(voit katsoa myös verkosivuilta tästä)

 
Logo

KATKO julkaisee uudet tuoteryhmäbrändit

Olemme luoneet uudet, tuoteryhmäkohtaiset brändit nykyisille ja tuleville tuotteillemme.

Näiden tuotekategorioiden tarkoituksena on auttaa ymmärtämään Katkon tuotetarjontaa. Uusia tuoteryhmäbrändejä on viisi ja tuotteet on ryhmitelty niihin ominaisuuksien ja käyttäjäryhmien mukaan. Tässä haluamme esitellä ne teille:

IsoSafe

Olemme valmistaneet turvakytkimiä jo yli 70 vuotta ja kokemuksemme näkyy IsoSafe ryhmässä. IsoSafe sisältää kaikki koteloidut turvakytkimet ja esittelee eri kotelomateriaalimme polykarbonaatista ruostumattomaan teräkseen.

 
Lue lisää

LoadSafe

Kuormankytkimet ovat ydinosaamistamme ja valmistamme niitä tehtaallamme Helsingissä 16:sta 800:an ampeeriin. Kaikki kuormankytkimemme kuuluvat nyt LoadSafe ryhmään.

 
Lue lisää

ConnectSafe

Suunnittelemme ja valmistamme liittimet ja kojeliittimet itse varmistaaksemme niiden yhteensopivuuden kytkimiemme kanssa. ConnectSafe ryhmässä olevat tuotteet sopivat sekä alumiini- että kuparikaapeleille.

 
Lue lisää

SolarSafe

Aurinkovoima on vihreä valinta ja tuottaa tasavirtaa joka on hankala katkaistava. Katkon kaikki DC tuotteet ovat nyt saman katon alla ja ne löytää SolarSafe valikoimasta.

 
Lue lisää

FuseSafe

Varokkeelliset kytkimet antavat suojan oikosuluille ja ylikuormitukselle. Katkon kytkinvarokkeet sopivat DIN ja BS tyypin sulakkeille ja ovat saatavilla 630:en ampeeriin asti. Ne tunnetaan nyt nimellä FuseSafe.

 
Lue lisää

Yllä olevat tuotemerkit on rekisteröity ja suojattu EU:ssa, Australiassa, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kiinassa ja Singaporessa. Uudessa-Seelannissa hakemus on vireillä.

Ensimmäisessä vaiheessa uudet tuoteryhmät julkaistaan Katkon verkkosivuilla uutisosiossa ja tuotesivuilla.

Seuraavassa vaiheessa julkaisemme videoita tuoteryhmiin liittyen siinä järjestyksessä kun tuoteryhmiin julkaistaan uusia tuotteita. Ensimmäisenä julkaistaan ConnectSafe filmi ja se on odotettavissa myöhemmin tällä viikolla.

Kolmannessa vaiheessa päivitämme fyysiset ja digitaaliset markkinointimateriaalimme ja tuotepakkaukset.

Logot ja markkinointimateriaali

Uusilla tuoteryhmäbrändeillä on jatkossa omat tuoteluettelonsa. Nämä päivitetään vaiheittain ja ensimmäisenä julkaistaan ConnectSafe. Tuoteluettelot ovat saatavilla digitaalisena Katkon verkkosivuilta Lataukset-osiosta, sekä painettuna erikseen pyydettäessä. Logot ja niiden käyttöohjeet ja säännöt saatavilla myös erikseen pyydettäessä.

Olethan yhteydessä Katkon myyntiin tai markkinointiin jos sinulla on kysyttävää.

Ota yhteyttä Katkon myyntiin tai markkinointiin sivuston alaosasta löytyvällä lomakkeella
Facebook icon Instagram icon Twitter icon

Copyright (C) 2021 KATKO Oy. All rights reserved.

Update Preferences | Unsubscribe