<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Eaton avaa uuden asiakaspalvelukeskuksen Tallinnaan

Featured Image

 

Eatonin asiakaspalvelukeskus Tallinnaan

Tallinna, 8.8.2023 – Älykkään energianhallinnan yritys Eaton on ilmoittanut avaavansa uuden pohjoismaisen asiakaspalvelukeskuksen Tallinnaan, Viroon. Erinomaisella paikalla Tallinnassa sijaitseva palvelukeskus tukee Eatonin kumppaneita, asiakkaita sekä työntekijöitä Pohjoismaissa ja Baltiassa.

"Olemme erittäin innoissamme voidessamme laajentaa toimintaamme Pohjoismaiden ja Baltian alueilla. Korkealla osaamisella ja monikielisellä palveluvalmiudella voimme entistä paremmin tukea asiakkaitamme heidän energiasiirtymässään kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa”, sanoo Vibeke Foss, Eatonin pohjoismainen asiakaspalvelupäällikkö.

Eatonilla on Pohjoismaissa ja Balitassa vahva osaamispohja. Tuotantolaitokset ja paikalliset tytäryhtiöt ovat toimineet alueella 1960-luvulta lähtien, ja työllistävät lähes 600 työntekijää. Fossiilisista polttoaineista luopumista tukevien energianhallintajärjestelmien ja komponenttien kasvava kysyntä on vauhdittanut yrityksen investointipäätöstä.

Suomessakin Eaton rakentaa parhaillaan kriittisten sähkönsyötön järjestelmien ja energiavarastojen tuotantolaitosta Vantaan Tuupakkaan. Saman katon alle, Helsinki-Vantaan lentoaseman lähettyvillä, sijoittuvat kehitys- ja tutkimustoiminta, tuotanto, varastot, tuotehallinta, myynti ja palvelut.

”Investoimalla ja vahvistamalla jalansijaamme Pohjoismaiden ja Baltian alueella rakennamme Eatonin vahvaa paikallista perintöä ja toteutamme sitoutumistamme kestävään kehitykseen. Liiketoimintamme kasvaa digitalisaation ja energiamurroksen myötä, ja uuden Vantaan tehtaan sekä Tallinnan palvelukeskuksen ansiosta olemme valmiita tukemaan asiakkaitamme nyt ja tulevaisuudessa”, sanoo Lauri Tuomaala, Eatonin Suomen ja Baltian maajohtaja.

Tallinnan uusi asiakaspalvelukeskus aloittaa toimintansa 1.9.2023. Katso ajankohtaiset työpaikat osoitteessa: https://eaton.eightfold.ai/careers

Eaton on älykkään energianhallinnan yritys, joka pyrkii parantamaan ihmisten elämänlaatua ja suojelemaan ympäristöä globaalisti. Olemme sitoutuneet tekemään liiketoimintaa oikein, toimimaan kestävästi ja auttamaan asiakkaitamme energianhallinnassa – nyt ja tulevaisuudessa. Hyödyntämällä sähköistymisen ja digitalisaation globaaleja kasvutrendejä nopeutamme siirtymistä kohti uusiutuvaa energiaa, autamme asiakkaitamme ratkaisemaan kriittiset sähkönhallintaan liittyvät haasteet, sekä toimimme sidosryhmiemme ja koko yhteiskunnan parhaaksi.

 

Vuonna 1911 perustettu Eaton on ollut listattuna New Yorkin pörssissä (NYSE) vuosisadan ajan. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 20,8 miljardia dollaria, ja palvelemme asiakkaita yli 170 maassa. Lisätietoja osoitteessa www.eaton.com. Seuraa meitä Twitterissä ja LinkedInissa.