<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

ICT-jakelija F9 laajentaa kiinteistö- ja sähköratkaisuihin

Featured Image

 

Suomen suurin ICT-alan jakelija F9 laajentaa valikoimaansa kiinteistö- ja sähköratkaisuihin.

Suomalainen F9 Distribution Oy laajentaa valikoimaansa kokonaisvaltaisiin kiinteistö- ja sähköratkaisuihin. F9:n tarjoamia kiinteistö- ja sähköratkaisuja ovat esimerkiksi valaistus, sähkökeskukset, kiinteistön turvallisuus ja näitä yhdistävät verkkoratkaisut.

F9 tunnetaan luotettavana, nopeana ja asiantuntevana jakelijana, joka kehittää toimintaansa aktiivisesti yhdessä asiakkaidensa ja päämiestensä kanssa. Kattavien ICT- alan verkostojen avulla F9 mahdollistaa sähköalan ja ICT-alan toimijoiden yhteistyön monialaista osaamista vaativissa projekteissa.

F9 valitsee edustukseensa alansa parhaat valmistajat ja ratkaisut, joita yhdistetään joustavasti F9:n kattavaan ja markkinan mukana kehittyvään palvelutarjontaan. Logistiikka-, rahoitus- ja esiasennuspalvelut räätälöidään joustavasti asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä ja tule F9:n asiakkaaksi!

Tutustu F9:n kiinteistötiimiin: https://www.f9.fi/kinfratiimi/

Koko kiinteistötiimin tavoitat helposti: kiinteistoinfra@f9.fi

2011 perustetulla F9 Distribution Oy:llä on operaatiot Suomen lisäksi Baltiassa. Pääkonttori ja Suomen logistiikkakeskus sijaitsevat Tampereella. Yhteensä F9 konsernissa on 246 työntekijää liikevaihdon ollessa 584 miljoonaa euroa.

www.f9.fi