<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tunnetko jo STK:n uudet jäsenyritykset?

Featured Image

STK:n jäseninä on jo yli sata sähköistysalan keskeistä toimijaa: valmistajia, maahantuojia, tukkuliikkeitä ja yhteistoimintajäseniä. Jäsenyritykset edustavat alan liikevaihdosta 90 %.
Tämän vuoden alussa mukaan liittyi kolme uutta jäsenyritystä. Katso mitkä ne ovat ja tutustu tarkemmin.

Uusia jäseniä 1.1.2024 alkaen

Telemecanique /TESE Denmark

Telemecanique Sensorsilla on yli 90 vuoden kokemus ja se on tunnustettu maailmanlaajuinen asiantuntija antureiden alalla. Telemecanique Sensors tarjoaa laajan valikoiman antureita elektromekaanisista tuotteista elektronisiin tuotteisiin sekä tunnistamisesta ja etäisyyden mittaukseen.

 

Pinja Digital Oy

Pinja on kansainvälinen ja nopeasti kasvava ohjelmistoyhtiö. Työllistämme 550 ammattilaista ja palvelemme asiakkaitamme yli 30 maassa. Mahdollistamme teollisen innovaation ja digitaalisen yhteiskunnan rakentamisen tarjoamalla asiakkaillemme esimerkiksi SaaS- ja BI-ratkaisut.
 

CIMCO International GmbH (CIMCO)

Työkalujen valmistaja Bergisches Landista. Perustamisestaan vuonna 1827 lähtien CIMCO on ollut yksi perinteisten ammattilaisten johtavista tuotemerkeistä.