<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

ComPacT NSX / NSXm -katkaisijoiden uusi sukupolvi

Featured Image

Schneider Electricin uusissa katkaisijoissa käytetään aiemmin hyväksi todettua rakennetta, jota parannetaan nyt helpommalla liitettävyydellä ja käytettävyydellä. Uudet ComPacT-katkaisijat ja niiden osat ovat 100% yhteensopivia edellisen sukupolven laitteisiin.

Muuntojoustava

Katkaisijoiden modulaarinen ja muokattava rakenne säilyvät aikaisemman malliston mukaisina, joka mahdollistaa toiminnallisuuksien optimoimisen, valinnat ja päivitykset tarpeen mukaan tänään ja tulevaisuudessa.

Saumaton liitäntä

ComPacT NSX -katkaisija on tarvittaessa helppo liittää etävalvontaan modulaarisilla plug-in-lisävarusteilla tai uusilla langattomilla apukoskettimilla, mahdollistaen käyttäjän nopean reagoinin tapahtumiin ja datan keräämisen katkaisijoilta.

Asennus ja käyttö

Asennusta tehostavat lisäksi pienikokoinen, natiivisti DIN-kiskoon kiinnitettävä ja EverLink-tunneliliittimillä varustettu ≤ 160 A:n ComPacT NSXm -katkaisija. MicroLogic-suojareleisiin integroitu vikavirtasuojaus ja ohjauspiireissä käytetyt jousiliittimet helpottavat myös asennusta.

Käyttäjäkokemusta parantaa edessä olevalla QR-koodi, jonka avulla katkaisijaan liittyvät dokumentit ovat aina helposti saatavilla älypuhelimeen. Osittain läpinäkyvä etukansi tuo visuaalisen varmistuksen asennetuista lisätarvikkeista. Egonomisesti muotoiltu vipu ja väännin helpottavat paikallista käyttöä.

Helppo ja optimoitu valinta

Katkaisijan määrittely ja valinta on helppoa www.se.com/fi -sivustolla olevien päivitettyjen suomenkielisten on-line tuotevalitsimien ansiosta.

Snrot: 36 538 74 - 36 538 99 ja 36 580 00 - 36 583 93

Valmistajan tuotesivut

Mediatiedote