<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

LEDVANCE voittaa arvostetun German Innovation Award 2024 -palkinnon

Featured Image

LEDVANCE voittaa arvostetun German Innovation Award 2024 -palkinnon EVERLOOP Linear Indiviled -tuotteellaan

Palkinto korostaa LEDVANCEn sitoutumista kestäviin ja innovatiivisiin valaistusratkaisuihin

LEDVANCE, yksi maailman johtavista innovatiivisten valaistusratkaisujen toimittajista, on saanut German Innovation Award 2024 -palkinnon. Yhtiö on saanut tämän arvonimenuraauurtavasta EVERLOOP Linear Indiviled -tuotteestaan, kategoriassa "Excellence in Business to Business: Lighting Solutions". German Innovation Award -palkinnot tunnustavat ja palkitsevat teollisuuden edelläkävijöitä, jotka ovat tehneet merkittäviä panostuksia innovatiivisiin tuotteisiin ja ratkaisuihin. Juhlallinen palkintojenjakotilaisuus pidettiin 14. toukokuuta 2024 Futuriumissa Berliinissä. LEDVANCE EVERLOOP Linear Indiviled erottui lukuisten ehdokkaiden joukosta poikkeuksellisen innovaationsa ja edistyneen teknologiansa ansiosta, asettaen uusia standardeja valaistusteollisuuden alalle.

LEDVANCE EVERLOOP edistää kiertotaloutta maksimoimalla valaisimien käyttöiän. Sen sijaan, että koko valaisin vaihdettaisiin, yksittäiset valonlähteet ja virtalähteet voidaan kätevästi vaihtaa. Tämä tekee EVERLOOP-tuotteesta kestävän ja kätevän valinnan asentajille, suunnittelijoille ja kiinteistöpäälliköille, varmistaen kestävän tehokkuuden teollisuus- ja toimistotiloissa sekä julkisissa rakennuksissa. Hyödyt sisältävät pidemmän käyttöiän ja vähentyneen jätteen määrän, kustannussäästöt sekä saman esteettisyyden säilyttämisen arkkitehtonisissa ympäristöissä komponenttien vaihdon kautta.

"Olemme uskomattoman iloisia saadessamme tämän arvostetun palkinnon EVERLOOP-tuotteelle, joka on yksi aloitteistamme valaisimien siirtymisessä lineaarisesta kiertotalouteen," sanoi Tobias Pfaffenbauer, LEDVANCE Professional Luminaires & Light Management Systems EU-W tuotehallinnan johtaja. "Tämä tunnustus vahvistaa sitoutumisemme kestävyyteen ja innovaatioon, ja se tukee EU-suunnitelmaa vähentää elektronista jätettä. EVERLOOP-valaisimien keskeinen ominaisuus on, että kriittiset komponentit, kuten valonlähteet ja virtalähteet, ovat kätevästi päivitettävissä tai vaihdettavissa, näin niillä on lähes rajaton käyttöikä. Tulevaisuudessa aiomme integroida tämän ominaisuuden yhä useampiin valaisinsarjoihimme säästääksemme materiaalia ja minimoidaksemme jätettä."

 

LEDVANCE esitteli LEDVANCE LOOP -alabrändin, joka yhdistää yrityksen vastuullisuuspyrkimykset, mukaan lukien EVERLOOP-tuotesarjan lanseerauksen. Tämä malli kattaa kaikki yhtiön toimenpiteet ja pyrkimykset valaistusteollisuuden muuttamiseksi vihreämmäksi.

 

Lue lisää LEDVANCE EVERLOOPista täällä.

Lisätietoja German Innovation Award 2024 -palkinnoista täällä.

 

Lehdistöyhteys:

Andrea Ehrhardt

Sähköposti: press@ledvance.com

www.ledvance.com

 asset-13212236_german_innovation_award_2024_winner_logo-label (1)[94]

asset-13065644_everloop_icon (3)[34]

 

TIETOJA LEDVANCESTA 

LEDVANCE on yksi maailman johtavista yleisvalaistuksen toimittajista ammattilaisille ja kuluttajille. Yhtiöllä on oma toimisto yli 50 maassa ja liiketoimintaa yli 140 maassa. OSRAM GmbH:nyleisvalaistuksen liiketoiminnasta syntynyt LEDVANCE tarjoaa kattavan valikoiman LED-valaisimia laajalle käyttöalueelle, älykkäitä valaistustuotteita älykoteihin ja rakennuksiin, yhden kattavimmista LED-lamppuvalikoimista alalla, perinteisiä valonlähteitä, LED-nauhajärjestelmiä sekä valonohjausjärjestelmiä. Valaistuksen lisäksi LEDVANCE tarjoaa uusiutuvan energian ratkaisuja rakennusalalle.

Yhdessä valaistuksen ja uusiutuvan energian liiketoimintayksiköiden kanssa LEDVANCE muodostaa kattavan ekosysteemin kaupallisiin, asuin- ja teollisuusrakennuksiin.

 

Lue lisää www.ledvance.fi.