclicklca.com

bd-high-res

 

 

Webinaari: One Click LCA:n työkalu EPD:n laatimiseen

EPD:n laatiminen tuotteille on iso prosessi, ryhdyitpä laskentaan itse tai konsultin kanssa. Hyvä vaihtoehto on One Click LCA:n ohjelmistot EPD:n luomiseen, verifiointiin ja julkaisuun. Katso webinaariimme ja kuule kokemuksista ja tutustu tarkemmin, niin voit arvioida, soveltuisiko tämä yrityksenne tuotetiedon tarpeisiin. STK:n jäsenyritykset saavat myös etuja One Click LCA:n tuotteista.

Katso OneClickLCA​:n webinaarikalvot

Katso Enston webinaarikalvot

 

 

 

 

Webinaaritallenne sisältää:
  • Webinaarin avaus / Sallamaari Muhonen, STK​
  • Mitä ovat EPD:t ja elinkaariarviointi ja mitä vaihtoehtoja niiden tuottamiseen on? / Tuomas Jääskeläinen, OneClickLCA​
  • Case Ensto: Näin me toimimme, tätä se edellytti, tätä saimme aikaan / Marjo Ketonen, Ensto​
  • Kysymykset ja keskustelu​