<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tarmo Kämppi  liiketoimintajohtajaksi UTUun

Featured Image

BBA Tarmo Kämppi (52) on nimitetty 13.3.2023 alkaen UTUn kiinteistösähköistyksen liiketoiminta-alueen johtajaksi Yrjö Vaseniuksen seuraajaksi hänen siirtyessä erinomaisesti ansaitulle eläkkeelle kevään 2023 aikana.

Tarmon vastuualueeseen kuuluu UTUn kiinteistösähköistyksen liiketoiminnan tulosvastuu Suomessa ja Baltiassa sisältäen myynnin, myynnin erinäiset tukitoiminnot ja päämiesyhteydet. Tarmon pääasiallinen asemapaikka on UTUn Vantaan toimipiste ja tehtävässään hän raportoi UTU-konsernin toimitusjohtajalle Olli Heinoselle. Tarmo kuuluu lisäksi UTU-konsernin johtoryhmään.

Tarmolla on laaja kokemus sähköistyksen toimialasta niin talotekniikan, teollisuuden kuin energiasektorin osalta, ja hän on työskennellyt johtotehtävissä sekä maahantuonnin että tukkukaupan parissa. Urallaan hän ollut mm. Reka Kaapelin myyntijohtajana, eri kokonaisuuksien liiketoimintajohtajana Rexel Finlandin palveluksessa sekä valaistuksen toimialalla toimitusjohtajana ja myyntijohdon tehtävissä Thorn Lightingilla, Riegensillä ja Elektroskandialla.

Tarmo tuntee hyvin sähköistyksen arvoketjun ja on laajasti verkostoitunut alalla Suomen lisäksi Baltiassa ja Pohjoismaissa. Viimeisimmät vuodet hän on työskennellyt konsulttiyrittäjänä pääosin sähköistyksen toimialan parissa.

Tarmon vahva kokemus ja kyvyt antavat hänelle erinomaiset edellytykset johtaa kokonaisvaltaisesti UTUn kiinteistösähköistyksen liiketoimintaa ja asiakassuhteita tukkukanavassa sekä sähköurakoitsijoiden ja suunnittelutoimistojen keskuudessa. Toivotan Tarmolle parhainta menestystä hänen uudessa tärkeässä roolissaan.

Olli Heinonen
Toimitusjohtaja
UTU-konserni
olli.heinonen@utu.eu