<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Laatuantenni laajentaa radiosisäverkkojen palveluihin

Featured Image

Laatuantenni Oy laajentaa liiketoimintaansa radiosisäverkkojen suunnittelu- ja mittauspalveluihin. Yhtiö on rekrytoinut toimintaansa mukaan uuden tuotepäällikön, radiosisäverkkopalveluiden asiantuntijan Petri Silenin. Petri on alan huippuosaaja ja onkin työskennellyt mobiiliverkkojen parissa yli 30-vuotta ja radiosisäverkkojen kanssa lähes 20- vuotta. Viimeisimmät vuodet Petri on pyörittänyt omaa yritystään, Petricomia, jonka kautta hän on tarjonnut palveluitaan niin sisäverkkojen suunnitteluissa, konsultoinnissa kuin mittauksissa.

Rekrytoinnin yhteydessä Petricom ja Laatuantenni sulautuvat yhdeksi ja Laatuantenni tulee tarjoamaan tuotteiden ohella nyt myös suunnittelupalveluita. Tämä tulee helpottamaan urakoitsija-asiakkaita, kun koko paketti löytyy saman katon alta.

Suunnittelupalvelut pitävät sisällään erilaiset asiantuntijapalvelut kuten; kuuluvuuskartoitukset, suunnittelun, konsultoinnin, sekä uusien ja vanhojen verkkojen laatu- ja häiriömittaukset. Ratkaisuilla haetaan apua sisäkuuluvuuden parantamiseen kiinteistöjen sisätiloissa monioperaattori -verkkoratkaisulla.

Kohteita ovat esimerkiksi kauppakeskukset, parkkiluolastot, asuintalot, liikekiinteistöt, teollisuuskiinteistöt ja muut vastaavat kohteet. Tarkemmin tietoa palveluista löytyy linkin takaa: https://www.laatuantenni.fi/fi/page/yleisesti/107775

”Tuon Laatuantennille uutta liiketoimintamahdollisuutta radiosisäverkkojen asiantuntijapalveluiden kautta mutta samalla odotan mielenkiinnolla oppivani uutta Laatuantennin edustamien toimittajien ja tuotteiden parissa.” Petri kommentoi uutta rooliaan Laatuantennilla.

”On hienoa saada Petri mukaan meidän porukkaamme, Laatuantenni on tunnettu alan erikoisosaamisesta ja ammattitaidosta, Petrin mukaan tulo syventää tätä osaamistasoa entisestään. Laajentuminen suunnittelupuolelle on tarkkaan harkittu, mutta kuitenkin luonnollinen lisäys tarjontaamme. Nyt pystymme palvelemaan urakointiliikkeittä täydellä skaalalla aina komponenteista suunnitelmaan.” Laatuantenni Oy:n toimitusjohtaja Joona Karastie kertoo.

(Kuvassa vasemmalla toimitusjohtaja Joona Karastie, oikealla tuotepäällikkö Petri Silen)

Lisätietoja:
Joona Karastie, toimitusjohtaja – joona.karastie@laatuantenni.fi / 0407220124
Petri Silen, tuotepäällikkö & suunnittelupalvelut – petri.silen@laatuantenni.fi  / 0405065605

Laatuantenni Oy on suomen vanhin antennialalla toimiva maahantuonti ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Laatuantenni on toiminut alalla aktiivisesti jo lähes 60 vuoden ajan. Vuosien varrella tuotevalikoima on laajentunut ja käsittääkin nykyään laajan valikoiman niin antenniverkon tuotteita, kuin myös kuitu-, verkko, sekä monioperaattoriverkkojen kattavat tuotevalikoimat.

Tuoreimpana lisäyksenä yhtiö on laajentanut liiketoimintaansa suunnittelupuolelle ja tarjoaa tuotteiden maahantuonnin ohella myös radiosisäverkkojen suunnittelu- sekä konsultointipalveluita.

Yhtiön liikevaihto oli noin 3.8 miljoonaa euroa vuonna 2021. Yhtiöllä on noutopalveluvarasto sekä toimitilat Helsingin Pukinmäessä, lisätietoja yrityksestä: www.laatuantenni.fi