<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

TeSys Deca Series -moottorikäynnistimien uusi sukupolvi

Featured Image

Schneider Electricin uusi innovatiivinen TeSys Deca -sarja tarjoaa kestävän ja tehokkaan moottorinhallintaratkaisun, jossa on erinomainen suorituskyky sekä helppokäyttöiset toiminnot. Sarjan apukosketin on päivitetty 5 mA:sta 1 mA:iin, joka takaa luotettavan kytkennän kaikissa sovelluksissa.

Päivitykset TeSys GV2~3- ja TeSys D -malleista ratkaisevat LVI-järjestelmien, kotitalouksien, hissien ja vaativien ympäristöalojen laitevalmistajien ja keskusvalmistajien tiukat tämänhetkiset vaatimukset. Uuden sukupolven TeSys Deca -sarja tarjoaa vankemman ja innovatiivisemman ratkaisun, jossa on uusia teknisiä ominaisuuksia.

Uusi TeSys Deca -sarja takaa luotettavan suorituskyvyn ja erinomaiset toiminnot, joten asiakkaat saavat mahdollisimman helppokäyttöisen ja tehokkaan ratkaisun:

EN60335-1-standardin mukainen: uudet TeSys Deca -kontaktorit on valmistettu laadukkaasta muovista palonkestävyyden parantamiseksi. Ne ovat yhteensopivia kotitalouksissa käytettävien laitteiden ja LVI-teollisuuden EN60335-1-standardin kanssa sekä tarjoavat entistä yksinkertaisempia ja tehokkaampia ratkaisuja laitteiden käyttöön. Uusi pölytiivis apukosketin: uusi ja parannettu päälleasennettava, etupuolinen lisäkosketin on päivitetty 5 mA:sta 1 mA:iin, mikä takaa luotettavan kytkennän kaikissa sovelluksissa. Lopputuloksena on toimiva automaatioratkaisu. Punainen suojus helpottaa myös turvaratkaisun tunnistamista ja takaa paremman asiakaskokemuksen ja -turvallisuuden.

Monistandardinen ruuvi: asennus on nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan aikaisemmin, kun käytössä on monistandardinen ruuvi, joka on yhteensopiva useimmin käytettyjen Philips-, Pozidriv- ja tasapäisten ruuvitalttojen kanssa.

Moottorisuojakatkaisija: kiertokahvalla varustettu kestävä ja vankkarakenteinen moottorinhallintaratkaisu, joka parantaa merkittävästi käytettävyyttä ja helpottaa kytkentää ja valvontaa.

QR-koodit: asiakkaat voivat helposti ja kätevästi löytää käyttöohjeita ja teknistä tietoa QR-koodien avulla.

Schneider Electric on sitoutunut suojelemaan ympäristöä ja pienentämään hiilijalanjälkeään. TeSys Deca -sarja on Green Premium 2.0 -sertifioitu, joka tarkoittaa, että se on uusimpien REACH- ja ROHS-säädösten mukainen. Se on myös ympäristöystävällisesti pakattu. Laitepakkauksessa on käytetty lyijytöntä mustetta ja se on valmistettu kierrätetystä pahvista, jossa ei ole mukana muovia.

Uusien ominaisuuksiensa ansiosta uusi TeSys Deca -sarja on ympäristöystävällinen, vankempi, tehokkaampi ja luotettavampi ratkaisu. Mullistavan ja korkealuokkaisen tuotesarjan saa nyt tyylikkäällä tummanharmaalla muotoilulla sekä modernilla ulkoasulla.

Lisätietoja tietoa uudesta TeSys Deca -sarjasta ja sen teknisistä tiedoista löydät osoitteesta www.se.com/TeSys

Katso myös TeSys Deca kontaktorit