<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Prysmian Groupin uutuudet yhdistävät voiman ja ohjauksen

Featured Image

Draka ACEFLEX-HF Com on uusi halogeeniton ja taipuisa 1 kV:n Dca-paloluokan hybridikaapeli kahdella hyvin suojatulla parikierretyllä ohjausjohdinparilla. Ohjausjohtimien tavanomaista suurempi 1,0 mm2:n poikkipinta sallii pitkätkin kaapelivedot normaalia alhaisemmalla jännitehäviöllä.

Tuote sopii erinomaisesti kohteisiin, joissa tarvitaan energiasyötön lisäksi tiedon, ohjauksen- tai signaalinsiirtoa; esimerkiksi autonlatausasemien syöttökaapeliksi. Perinteisen ACEFLEX-HF Dca –kaapelin tavoin tämä uusi hybridituote on kestävä ja soveltuu hyvin myös teollisuuteen.

ACEFLEX-HF Com on tarkoitettu kiinteään asennukseen sisälle ja ulos, ja se sopii asennettavaksi myös maahan 70 cm:n syvyyteen vahvemman 1kV:n rakenteensa ansiosta. Tuote voidaan asentaa tietyin ehdoin myös suoraan betonivaluun.

Yksi läpivienti ja kiinnitys riittää, mikä tekee asennuksesta nopeaa ja helppoa.

Uusi metallivaippainen MJAM-HF Com ohjaa sähkölaitteet

Draka MJAM-HF Com on uusi halogeeniton Dca-paloluokan kaapeli ohjausjohtimilla. Sen metallinen ulkovaipparakenne antaa normaalia asennuskaapelia paremman mekaanisen suojan ja mahdollisen EMC-suojauksen.

Tuote soveltuu erinomaisesti sähkölaitteiden ohjaus-, mittaus- ja merkinantopiirien sekä elektronisten laitteiden syöttöverkkojen kaapeliksi kiinteään pinta- tai uppoasennukseen silloin, kun vaaditaan parempaa sähköistä suojaa tai mekaanista suojaa sisällä tai ulkona.

MJAM-HF Com on osuva valinta esimerkiksi autonlatausasemien syöttökaapeliksi sekä valaisimien syöttö- ja ohjauskaapeliksi esimerkiksi DALI-järjestelmiin.

Ohjausjohtimien tavanomaista suurempi 1,0 mm2:n poikkipinta sallii pitkätkin kaapelivedot normaalia alhaisemmalla jännitehäviöllä.

Yksi läpivienti ja kiinnitys riittää, mikä tekee kaapelin asennuksesta nopeaa ja helppoa.

Molemmat uutuudet täyttävät raaka-aineiltaan RoHS-direktiivin vaatimukset eivätkä sisällä REACH/SVHC-listan aineita.

Ne valmistetaan Suomessa Prysmian Group Finlandin Oulun tehtaalla, ja tulevat saataville lokakuussa 2021.

Lisätiedot:
Toni Suomela, tuoteryhmäpäällikkö, Prysmian Group Finland Oy
Puhelin 010 566 3445
Sähköposti toni.suomela(at)prysmiangroup.com

Tuotteemme löytyvät verkosta: https://fi-catalogue.prysmiangroup.com/