<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Legrandilta uusi MP Bolagen LS -tikashyllysarja kevyille kuormille

Featured Image

Legrandin MP Bolagen -tikashyllyperhe laajentui helposti asennettavalla LS-sarjalla. Se soveltuu erityisesti asunto- ja liikerakentamisen keveiden kaapelikuormien kaapelireiteille sekä vaaka- että pystyasennuksiin.

LS-sarjan tikashyllyt ovat saatavilla kolmen ja kuuden metrin pituisina. Mitat ja asennusosat ovat samat muiden tuttujen MP Bolagen-tikashyllyjen kanssa.

 

Tikashyllyt on valmistettu 0,7 mm vahvuisesta sinkitystä ohutlevystä. Keveyden ansiosta niitä on erittäin helppo käsitellä ja kiinnittää ahtaissakin tiloissa. Tuotteen jäykkyys riittää hyvin jopa kolmen metrin kannatusväleille.

 

Tämäkin MP Bolagen -tikashyllysarja täyttää ammattilaisten odotukset kaikilta osin. Sen etuja ovat kestävyys, pitkä elinikä ja asennusnopeus. Turvalliset EN 61537 -standardin vaatimusten mukaiset johtotietuotteet eivät petä hankalissakaan asennus- ja käyttökohteissa.

 

Johtotiejärjestelmien asiantuntijat toimivat tarvittaessa projektisi tukena ja ovat mukana rakentamassa toimivaa kokonaisratkaisua.

 

MP Bolagen -tikashyllyt myy Legrand Finland Oy. Tuotemerkki on tuttu Ensto Building Systemsistä, jonka nimi vaihtui vuoden 2024 alussa Legrand Finlandiksi.

 

Lisätiedot:

Jani Pesonen, Marketing Manager, Legrand Finland Oy, p. 040 159 2201, jani.pesonen@legrand.com

www.legrand.fi

 

Katso myös tuote www.sähkönumerot.fi -palvelusta tuote 1474514 sekä MP Bolagen -johtotiejärjestelmien esite.

Linkki kuvaan 

Legrand on ranskalainen teknologiakonserni, joka toimii lähes 90 maassa. Se on tunnettu noin 70 tuotemerkistään, joista yksi tärkeä on Ensto. Suomessa Ensto Building Systems siirtyi osaksi Legrand-konsernia vuonna 2021, ja on toiminut vuoden 2024 alusta alkaen nimellä Legrand Finland Oy.

www.legrand.fi