<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lumi Duo yleisvalaisinsarja

Featured Image

Lumi Duo on täysin uudistettu, monipuolinen ja muunneltava, värilämpötilan ja tehon vaihdolla varustettu yleisvalaisinsarja. Lumi Duo -valaisimen viimeistelty pinta ja kupu ovat strukturoitua UV-stabiloitua polykarbonaattia. Valaisimella on IP44-luokitus, hyvä pakkasenkesto, -30 °C ja korkea iskunkestävyysluokka IK10.

Valaisin soveltuu sisä- ja ulkotilojen seinä- ja kattoasennuksiin, julkisten kohteiden ja asuinrakennusten käytäviin, portaikkoihin ja kosteisiin tiloihin. Värilämpötila 3000 K/4000 K ja teho valitaan asennettaessa. Kolme kokoa: Ø 250, 320 ja 400 mm, joista kaikista on saatavana radar- ja on/off-mallit. Monipuoliset vaihtoehdot valaistuksenohjaukseen: Ø 320 ja Ø 400 mm valaisimiin Dali-2 ja Casambi.

Asenna valaisin joko pinta- tai puoliuppoasennuksena mukana tulevan asennusraudan avulla. Asennus on nopeaa ulkoreunoilla sijaitsevien ledien ja kuvun helpon kiinnityksen ansiosta. Valaisin voidaan pintakaapeloida ja ketjuttaa. Lisätarvikkeena valkoinen koristekehys.

Muut aiheeseen liittyvät artikkelit