<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sähköistysalan edistämispalkinto ja stipendit haettavissa

Featured Image

Sähköistysalan edistämispalkinto, hyvä opinnäytetyö -stipendi sekä sähköisen talotekniikan yliopistostipendi ovat nyt haettavissa. 

Nyt on mahdollisuus hakea sähköalan palkintoa/ stipendiä. Hakuaikaa kaikissa on 2.10. saakka. Alla tarkemmat tiedot haettavista palkinnoista. Ohjeet ja hakulomake löytyvät säätiön sivulta.

Sähköistysalan edistämispalkintoa voivat hakea yritykset, oppilaitokset, yhteisöt tai yksityiset henkilöt. Palkinnon arvo on 6000€. 

Sähköisen talotekniikan- yliopistostipendi on arvoltaan 2000€. Rahastosta myönnetään stipendejä korkeatasoisille sähköistä talotekniikkaa käsitteleville diplomitöille tai kokonaisuutena erinomaisista sähköisen talotekniikan DI-opinnoista. 

Sähkö- ja telealan Hyvä opinnäytetyö-stipendi on tänä vuonna suuruudeltaan 500-1500€. Opinnäytetyön aihepiiriä ei ole muuten rajattu kuin, että sen on liityttävä sähkö- ja teleurakointiin. Stipendi on tarkoitettu haettavaksi ammattikorkeakouluissa, korkeakouluissa ja teknillisissä yliopistoissa.