<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Future of International B2B Online Platforms

Future of international B2B online platforms -tapahtumassa oli aiheena kansainvälisten B2B-verkkokauppa-alustojen tulevaisuus ja niiden tarjoamat ratkaisut myyntiin ja kumppanuuksiin arvoketjussa.

Kuulimme kuinka suomalaisen teknisen tukkukaupan tulisi olla valmis kansainvälisen digitalisaation tuomiin muutoksiin – uhkiin ja uusiin mahdollisuuksiin.

Klikkaa kuvaa ja katso koko parituntinen tallenne!

HubSpot Video

 

James Hardy
Pääpuhujana esiintyi Alibaban entinen Euroopan-johtaja, joka konsultoi yrityksiä maailmanlaajuisesti ekosysteemien rakentamisesta, verkkokaupasta ja innovatiivisista kasvustrategioista. Hardy on kiitelty esiintyjä ja strategi, joka kertoo tässäkin tallenteessa mm. Alibaban ja Amazonin liiketoimintamallien eroista ja siitä, mitä länsi voi oppia idästä sekä tukkukaupan uusista liiketoimintastrategioista.
Klikkaa kuvaa ja katso koko parituntinen tallenne!

 

Kommenttipuheenvuoron pitivät myös:

Jaana Kurjenoja
pääekonomisti, Kaupan liitto

Jani Vahvanen 
toimitusjohtaja, Schneider Electric Finland


Tilaisuuden järjestivät Rakennus- ja sisustustarvikekaupan yhdistys RASI, Teknisen Kaupan Liitto, Sähköteknisen Kaupan Liitto ja LVI-INFO.

 

 

 

Tilaa STK:n uutiskirje