<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tutustu uusiin jäsenyrityksiin 2023

Featured Image

STK:n jäseninä on jo yli sata sähköistysalan keskeistä toimijaa: valmistajia, maahantuojia, tukkuliikkeitä ja yhteistoimintajäseniä. Jäsenyritykset edustavat alan liikevaihdosta 90 %. Tämän vuoden alussa mukaan liittyi kuusi uutta jäsenyritystä. Katso mitkä ne ovat ja tutustu tarkemmin.

Uusia jäseniä 1.1.2023 alkaen

Wibe group_logo   

Wibe Groupilla on lähes 100 vuoden historia kaapelihyllyjärjestelmien kehittämisessä ja valmistamisessa. Heidän tuotemerkkinsä Wibe, Defem, Stago ja Mita ovat maailman laajuisesti tunnettuja laadustaan ja innovatiivisuudestaan. Tuotekehityksen perusta on kyky kuunnella ja keskustella asiakkaiden kanssa sekä löytää uusia ratkaisuja.

CRASMAN-black (2)

Crasman on digitaalisen liiketoiminnan suunnittelija, toteuttaja ja kasvattaja. He toteuttavat laajoja digitaalisia palveluita: verkkokauppoja, tuotetiedon hallintajärjestelmiä sekä liiketoiminnan prosessien digitalisoinnin työkaluja. Heidät tunnetaan pitkistä asiakassuhteista ja intohimoisesta suhtautumisesta käyttäjäkokemuksen, laadun ja tuloksellisuuden jatkuvaan parantamiseen. 

Naficon logo

Naficon on vuonna 1994 perustettu kuituoptisten tietoliikenne- ja televerkkojen passiivituotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen toimipaikka on Nauvossa, Turun saaristossa, mistä käsin he palvelevat asiakkaita kaikkialla Suomessa. Kuluneiden vuosikymmenten aikana he ovat vakiinnuttaneet paikkansa yhtenä kuitualan johtavista toimijoista.

Ramboll_logoRGB

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössä työskentelee 17 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa Ramboll toimii maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin.

SAAS_150x168

Kolmenvuosikymmenen ajan SAAS on auttanut asiakkaitaan ymmärtämään syvemmin valon ja valaistuksen merkitystä ja luomaan tunteisiin vetoavia valaistuksia. SAAS tarjoaa valmiita asennussarjoja, elegantteja valaisimia sekä auttaa projektikohtaisesti luomaan yksilöllisiä ratkaisuja, jotka vastaavat tarpeisiisi, jopa ylittävät ne.

SLV_Nordic_logo

Nykyään SLV on globaali johtaja tulevaisuuden kestävissä valaistusratkaisuissa. B2B-brändi keskittyy tasapainottamaan innovatiivista teknologiaa, modernia muotoilua ja asiakasystävällisiä hintoja tarjoten samalla ensiluokkaista palvelua ja korkeaa laatua asiakkailleen. SLV on kasvanut nopeasti ja toimittaa ammattimaisia valaisimia yli 100 maahan ympäri maailmaa.