<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tutustu uusiin jäsenyrityksiimme

Featured Image

STK:n jäseninä on noin sata sähköistysalan keskeistä toimijaa: valmistajia, maahantuojia, tukkuliikkeitä ja yhteistoimintajäseniä. Jäsenyritykset edustavat alan liikevaihdosta 90 %.
Viime vuonna mukaan liittyi viisi uutta jäsenyritystä ja tämän vuoden alussa neljä. Katso mitkä ne ovat ja tutustu tarkemmin.

Uusia jäseniä 1.1.2022 alkaen

Etman Oy
Etman tuotekehittää ja valmistaa asennustarvikkeita, asennuskalusteita ja LEO-valaisimia Pohjoismaiden markkinoille. Etman Oy toimii jakelijana Suomen markkinoille, jossa kohderyhmänä on sähköurakoitsijat. Yhtiön päätoimipaikka on Tampereella, mutta toimintaa on ympäri Suomea. Pyrimme jatkuvaan asiakaskokemukseen pohjautuvaan tuotekehitykseen. Etmanilla on tukkutoimintaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Helkama Bica Oy
Helkama Bica on erikoistunut laiva-, telecom- ja teollisuuskaapelien tuotekehitykseen, valmistamiseen ja myyntiin. Suomalaiselle perheyritykselle on kertynyt vankkaa kaapeliosaamista jo yli 50 vuoden ajalta. Yhtiöllä on Suomessa kaksi tehdasta, Hangossa ja Kaarinassa sekä tytäryhtiö Shanghaissa Kiinassa. Suomessa Helkama Bica työllistää 190 henkilöä. Useat kansainväliset suuryritykset tuntevat Helkaman luotettavana yhteistyökumppanina ja yrityksellä onkin vientiä yli 60 maahan vuosittain. Helkama tarkoittaa laatua, joustavuutta ja loistavaa asiakaspalvelua.

KNIPEX-Werk C. Gustav Putsch KG branch Finland
KNIPEX on johtava pihtien valmistaja ammattikäyttäjille ympäri maailmaa ja se on ollut itsenäinen perheyritys yli 135 vuotta. 1200 työntekijää Wuppertalissa kehittää ja valmistaa ratkaisuja tehokasta, helppoa ja turvallista työtä varten.

Wera Tools Finland Oy
Me olemme Tool Rebeleitä, työvälinemarkkinoiden kapinalliset. Rakastamme innovaatiota. Rakastamme muotoilua. Rakastamme rock n' rollia. Kuljemme omia polkujamme, emmekä tyydy nykyisiin standardeihin. Uskomme vakaasti, että kekseliäät ja ainutlaatuiset ruuvaustyökalumme tekevät ammattilaisten elämän helpommaksi, turvallisemmaksi ja hauskemmaksi. Yli 3000 tuotteen valikoimastamme löytyy huippu laadukkaat ruuvaustyökalut lukuisten eri ammattilaisten tarpeisiin.

Vuonna 2021 jäseneksi liittyneet yritykset

Merilux Oy
Merilux tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja ratkaisuja valaistuksen, lämmityksen ja ilmastoinnin - sähköisen tai vesikiertoisen, ohjaukseen. Tuotevalikoima on laaja ja koostuu rakennusten sähköistämisen perusratkaisuista automaatioratkaisuihin ja huipputeknologiatuotteisiin teollisuuden käyttöön.

Purso Oy
Purso on suomalainen vuonna 1959 perustettu kansainvälinen alumiiniratkaisuihin erikoistunut vakavarainen perheyhtiö, jonka toimipaikka ja juuret ovat Siurossa. Käytämme kierrätysalumiinia 60 % tuotteissamme ja valaisinrungot on valmistettu 100 % kierrätysalumiinista. Meillä on oma sulatto Ikaalisissa, jossa valmistetaan kierrätetty alumiini raaka-aineeksi pursotukseen. Valaistus on Purson toimintaan perustettu liiketoiminta-alueeksi vuonna 2012. Suunnittelemme ja valmistamme myymämme valaisimet Siurossa omalla tehtaallamme. Valaisimissa käytämme SNEP® rekisteröityä tuotemerkkiä. Valaisimiemme tyypillisiä käyttökohteita ovat teollisuus, logistiikka, kauppaliikkeet, pysäköintihallit, urheilutilat, toimistot ja julkiset tilat.

Sg Armaturen Oy
Sg Armaturen Oy on osa norjalaista Sg Armaturen AS konsernia, joka toimii Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa ja Englannissa. Sg valmistaa valaisimia niin julkisen kuin kodin kohteisiin, sisä- ja ulkokäyttöön. Tuotekehityksen lähtökohtana on korkea laatutaso, helppo pohjoismaisiin soveltuva asennettavuus ja markkinoiden paras hinta-laatusuhde. Sg panostaa paljon tuotteiden saatavuuteen. Varastovalikoimasta löytyy heti toimitettavaksi yli 2500 erilaista valaisintyyppiä. Lisäksi Sg:n Euroopan tehtaalla Tanskassa valmistetaan täysin räätälöityjä tuotteita asiakkaiden projektitarpeisiin. Jakelu tapahtuu ainoastaan sähkötukkuliikkeiden kautta. Kaikilla Sg:n tuotteilla on vähintään 5 vuoden täystakuu. Useimmilla alasvaloilla on 10 vuoden täystakuu ja ulkovalaisimilla 10 vuoden korroosiotakuu.

Tele-Tukku Oy
Tele-Tukku on vuonna 1963 perustettu elektronisten komponenttien ja tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike, ollen siten yksi alansa vanhimmista ja tunnetuimmista yrityksistä Suomessa. Sijaitsemme pääkaupunkiseudun läheisyydessä hyvien liikenneyhteysien varrella, vain noin vartin päässä lentokentältä. Asiantunteva henkilökuntamme yhdistettynä mittavaan 12 000 varastonimikkeen valikoimamme, sekä nopeisiin ja luotettaviin toimituksiin, takaavat asiakkaalle hyvän palvelukokemuksen. Myyntimme palvelee sekä puhelimitse, että tekemällä henkilökohtaisia asiakaskäyntejä. shop.tele-tukku.fi verkkokaupastamme asiakas näkee ajankohtaiset varastosaldot ja asiakaskohtaiset hinnat määräalennuksineen. Tärkeimmät tuoteryhmämme ovat antennit, AV Pro-tuotteet, kaapelit, liittimet ja elektroniikankemikaalit.

Wiha Finland Oy
Wiha on yksi maailman johtavista ammattikäsityökalumerkeistä. Wiha on saksalaisen Hahn-perheen vuonna 1939 perustama yritys, jonka palveluksessa on maailmanlaajuisesti yli 1000 työntekijää. Päätoimipaikka ja suurin tuotantoyksikkö sijaitsevat Schwarzwaldissa, Saksassa.Wiha-käsityökalujen suunnittelussa ja valmistuksessa käytetään käyttäjälähtöisiä innovaatioita, viimeisempiä tuotantoteknologioita ja viimeisteltyä ergonomiaa. Tarjoamme tekniselle kaupalle mutkattoman myynti- ja markkinointituen sekä räätälöidyt esillepanoratkaisut, jotta tuoteratkaisumme on helppo viedä käyttäjäasiakkaiden tietoisuuteen.