<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Yhdistä Sähkönumerot.fi-data järjestelmiisi vaivattomasti Pinjan IPa-integraatio-alustalla

Featured Image

Yhdistämällä tietoja eri järjestelmien välillä tehostat yrityksesi prosesseja ja lisäät tuottavuutta. Yhden järjestelmän tietojen muuttuessa ei tarvitse tehdä enää muutoksia useaan järjestelmään vaan tiedot ovat ajan tasalla kaikkialla automaattisesti.

Järjestelmiä integroidaan useiden eri syiden vuoksi: laskut halutaan siirtää järjestelmästä toiseen, saattaa integraation avulla raportointi oikeelliseksi ja ajantasaiseksi tai hälytysjärjestelmäintegraation avulla tuoda eri järjestelmistä peräisin olevat hälytykset kootusti yhteen paikkaan. Näin saadaan vapautettua aikaa tuottavan työn tekemiseen.

Millaisia etuja integraatioalustan käyttö tarjoaa?

Pinjan IPa-integraatioalustaa voidaan hyödyntää, kun Sähkönumerot.fi palvelun dataa yhdistetään yritysten sisällä muihin järjestelmiin, esimerkiksi Power BI-raportointiin, datavarastoihin sekä toiminnanohjaus- tai hälytysjärjestelmiin. IPa-integraatioalusta koostuu valmiista integraatiokomponenteista, jotka tukevat yleisiä rajapintoja, standardeja ja tiedonsiirtoprotokollia. Integraatio IPa:n avulla mahdollistaa nopean toteutuksen, luotettavan raportoinnin ja mahdollisten virhetilanteiden auditoinnin.

Tiedonsiirron voi käynnistää tietty hälytys tai tapahtuma: esimerkiksi toimittaja päivittää omassa järjestelmässään tuotetietoa, niin saman tuotteen tiedot päivittyvät automaattisesti myös Sähkönumerot.fi-järjestelmään. Automatisoinnin avulla tieto pysyy aina ajan tasalla ja on saatavilla siellä, missä sitä käytetään. Samalla poistuvat manuaaliset virheet ja manuaalinen työ. IPa:n avulla voidaan myös validoida järjestelmien välillä liikkuvaa tietoa ja lisätä sen tietoturvaa mm. autentikoinnin ja monitoroinnin avulla.

Hyödynnä automaattinen rajapinta Sähkönumerot.fi-palvelussa

Pinja on toiminut pitkään STK-liiton digitalisaatiokumppanina ja toteuttanut Sähkönumerot.fi-palvelun. Sähkönumerot.fi-palvelun sisältämää tietoa käytetään lukuisissa muissa järjestelmissä, joten integroitavuus on tärkeää. Sähkönumerot.fi-palvelun rajapinnat tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet mm. tuotetietojen ylläpidossa tai tuotetiedon hyödyntämisessä esimerkiksi sähkösuunnitteluohjelmissa.

IPa-integrointialustan avulla yritykset voivat liittyä Sähkönumerot.fi-palvelun rajapintaan ja sen sisältämään dataan vaivattomasti. Tällöin uudet ja olemassa olevien tuotetietojen päivitykset liikkuvat automatisoidusti ja tehokkaasti palvelun käyttäjien tuotetieto- ja IT-järjestelmien sekä Sähkönumerot.fi-palvelun välillä. Kun järjestelmien välinen tiedonsiirto on automaattista, tietoa ei tarvitse päivittää manuaalisesti - aikaa ja työtä säästyy ja tieto pysyy ajantasaisena. Lue lisää IPa-integraatioalustasta.

Pinja on digitalisaatioon ja teollisiin SaaS-palveluihin erikoistunut ohjelmistoyhtiö. Autamme asiakkaitamme matkalla kohti kestävämpää ja tehokkaampaa liiketoimintaa. Pinjan digitaalisten ratkaisujen avulla asiakkaamme voivat parantaa muun muassa toimitusketjun hallintaa, tuotannon päivittäisjohtamista, kunnossapitoa ja käyttövarmuutta sekä tiedolla johtamista. Tuotannon ja toiminnan tehostamiseen voi hakea uutta tehokkuutta tekoälyn ja koneoppimisen ratkaisuillamme.

Ohjelmistokehityspalvelumme auttavat luomaan uusia digitaalisia toimintatapoja ja kannattavaa liiketoimintaa. Tuki-, pilvi- ja IT-palvelujen avulla sujuvoitamme yrityksenne arkea ja autamme varmistamaan liiketoimintanne jatkuvuuden.

 

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää:
Jarno Ojala
jarno.ojala@pinja.com
Sales Manager, Digital Business Pinja