<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Finnsat mukaan IP-kameroiden markkinoille

Featured Image

Finnsat Oy ja UNV Digital Technologies ovat solmineet Suomea koskevan videovalvontatuotteiden jakelusopimuksen. UNV:n laajasta kameravalikoimasta löytyvät oikeat tuotteet kotikäytöstä teollisuuden vaativimpiin sovelluksiin. UNV:n tuotteissa yhdistyvät edistyksellisyys ja edullinen hintataso.

UNV tuotevalikoimasta löytyy suuri valikoima IP-kameroita, verkkotallentimet, kuvansiirron ratkaisut, näyttölaitteet yksittäisistä näytöistä valvomoiden videoseiniin sekä suurten kokonaisuuksien VMS-järjestelmät. Kameroita on saatavana erityyppisiä ja erikokoisia niiden käyttötarkoituksen mukaan. Alkuvaiheessa varastosta löytyvät tavallisimmat bullet-, kupu- ja PTZ- eli kääntöpääkamerat erilaisilla tarkkuuksilla ja linsseillä.

”Kameravalvonta ennaltaehkäisee rikoksia ja mahdollistaa turvallisuutta vaarantaneiden tapahtumien selvitykset jälkikäteen. Turvallisuuden merkitys kasvaa jatkuvasti ja Finnsat haluaa olla mukana rakentamassa turvallisempaa maailmaa. UNV on täsmätyökalumme tähän”, visioi toimitusjohtaja Jarkko Kankaanpää Finnsat Oy.

UNV:n IP-kameroiden käyttö ei rajoitu pelkästään turvallisuuteen, vaan niiden tallentamaa tietoa voidaan hyödyntää laajasti myös liiketoiminnan kehittämiseen, esimerkiksi henkilölaskentaan, tilojen käyttöasteiden seurantaan ja rekisterikilpien tunnistamiseen.

UNV on yksi maailman johtavista ammattikäyttöön tarkoitettujen kameravalvontaratkaisujen valmistajista.

”UNV on merkittävä toimija jo 200 maassa ja laajennamme toimintaamme nyt Pohjoismaissa. Kartoitimme Suomen markkinaa pitkään ja valitsimme Suomen jakelijaksi Finnsat Oy:n”, kertoo Pohjoismaiden kumppanuuksista vastaava Olive Chen UNV.

UNV tuo jatkuvasti uusia teknologiaratkaisuja turvallisuusalalle ja on patentoinut yli 3000 ratkaisuaan. UNV:n ratkaisut olivat keskeisessä roolissa turvaamassa Pekingin talviolympialaisia kisapaikoilla, sisääntuloväylillä ja lentokentällä.

Saatavuus: UNV:n tuotteet ovat ensiksi saatavilla suurimpien sähkötukkujen sekä jälleenmyyjien asennusvalikoimasta kautta Suomen.

Lisätietoja: Jarkko Kankaanpää, toimitusjohtaja, Finnsat Oy, puhelin 0207 420 148, jarkko.kankaanpaa(at)finnsat.fi

Finnsat Oy sähköteknisten tuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Yhtiöllä on 50 vuoden kokemus kuvan- ja äänen siirtämisestä erilaisissa tietoliikenneverkoissa. Tuoteperheet on rakennettu vahvoista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. Finnsat edustaa Suomessa yli 50 kansainvälisesti tunn päämiestä. Tuotevalikoimasta löytyvät ratkaisut kuvan- ja äänensiirtoon koaksiaali-, kuitu-, mobiili- ja dataverkoissa.

Uniview UNV on UNV on yksi maailman johtavista ammattikäyttöön tarkoitettujen kameravalvontaratkaisujen valmistajista. Kiina on maailman suurin markkina turvakameroille ja UNV markkinan kolmanneksi suurin toimija.