<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nopeampi sähkösuunnitteluprosessi Meka Pron ilmaisen Revit-laajennuksen avulla

Featured Image

Nopeampi sähkösuunnitteluprosessi Meka Pron ilmaisen Revit-laajennuksen avulla

 

MEKA Pro on lanseerannut uuden ilmaisen Revit-lisäosan tehostamaan työnkulkua ja lisäämään tehokkuutta, kun suunnittelu voidaan toteuttaa suoraan 3D-malliin halutuilla tuotteilla. Lisäosa tarjoaa arkkitehdeille ja suunnittelijoille saumattoman integraation ja tehokkaita ominaisuuksiayksinkertaisella ja intuitiivisella käyttöliittymällä.

Meka Pron Revit-laajennus varmistaa, että kaikki järjestelmän komponentit ovat yhteensopivia, ja eri hyllyille ja pinnoitteille on esitarkistettu kokoonpano. Tämä yhteensopivuus tuo varmuutta suunnittelijalle, vähentää virheiden riskiä ja varmistaa, että kaikki osat sopivat saumattomasti yhteen.

Lisäosan avulla on myös mahdollista saada kattava osaluettelo projektista suoraan Exceliin. Laajennuksessa voi valita kaikki tarvitsemasi tiedot, kuten SNRO, E-numero, kappalemäärät ja metrimäärät. Tämä toiminto yksinkertaistaa osaluetteloiden laatimista tarjouslaskelmia varten, mikä tekee prosessista nopeamman, luotettavamman ja säästää materiaalikustannuksia. Laajennus sisältää yli 5500 eri yhdistelmää Meka-tuotteita, mukaan lukien: Lankahyllyt, tikashyllyt, levyhyllyt, valaisinkiskot, johtokanavat, kosketinkiskot sekä kaikki tarvittavat kiinnikkeet ja kannakkeet.

 revit1

Lisätietoja:

Janne Törmänen

Testaus- ja suunnitteluinsinööri

janne.tormanen@meka.eu