<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sg kaksinkertaistaa keskusvarastonsa koon

Featured Image

Sg Armaturen investoi keskusvarastonsa ja pääkonttorin laajennukseen. Norjan Lillesandissa sijaitsevan pääkonttorin ja keskusvaraston koko kaksinkertaistuu. Keskusvaraston koko kasvaa nykyisestä 7200 neliöstä 14 000 neliöön. Koko kiinteistön koko tulee olemaan 22 000 neliötä.

Norjan keskusvarasto palvelee suuremmilta osin Sg:n pohjoismaisia markkinoita. Euroopan maita palvelevan varaston koko Belgiassa niin ikään kaksinkertaistui kaksi vuotta sitten.

”Viime vuodet ovat olleet Sg:lle voimakasta kasvun aikaa niin Pohjoismaissa kuin Euroopassa. Nyt oli jälleen yksi aika investoida tulevaisuuteen. Saatavuus, helposti asennettavat ja korkealaatuisten tuotteet ovat Sg:n strategian kulmakiviä”, sanoo Sg Armaturen Oy:n maajohtaja Mikael Lukka.

”Investoimme vahvasti myös tuotekehitykseen, uusiin tuotteisiin ja kokonaisiin tuotealueisiin valaistuskategorian lisäksi. Esimerkkejä tästä ovat Install kalustesarja ja HeatReg termostaatit. Keskusvaraston kaksinkertaistamisen myötä pystymme varmistamaan korkean saatavuustason myös uusien tuotealueiden osalta nyt ja tulevaisuudessa.”

Lisätietoja:
Mikael Lukka
040 703 6480
mikael.lukka(at)sg-oy.fi

SG Armaturen on vuonna 1990 Norjan Lillesandissa perustettu perheyritys. SG kehittää, valmistaa ja myy tukkuliikkeiden kautta valaisimia ja kalustesarjan tuotteita niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta, helposta asennettavuudesta ja erinomaisesta saatavuudesta. SG Armaturen AS:n liikevaihto vuonna v. 2021 oli n. 200 M€. Yrityksellä on tytäryhtiöt 11:sta Euroopan massa, omat tehtaat Tanskassa ja Kiinassa sekä työntekijöitä n 900. www.sg-as.com/fi