<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
messukuva_opiskelijoiden messupolku 1200x400

Opiskelijoiden messupolku Sähkö Valo Tele Av -messuilla 2024 Jyväskylässä 

 


Tervetuloa opiskelijoiden messupolulle

Haluamme tehdä messupäivästä opiskelijoille kiinnostavan ja hyödyllisen sekä tutustuttaa heidät alan yrityksiin. Opiskelijaryhmät opettajineen ovat tervetulleita tähän ammattilaistapahtumaan,  ja valmistelemamme messupolku on ollut erittäin suosittu opiskelijoiden keskuudessa.

Messupolku palvelee sekä opiskelijoita että yrityksiä

Opiskelijakummi_nappiMessupolkuun osallistuvien yritysten osastoilla Opiskelijakummi-rintamerkillä varustetut esittelijät ovat valmistautuneet kertomaan opiskelijoille yrityksen toiminnasta, palveluista ja tuotteista sekä vastaamaan heidän kysymyksiinsä. Osa yrityksistä on myös laatinut opiskelijoille rastitehtävän. Messujen jälkeen opiskelijat äänestävät messupolun kiinnostavimman sähköalan yrityksen.

Messupolkukartta opastaa osastoille

Opiskelijat saavat messupolkukartan, johon on merkitty messupolkuun osallistuvat yritykset. Näet kartasta ydintiedot messupolkuyritysten toiminnasta sekä messukysymykset ja/tai rastitehtävät.

 

Ilmoittaudu ennakkoon

Ilmoittautumisten perusteella pystymme helpommin ennakoimaan osallistujien määrää. Ilmoittautuminen ei kuitenkaan sido sinua mihinkään.  Ilmoita nyt ryhmäsi mukaan tästä.


Matkakustannuksiin voi anoa tukea

Opiskelijaryhmän messumatkan kustannuksiin kuten esim. bussi- ja junakuljetukseen voi saada tukea STEK ry:stä. STEKin tuki kattaa korkeintaan 50 prosenttia matkan kustannuksista.
Lue lisää ja hae STEK:n sivuilta >>