<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Opas energiansäästöihin sähkölämmityksessä

Featured Image

Vaihtamalla vanhat sähköisen lämmityksen termostaatit uusiin ajastettaviin DEVIreg™ termostaatteihin parannetaan kodin energiatehokkuutta ja säästetään lämmityslaskussa.

Kun halutaan säästää energialaskussa ja silti nauttia asumismukavuudesta, suosittelemme suuntaamaan katseen kodin huonetermostaatteihin. Vaihtamalla vanhat sähkölämmityksen termostaatit nykyaikaisiin ja älykkäisiin DEVI termostaatteihin päästään nauttimaan mm. ajastustoiminnoista ja sovellusohjauksesta, joiden avulla lämmityksen hallinta otetaan omiin käsiin. Olemassa olevan lämmitysjärjestelmän päivittäminen on helppoa! Energiaremontin ei tarvitse olla monimutkainen ja aikaa vievä prosessi.

Olemme tehneet oppaan olemassa olevan sähköisen lämmitysjärjestelmän päivittämiseen oli kyseessä sitten sähköinen lattialämmitys, kattolämmitys tai sähköpatterit.

Ajastustoiminto ja lämmityksen aikatauluttaminen päivittäisen elämänrytmin mukaiseksi on avain säästöihin. Lämmitys voidaan ajastaa huonekohtaisesti omien toiveiden mukaisesti – mukavuuslämpötilaa pidetään yllä vain kun sitä tarvitaan ja termostaatin annetaan pudottaa automaattisesti lämpötila energiansäästötilaan, kun täydelle lämmitykselle ei ole tarvetta. Voidaan alentaa lämpötilaa esim. silloin kun asunnossa tai tiloissa ei ole ketään. Makuuhuoneen lämpötilaa voi pudottaa yöajaksi - ja hieman viileämmässä unikin on parempilaatuista. Asunnon ja kesämökin lämpötiloja hallitaan helposti matkapuhelimesta käsin. Lämmitystä on helppoa ohjata etänä ja ajastustoiminnon avulla voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä.

DEVIreg™ termostaateista löytyy malleja, jotka sopivat täydellisesti yleisempien yhteen yleisimpien peitelevyjen ja NTC-lattia-antureiden kanssa, joten ne on helppo integroida olemassa oleviin järjestelmiin.

Ecodesign direktiivissä laitteille määritellään energiatehokkuuden minimivaatimukset kuten kalenteriajastusmahdollisuus. DEVIn älytermostaatit DEVIreg™ Opti, DEVIreg™ Touch ja DEVIreg™ Smart tuovat ratkaisun energiansäästöön ja direktiivin vaatimuksiin.

Katso oppaan vinkkejä täältä.

Oy Danfoss Ab
Danfoss Climate Solutions
Läkkisepäntie 23, 00620 Helsinki, Finland
Asiakaspalvelu ja tekninen tuki: +358 (0)75 3251 100
www.danfoss.fi