<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

STK:lla on nyt 107 jäsenyritystä

Featured Image

STK:n jäseninä on jo yli sata sähköistysalan keskeistä toimijaa: valmistajia, maahantuojia, tukkuliikkeitä ja yhteistoimintajäseniä. Jäsenyritykset edustavat alan liikevaihdosta 90 %.
Tämän vuoden alussa mukaan liittyi kolme uutta jäsenyritystä. Katso mitkä ne ovat ja tutustu tarkemmin.

Uusia jäseniä 6.5.2024 alkaen

Greenlux Lighting Solutions Oy

GreenluxLight on edistyneiden LED-yleisvalaistusratkaisujen edelläkävijä Pohjoismaissa. GreenluxLight-valaisimet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, mikä antaa valaisimille pohjoismaisen ilmeen ja muotoilun. GreenluxLightilla on vahva kokemus vähittäismyymälöiden, parkkihallien, varastojen ja teollisuussovellusten valaistuksesta, ja se on ollut ensisijainen valinta näihin sovelluksiin Pohjoismaissa vuodesta 2007 lähtien.

 

Etra Oy

Etra on suomalainen teknisen kaupan erikoisliike joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Etra pyrkii olemaan kokonaisvaltainen kumppani teollisuustuotteiden ja palveluiden toimittajana ja tuottajana, kehittää yhteistyötä asiakkaiden ja toimittajien kanssa, rakentaa molemminpuolista luottamusta sekä tehostaa hankintaprosessia tarjoamalla laajan tuote- ja palveluvalikoiman yhdestä paikasta.
 

Melbye

Melbye Skandinavia on tekninen kauppa- ja tuotantotalo, joka toimittaa tuotteita ja järjestelmäratkaisuja infrastruktuurin alalla - tiet ja laitokset, kuituverkot, energia, asentaminen.