<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

LEDVANCE-aurinkosähköjärjestelmät & Bosch-ilmalämpöpumput F9:n jakeluun

Featured Image

F9 on aloittanut LEDVANCEn aurinkosähköjärjestelmien jakelun.
LEDVANCE on yksi maailman johtavista yleisvalaistuksen toimittajista ammattilaisille ja kuluttajille.
LEDVANCEn aurinkosähköratkaisut integroivat saumattomasti aurinkopaneelit, invertterit ja akut, jotka on suunniteltu erityisesti sekä asuin- että liikekiinteistöjen tarpeisiin. Järjestelmän käyttöä tukee myös LEDVANCEn monitorointisovellus.

LEDVANCEn Suomalainen  tukiorganisaatio tarjoaa teknistä tukea kaikissa kysymyksissäsi liittyen aurinkosähköratkaisuihin.
 
Boschin Home Comfort -tuotteet laajentavat F9:n Kiinteistö ja Sähkö –ratkaisuvalikoimaa, joka pitää sisällään kiinteistön kokonaisvaltaisia ratkaisualueita.
F9:n ja Boschin -yhteistyö aloitetaan Boschin ilmalämpöpumpuilla, joille on hyvä saatavuus ja kustannustehokas hintarakenne. Projektitoimituksina voidaan toteuttaa myös ilma-vesilämpöpumput sekä maalämpöpumput.
”Bosch Home Comfort tuotteet täydentävät erinomaisesti F9:n Kiinteistö ja Sähkö – ratkaisu-valikoimaa. Kiinteistö ja Sähkö -ratkaisuvalikoimamme yhdistettynä F9:n muuhun tarjontaan tuo asiakkaille loistavan kattauksen tuotteita ja ratkaisuja, joissa kokonaisuuksiakin on mietitty jo valmiiksi. Boschilla on laadukkaat tuotteet sekä kattava asennuskumppaniverkosto, joten tuotteet sopii hyvin meidän jälleenmyyjiemme myytäviksi”, toteaa F9 Distribution Oy:n Business Unit Director Pekka Koivula.
 
Lisätietoja:
Yrjö Silvasti, Business Manager +358 44 779 9955 yrjo.silvasti(at)f9.fi
Tuomas Järvensivu, Solution Sales Specialist, +358 50 320 2614, tuomas.jarvensivu(at)f9.fi
Tavoitat koko F9 kiinteistötiimin täältä: kiinteistoinfra(at)f9.fi