Liity jäseneksi

Tilastot antavat
tietoa yrityksesi markkina-asemasta

Olet mukana vaikuttamassa ja edunvalvonnassa

Saat 50 % alennuksen sähkönumeroista

Saat tietoa alan trendeistä ja kuulumisista


Liiton jäsenmaksu on 1700 euroa yrityksille, joiden liikevaihto
sähköteknisten tuotteiden tukkumyyntiketjussa on enintään
25 milj. euroa ja muille 2400 euroa.

Yritys voi hakea jäsenyyttä, jos sen merkittävänä toimialana on harjoittaa kauppaa, valmistusta tai maahantuontia sähköteknisillä tuotteilla. Yhteistyötahot voivat liittyä yhteistoimintajäseksi.


Tule mukaan alan keskeisten
toimijoiden joukkoon

STK:n jäseninä on yli 90 sähköistysalan keskeistä toimijaa, joista 13 alan tukkuliikettä ja 80 valmistajaa, maahantuojaa ja yhteistoimintajäsentä. Jäsenyritykset edustavat alan liikevaihdosta 90 %.

Jäsenyritykset

ABB Oy

PL 182
puh. 0102211

Verkkosivu

ABB on johtava globaali sähkö- ja automaatioteknologiayhtymä, jonka tuotteet ja palvelut parantavat teollisuus- ja energiayhtiöasiakkaiden kilpailukykyä ympäristövaikutukset huomioiden. ABB Asennustuotteet valmistaa ja markkinoi rakentamisessa käytettäviä sähköasennustarvikkeita ja -kalusteita sekä merkinantojärjestelmiä. Tuotevalikoimaan kuuluu myös EIB ja PowerNet väylätekniikkatuotteet.

Ahlsell Oy

Kallionopontie 1
puh. 020 584 5000

Verkkosivu

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Yhtiöllä on toimintaa myös Baltiassa ja Venäjällä. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita tuotealueilla LVI, Koneet ja työkalut, Sähkö, Kylmä ja Tee-Se-Itse. Konsernin liikevaihto on noin 2,5 miljardia euroa ja sillä on noin 5500 työntekijää, joista Suomessa noin 600.

Airam Electric Oy Ab

PL 175 / Sementtitehtaankatu 6
puh. 0207 545 600

Verkkosivu

Airam Electric Oy Ab on yksityinen vakavarainen suomalainen yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat valonlähteet, valaisimet, paristot, kylmälaukut, termospullot ja -kaatimet. Omassa tuotannossa ovat erikoislamput ja -valaisimet. Airam-laatu on käsite käyttäjien keskuudessa – v. 1921 perustetulla Airamilla on pitkät perinteet suomalaisena sähkötekniikan asiantuntijana. Yhtiön toiminta on keskittynyt Keravalle, missä sijaitsevat yhtiön toimitilat ja logistiikkakeskus. Airamilla on Suomessa kattava varastovalikoima, käsittäen yli 2000 varastonimikettä, joista n. 400 on lamppuja. Airam-tuotteita myyvät hyvinvarustetut tavaratalot, päivittäistavarakaupat, sähköliikkeet ja rautakaupat.

Aura Light Oy

Vapaalantie 2 A
puh. (09) 855 3640

Verkkosivu

Aura Light on ruotsalaisen Aura Light International-konsernin Suomen tytäryhtiö. Aura on korkealaatuisten ja pitkäikäisten Long Lige Lights – loistelamppujen kehittäjä ja valmistaja. Aura Long Life Lights –loistelamppujen taloudellinen polttoikä on kolminkertainen verrattuna muihin loistelamppuihin. Tarjoamme pitkäikäisen, kokonaistaloudellisen ja ympäristöä säästävän valaistusratkaisun ammattisektorin loppukäyttäjille kaikkiin valaistustarpeisiin. Yhteistyökumppaneinamme ovat Suomen johtavat alan tukkuliikkeet. Tuotteemme tunnettiin aiemmin nimellä Luma Long Life.

Cablex Oy

Kärsämäentie 23
puh. 040 5529758

Verkkosivu

CableX Oy on suomalainen sähkö- ja konerakennusalan materiaalitoimittaja. Yhtiö palvelee laite- ja konerakentajia sekä urakointi- ja alihankintatoimialoja. Yhtiö maahantuo, varastoi ja myy laadukkaita sähkö-, elektroniikka- ja auto-maatioalan tuotteita. Tuotevalikoimaan kuuluvat kaapelit, valmiskaapelit, kotelot, asennustarvikkeet ja työkalut. Yritys on perustettu 2008. Henkilöstöä on 16. Toimipaikka sijaitsee Turussa, jossa yhtiöllä on yli 2000 m2:n varastotilat.

Cadmatic Eac Oy

Heikinkatu 7
puh. 05 227 5100

Verkkosivu

Cadmatic kehittää sähkösuunnitteluun ja -dokumentointiin CAD-ohjelmistoja sekä on mukana kehittämässä toimialan prosesseja sekä toimintatapoja. Yhtiön asiakkaita ovat suunnittelutoimistot, urakoitsijat, keskusvalmistajat, valmistava teollisuus, energialaitokset. Lisäksi yritys tekee yhteistyötä johtavien sähköalan oppilaitosten kanssa. Yhtiö toimii Suomessa, Baltian maissa ja Ruotsissa. Cadmaticillä (entinen Kymdata) on ollut yhteistyösopimus Sähkönumerot.fi-palvelun kanssa tuotteiden perustietojen käytöstä ja linkityksestä Sähkönumerot.fi-tuotekorteille vuodesta 2005 lukien.

Cariitti Oy

Munkinmäentie 9
puh. (09) 221 90440

Verkkosivu

Cariitti luo ainutlaatuisia valaistuselämyksiä. Cariitti Oy on valokuitu- ja led-valaisimia valmistava kotimainen valaistusalan perheyritys. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Hyvän lopputuloksen viimeistelee hyvä asiakaspalvelu ja mahdollisuus asiakaskohtaiseen tuotesuunnitteluun. Vuonna 2008 Cariitille myönnettiin Avainlippu-tunnus. Materiaalivalinnoissa huomioidaan ympäristönäkökulmat, ja yrityksen kaikki kierrätettävä jäte kierrätetään.

Danfoss Oy Ab

Niittytaival 13
puh. 020 7010600

Verkkosivu

Danfoss on yksi maailman johtavista energiatehokkaiden ratkaisujen toimittajista. Se valmistaa, markkinoi ja myy ensiluokkaisia komponentteja ja käyttöjärjestelmiä. Laajasta valikoimasta löytyy tuotteita ja palveluita esimerkiksi rakennusten lämmitykseen ja ilmastointiin, sähkömoottorien ohjaukseen ja elintarvikkeiden jäähdytykseen. Danfossilta löytyy ratkaisut myös aurinko- ja tuulivoimaan sekä kaukolämmitykseen ja –jäähdytykseen. Danfoss Lämpö Danfoss Lämpö tarjoaa laajan valikoiman komponentteja ja järjestelmiä lämmön tuotantoon, jakeluun ja käyttöön. Danfoss Lämmön tuotevalikoimasta löydät sähköiset lattialämmitys- sekä sulanapitojärjestelmät sekä vesikiertoiset lattialämmitysjärjestelmät, patteritermostaatit, öljylaitekomponentit, maa- ja ilmavesilämpöpumput. Danfoss Drives Vaconin ja Danfossin muodostama Danfoss Drives -liiketoimintayksikkö syntyi yhteisestä intohimosta kehittää, valmistaa ja myydä maailman parhaimpia taajuusmuuttajia. Yli 5 000 ammattilaista yli 50 maassa vuosikymmenien kokemuksella varmistavat, että taajuusmuuttaja-alan paras palvelu on aina saatavilla käyttökohteesta riippumatta koko tuotteen elinkaaren ajan. Valikoimasta löytyvät tutut ja luotettavat 0,18 kW:n ja 5,3 MW:n välisellä tehoalueella toimivat VLT®- ja VACON®-taajuusmuuttajat, jotka soveltuvat käytettäväksi kaikkien moottoriteknologioiden kanssa. Teollisuusautomatiikka Danfoss Teollisuusautomaatio on johtava toimittaja OEM – teollisuuden, prosessiteollisuuden sovellusten ja kiinteistöjen automaatiotarpeissa. Tuotevalikoimaan kuuluvat tuotteet lämpötilan valvontaan, paineen valvontaan, virtausten ohjaukseen sekä sähkön ohjaukseen.

Eaton Power Quality Oy

Koskelontie 25
puh. (09) 452 661

Verkkosivu

Eaton on globaali, johtava energialiiketoiminnan asiantuntija. Eatonilla on vahvaa paikallista sovellusosaamista sähkönjakelussa ja suojaamisessa, sähkönsyötön varmistamisessa ja energiavarastoinnissa, sähkönlaadussa sekä sen hallinnassa ja automatisoinnissa, turvallisuuden takaamisessa rakenteellisissa ratkaisuissa sekä vaativissa ympäristöratkaisuissa. Kokonaispalveluiden, kanavien, integroidun digitaalisen alustan ja näkemysten avulla Eaton tukee toimialoja ympäri maailmaa ja auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan kriittisimmät sähkönhallintaan liittyvät haasteet. Eatonin tehtävänä on parantaa elämänlaatua ja ympäristöä virranhallintateknologioiden ja -palveluiden avulla. Tarjoamme kestävään kehitykseen perustuvia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme hallinnoimaan sähköistä, hydraulista ja mekaanista voimaa – turvallisemmin, tehokkaammin ja luotettavammin. Eatonin vuoden 2020 liikevaihto oli 17,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja myymme tuotteita asiakkaillemme yli 175 maassa. Eatonilla on noin 92 000 työntekijää.

Elektro-Valo Oy

Muottotie 4
puh. 020 7402460

Verkkosivu

Elektro-Valo Oy on suomalainen valaisinvalmistaja, jonka tehdas sijaitsee Uudessakaupungissa. Yritys on perustettu vuonna 1981. Elektro-Valo Oy valmistaa ja suunnittelee valaisinratkaisuja pääasiassa julkisiin tiloihin. Yrityksen toteuttamia valaisinratkaisuja on nähtävissä mm. toimistoissa, ostoskeskuksissa, tehtaissa, urheiluhalleissa, sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa.

EL-Parts Oy

Högberginhaara 9
puh. 010 830 3000

Verkkosivu

EL-Parts Oy on yksityisessä omistuksessa oleva sähkötarviketukkuri, jonka toiminta on keskitetty yhtiön toimitiloihin Tuusulaan. EL-Parts Oy on keskittynyt jakelemaan sähkötarvikkeita pääasiassa sähköurakoitsijoille Suomessa. Myynti tapahtuu pääasiassa sähköisten kanavien kautta.

Elpress Ab

Papinkatu 19
puh. 040-538 9644

Verkkosivu

Elpress AB on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut kattavia johdinten ja kaapeleiden liitosjärjestelmiä jo vuodesta 1959. Yhtiön pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Kramforsissa, keski-Ruotsissa. Tuotteita markkinoidaan yli 50 maassa. Päämarkkina-alue on Pohjoismaat ja Baltia. Sertifiointi, konsultointi, koulutus ja huolto ovat yhdessä: System Elpress – varma liitoksesi.

Ensto Finland Oy

Ensio Miettisen katu 2
puh. 0204 76 21

Verkkosivu

Ensto suunnittelee ja tarjoaa sähköistysratkaisuja, jotka tekevät älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä entistä turvallisempia, toimivampia, luotettavampia ja tehokkaampia. Vuonna 1958 perustettu kansainvälinen teknologia- ja perheyritys työllistää 1 600 ammattilaista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Liikevaihtomme on noin 270 miljoonaa euroa. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen.

Esylux Oy

Äyritie 12 B
puh. 020 779 2660

Verkkosivu

Esylux kehittää, tuottaa ja myy automaatio- ja valoratkaisuja, jotka parantavat elämänlaatua ja energiatehokkuutta toimistorakennuksissa, opetustiloissa ja sairaanhoitolaitoksissa.

Exilight Oy

Hermiankatu 6-8 A
puh. 010 773 5400

Verkkosivu

Exilight tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja näyttäviä turva- ja opastevalaisimia sekä moderneja, helposti ylläpidettäviä turvavalaistuksen järjestelmiä. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa Tampereella ja Espoossa. Exilight on perustettu 2003 ja se on toiminut valaistusalalla jo viisitoista vuotta. Exilight kuuluu ruotsalaiseen Lagercrantz Groupiin, joka on teknisiin ratkaisuihin keskittyvä ryhmä, jolla on toimintaa seitsemässä maassa. Yhtiö on listattuna Nasdaq OXM Tukholman pörssissä vuodesta 2001.

Fagerhult Oy

Mannerheimintie 113 (käynti Nauvontie 14)
puh. 09 777 1580

Verkkosivu

Fagerhult kehittää, valmistaa ja markkinoi valaisimia ja valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin, kuten toimistoihin, kouluihin, teollisuudelle ja sairaaloille. Painotamme tuotekehityksessä tuotteiden toimivuutta, muotoilua, monipuolisuutta sekä energiaa säästäviä ratkaisuja.

Feilo Sylvania Finland Oy

Business Park Kehämylly / Vantaankoskentie 14
puh. 09 5421 2100

Verkkosivu

Feilo Sylvania Finland Oy kuuluu osana maailman laajuiseen Sylvania-yhtiöön, joka on yksi maailman johtavia ammattimaisten valaistusratkaisujen toimittajia. Ammattitaitoa valonlähteissä ja valaisimissa on kertynyt jo yhden vuosisadan ajan. Toimitamme valaistusratkaisuja julkiselle, kaupalliselle ja yksityiselle sektorille keskittyen määrätietoisesti teknisiin innovaatioihin ja kehittäen jatkuvasti uusia energiatehokkaita ratkaisuja. Jokaisen uuden tuoteratkaisun tulee tarjota laadukkaampaa valoa pienemmällä energialla.

Fibox Oy Ab

Keilaranta 19
puh. 0207 785 700

Verkkosivu

Fibox on elektroniikka- ja sähkökomponentteja ja sähkölaitteita vaativissa olosuhteissa suojaavien muovi- ja alumiinikoteloiden markkinajohtaja ja yksi maailman suurimmista kotelovalmistajista.

Finnparttia Oy

Joutnantie 76
puh. 02 727200

Verkkosivu

Finnparttia on perinteinen varastoiva sähkötukkukauppa, joka varastonkierron parantamisen sijaan panostaa asiakastyytyväisyyteen pitämällä isoa varastoa ja kokeneita sähköalan ammattilaisia myyjinä. Kilpailukykyä lisää aktiivinen eurooppalainen FEGIME yhteistyö. 1987 perustetun perheyhtiön päätuotteita ovat sähkötarvikkeet, valaisimet, kaapelit, keskukset, moottorit, keskuskomponentit ja automaatiotuotteet. Perniössä on Finnparttian 1000 m² noutomyymälä ja 5200 m² varasto.

Finnsat Oy

Yrittäjäntie 15 (PL 29)
puh. 020 742 0148

Verkkosivu

Finnsat Oy sähköteknisten tuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Yhtiöllä on 45 vuoden kokemus antenni- ja tietoverkoista. Tuoteperheet on rakennettu vahvoista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. Finnsat edustaa Suomessa yli 50 päämiestä Euroopasta ja sen ulkopuolelta. Tuotevalikoimasta löytyvät ratkaisut koaksiaali-, kuitu-, 4G- ja dataverkkoihin, mittalaitteet sekä moni-puoliset AV-ratkaisut.

Fluke Finland Oy

Teknobulevardi 3-5
puh. 0800 111862

Verkkosivu

Vuonna 1948 perustettu Fluke Corporation on ammattikäyttöön tarkoitettujen kompaktien elektronisten testauslaitteiden markkinajohtaja. Fluken asiakkaat ovat teknikkoja, insinöörejä ja sähköasentajia, jotka asentavat, huoltavat ja valvovat teollisia sähkö- ja elektroniikkalaitteita sekä kalibrointiprosesseja.

FSM Oy Fonel Security Marketing

Kolmenkulmantie 1
puh. 020 7559500

Verkkosivu

FSM on johtava turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden maahantuoja. Yhtiö on 25 vuotta toiminut turvatekniikan maahantuojana, ja viime vuosien aikana vahvistanut tuotteistoaan ja asemaansa verkkotuotteiden ja konesalien toimittajana. Tuotevalikoimaan kuuluu kaikki kiinteistön turvateknisessä valvonnassa tarvittavat laitteet ja järjestelmät, suurimpina tuoteryhminä hälytysjärjestelmät, hälytysten vastaanotto, videovalvonta, kulunvalvonta, paloturvallisuus sekä tietoverkko- ja IT-mekaniikan tuotteet. Tuotteita myyvät sähkötukut sekä maan kattava valtuutet-tujen jälleenmyyjien myyntiverkosto. Gigaset-liiketoimintayksiköllä on pitkä kokemus verkko-tuotteiden alihankkijana ja palveluntuottajana. Yhtiö on suunnitellut ja toteuttanut konesaleihin energiaa säästäviä kokonaisratkaisuja sekä toimittanut moduulirakenteisia valmiskaapeleita. Myyntikonttori ja myymälä sijaitsevat Vantaan Koivuhaassa ja Nokian Kolmenkulmassa. Yhtiön päävarasto on Vantaalla ja IT-liiketoimintayksikkö Karkkilassa.

GARO Finland Oy

Olarinluoma 7 (PL 36)
puh. 040 7373 763

Verkkosivu

Garo Finland Oy on ruotsalaiseen GARO-konserniin kuuluva yritys, joka maahantuo ja markkinoi Garo Ab:n suunnittelemia ja valmistamia sähköalan tuotteita ja tarvikkeita. Laaja tuotevalikoima on myynnissä sähkötukkuliikkeissä ympäri maan. GARO-konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Irlannissa ja Puolassa. GARO kehittää, valmistaa ja toimittaa innovatiivisia tuotteita ja järjestelmiä sähköasennusteollisuudelle omalla tuotemerkillään. Yhtiöllä on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Irlannissa ja Puolassa.

Glamox Oy

Karhumäenkuja 2
puh. 010 841 0440

Verkkosivu

Glamox on norjalainen teollisuusyritys, joka kehittää, valmistaa ja toimittaa ammattivalaistuksen ratkaisuja maailmanlaajuisesti. Glamox-konserni omistaa useita laadukkaita tuotemerkkejä: Glamox, Aqua Signal, Luxo, Høvik Lys, Norselight, LINKSrechts ja Küttel. Glamox on sitoutunut täyttämään asiakkaiden toiveet ja tarpeet tarjoamalla laadukkaita tuotteita, ratkaisuja ja tukipalveluita.

Hedtec Oy Ab

PL 110 / Lauttasaarentie 50
puh. 0207 638 200

Verkkosivu

Oy Hedtec Ab on taloteknisen alan maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Hedtec on osa Hedengren-konsernia.

HellermannTyton

Äyritie 12 B
puh. (09) 8700 450

Verkkosivu

HellermannTyton Suomessa on ruotsalaisen HellermannTyton Ab:n myyntikonttori, joka maahantuo ja markkinoi sähkö- ja elektroniikkateollisuuden komponentteja ja tarvikkeita.

Helvar Oy Ab

Keilaranta 5
puh. (09) 5654 1

Verkkosivu

Helvar valmistaa kuristimia ja valaistuselektroniikkaa valaisinteollisuudelle ja muille valaistukseen erikoistuneille asiakkaille. Tuotevalikoimaan kuuluvat magneettiset kuristimet, säädettävät ja ei-säädettävät elektroniset liitäntälaitteet sekä analogiset ja digitaaliset valonohjaustuotteet.

Infradex Oy

Hakamäenkuja 7
puh. (09) 876 1011

Verkkosivu

Infradex Oy on vuonna 1987 perustettu Suomen johtava lämpökuvausjärjestelmien maahantuoja, huoltoliike sekä infrapunatekniikan kouluttaja. Yhtiö myy ja markkinoi lämpökameroita, testaus- ja mittalaitteita sekä optisia tarkastuslaitteita. Valikoimaan kuuluu FLIR lämpökamerat ja mittalaitteet, Extech testaus- ja mittalaitteet, Retrotech tiiviysmittalaitteet, CI Systems optiset tarkastuslaitteet sekä DJI ammattikäyttöön soveltuvat UAV laitteet.

I-Valo Oy


puh. 010 501 3000

Verkkosivu

I-Valo Oy on valaisimia kehittävä, valmistava ja markkinoiva yritys, joka on osa kansainvälistä Fagerhult-konsernia. Tuotevalikoima koostuu sekä asennus- että teollisuusvalaisimista. Myös ATEX-luokitellut valaisimet ovat osa yrityksen tuotetarjontaa.

Kajote Oy

Orvokintie 9
puh. 0400 422 858

Verkkosivu

Kajote on vuonna 1960 perustettu kotimainen perheyritys, joka valmistaa kaapeleita rakennus- ja tuotantoteollisuuden tarpeisiin. Yhtiön päämarkkina-alue on Suomi, mutta tuotteita viedään myös muihin EU-maihin. Valtakunnalliset tukkuliikkeet ja teollisuus ovat yhtiön pääasiallisia asiakkaita.

Kamic Installation Ab

Kylvöpolku 6
puh. 010 8238 200

Verkkosivu

Kamic Installation Oy markkinoi asiakkaiden tarpeisiin sopivia turva- ja valaistustuotteita. Olemme osa kansainvälistä Kamic Group-konsernia. Kuulumme konsernin Kamic Installation liiketoiminta-alueeseen, joka on keskittynyt erilaisten teknisten ratkaisujen ja laitteiden toimittamiseen erityisesti kiinteistöihin ja teollisuuteen. Tuotealueina ovat mm. valaistus, turvajärjestelmät ja -tuotteet, turvavalaistus, kameravalvonta, UPS-laitteet, paloilmoitinjärjestelmät, kulunvalvonta ja huoltovapaat akut.

Karlux Oy

Paassillantie 1
puh. (03) 881 0041

Verkkosivu

Karlux Oy on perinteikäs kotimainen valaisinvalmistaja, jonka tuotteet ovat olleet saatavilla ammattitukkujen kautta jo vuodesta 1983. Oma tuotanto Hollolassa ja valaisinsuunnittelu takaavat joustavan palvelun laajasta valikoimasta sekä ratkaisut myös erikoisprojekteihin. Karluxin tuotevalikoima koostuu puisto-, taajama-, pihapiiri-, seinä- ja siltavalaisimista.

Katko Oy

Ruosilantie 2
puh. (09) 849 600

Verkkosivu

KATKO Oy suomalainen perheyritys, joka valmistaa yli 70 vuoden kokemuksella kuormankytkimiä, kytkinvarokkeita sekä näihin liittyviä sähkötarvikkeita. KATKO Oy on kehittynyt kansainvälisillä markkinoilla toimivaksi teollisuusyritykseksi, jonka valmistuksesta kaksi kolmannesta menee vientiin. Asiakaskuntaa löytyy yli 60 maasta kaikilta mantereilta.

Kauppahuone Harju Oy

Myllypuronkatu 30
puh. 020 743 1330

Verkkosivu

Kauppahuone Harju on vuonna 1979 perustettu tamperelainen maahantuontia ja vientiä harjoittava perheyritys, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman teknisen alan tuotteita. Yhtiön päätuoteryhmiä ovat sähkötarvikkeet sekä Einhell-merkkiset sähkö- ja puutarhatyökalut. Kauppahuone Harjulla on yksinoikeus Etman-sähkötarvikkeiden sekä Tillex-kiinnitystarvikkeiden edustukseen Suomessa. Yhtiö markkinoi sähkötarvikkeita myös ElectroGEAR-brändillä.

Klinkmann Oy

PL 38 (Fonseenintie 3)
puh. (09) 540 4940

Verkkosivu

Klinkmann on johtava suomalainen automaatio- ja sähköistysratkaisujen toimittaja teollisuuteen, kiinteistöihin, liikennesovelluksiin ja sähkönjakeluun. Tarjoamme ratkaisuja ja tukipalveluita, jotka auttavat asiakkaitamme parantamaan omia tuotteitaan ja digitalisoimaan omaa toimintaansa. Palvelutiimimme varmistavat oikean sovellusratkaisun, sertifioivan asiakaskoulutuksen sekä jatkuvan tuen ja ylläpidon. Toimittamiimme ratkaisuihimme kuuluvat mm. Rockwell Automation ohjauslaitteet, Aveva Wonderware automaatio-ohjelmistot, Belden Hirschmann tietoverkkotuotteet sekä CHINT keskuskomponentit.

Lapp Automaatio Oy

Martinkyläntie 52
puh. 020 76464

Verkkosivu

Lapp Automaatio Oy tarjoaa sähkö- ja automaatiokomponentit sekä palvelukokonaisuudet asiakkaan kilpailukyvyn parhaaksi. Yritys on Suomen johtava koneenrakennuksen automaatio- ja sähkökomponenttien maahantuoja, joka edustaa alan parhaita tuotevalmistajia. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman lisäksi asiakaskohtaisia kokonaisratkaisuja. Palvelun periaatteita ovat toimitusten nopeus ja laatu sekä kustannustehokkuus ja riskittömyys asiakkaalle. Tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat automaatio- ja turvakomponentit, kaapelit ja kaapelitarvikkeet, virransyöttö- ja ohjauslaitteet, instrumentit ja lämpötilan mittaus sekä hälytyslaitteet, kotelot ja liittimet.

Ledimo Oy

Mustionkatu 8
puh. 040 9000 700

Verkkosivu

Ledimo on suomalainen 2014 perustettu LED-valaisimien valmistaja, valmistuttaja sekä maahantuoja. Toiminnan perusteet ovat korkea laatu, kustannus- ja energiatehokkuus, sekä ympäristöystävällisyys. Yrityksen taustavoimana on sähkö- ja valaistustekniikan moniosaajia. Toimitusketjumme on pitkälle automatisoitu ja arvoketju mietitty tarkasti.

Ledvance Oy

PL 300 /Vantaankoskentie 14
puh. (09) 7422 3300

Verkkosivu

LEDVANCE lukeutuu maailman johtaviin yleisvalaistustuotteiden valmistajiin ja palvelee niin valaistusalan ammattilaisia kuin loppukäyttäjiä. Se tarjoaa laajan valikoiman LED-valaisimia, kehittyneitä LED-lamppuja, fiksuja älykoti- ja älyrakennusratkaisuja sekä perinteisiä valonlähteitä.

Lem-Kem Oy

Vieterikatu 11
puh. 020 7549 400

Verkkosivu

Lem-Kem on Suomen johtava kiinteistöjen hiilineutraalien kokonaisratkaisujen toimittaja. Tarjontamme kattaa kaiken kestävän kehityksen energia- ja lämmitysratkaisuista älyvalaistukseen ja vastuullisiin kiinteistönhoidon tuotteisiin. Yhdistämällä ratkaisujamme on kiinteistön hiilineutraalius mahdollista toteuttaa palveluna, kustannuksia säästäen.   Olemme Suomen suurin aurinkovoiman kokonaistoimittaja, omalla maahantuonnilla, suunnittelulla ja asennuksella. Suunnittelemme ja asennamme itse kaikki energiaratkaisumme ja meillä on lähes 40 vuoden kokemus vastuullisten ja hyvinvoivien kiinteistöjen toteutuksesta.

Malux Finland Oy

Työpajantie 13a
puh. (019) 574 5700

Verkkosivu

Maluxin erikoisosaamista on vaativien olosuhteiden (mm. ATEX) sähkö- ja automaatiotuotteet, valaistusratkaisut ja viestintälaitteet.

Meka Pro Oy

Konetie 25
puh. 0207 450 800

Verkkosivu

Meka Pro Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kaapelitieratkaisuja. Tuotevalikoiman perustan muodostavat teräksiset tikashyllyt, levyhyllyt, lankahyllyt, valaisinkiskot sekä alumiinirakenteiset johtokanavat, pistorasiapylväät ja unipro®-kosketinkiskojärjestelmät. Asiakaslähtöisyys, pitkä historia, vahva kokemus tuotekehityksestä sekä laatutietoisuus ovat perheyhtiön vahvuuksia. Meka Pro Oy noudattaa ISO 9001 –laatustandardin ja ISO 14001- ympäristöjärjestelmän vaatimuksia. Yhtiön tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevan Oulussa. Kotimaan myyntikonttorit löytyvät Vantaalta ja Turusta. MEKA® ja unipro® -tuotteet ovat edustettuina laajasti Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa. Meka Pro Oy:lle on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.

Merilux Oy

Työpajankatu 2 ( rak 7 ) B-Porras
puh. (09) 894 64 014

Verkkosivu

Merilux tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja ratkaisuja valaistuksen, lämmityksen ja ilmastoinnin - sähköisen tai vesikiertoisen, ohjaukseen. Tuotevalikoima on laaja ja koostuu rakennusten sähköistämisen perusratkaisuista automaatio -ratkaisuihin ja huipputeknologiatuotteisiin teollisuuden käyttöön.

M-Light Oy

Seljankuja 3
puh. 050 514 2224

Verkkosivu

M-Light Oy on kotimainen perheyritys, joka kuuluu osaksi Suomalaista Hahle konsernia. Valaisimet suunnitellaan ja valmistetaan Muuramen  tuotantoyksikössä 15-vuoden kokemuksella. Tuotevalikoimaan kuuluvat kiinteästi asennettavat sisä- ja ulkovalaisimet sekä vaativien tilojen valaisimet. M-Light Oy tekee yhteistyötä suurten Eurooppalaisten valaisinvalmistajien kanssa, joka mahdollistaa suurten sekä vaativien projektien toteuttamisen tuotteillamme. Kaikki tuotteet on valmistettu tarkkojen EU:n kriteerien mukaisesti sekä tuotteissa on huomioitu Pohjoismaiset olosuhteet.

Nestor Cables Oy

Mittarikuja 5
puh. 0400 847 837

Verkkosivu

Nestor Cables Oy kehittää, valmistaa ja myy optisia ja kuparijohtimisia tietoliikenne- ja teollisuuskaapeleita sekä valokaapelitarvikkeita. Tämän lisäksi valikoimiin kuuluvat erilaiset instrumentointikaapelit kuten esimerkiksi datakeskuksissa ja öljynjalostamoissa käytetyt kaapelit sekä raja- ja kulunvalvontaan soveltuvat optiset erikois- ja kenttäkaapelit. Oulussa vuonna 2008 toimintansa aloittanut tehdas tuottaa vuosittain 60 000 - 80 000 kaapelikilometriä. Suomessa Nestorilla on vahva markkina-asema. Muita yhtiön markkina-alueita ovat Ukraina, Baltia, Balkan, Pohjoismaat, Venäjä, Kazakstan, USA ja Lähi-itä.

Nexans Finland

Kauppakartanonkatu 7 A 88
puh. 040 5505 485

Verkkosivu

Nexans on Pariisin pörssiin merkitty maailman johtava kaapelivalmistaja. Tuotantoa on 30 maassa ja kaupallista toimintaa yhteensä 65 maassa. Nexansin tuotevalikoima kattaa kaikki teollisuuden, infrastruktuurin ja sähköurakoinnin osa-alueet; ohjaus -ja virransyöttökaapelit koneisiin ja laitteiseen, kupari –ja valokaapeli sekä sähkönjakeluratkaisut infrastruktuuriin sekä talotekniset sähkö -ja telekaapelit ja komponentit. Suomessa Nexans aloitti vuonna 2004 omalla myynti- ja markkinointi- konttorilla, joka tällä hetkellä työllistää kaksi henkeä. Suomeen Nexans kaapelit tulevat Ruotsista, Norjasta, Saksasta ja Ranskasta. Omaa varastoa ei Suomessa ole, vaan myynti ja logistiikka loppuasiakkaille hoidetaan pääosin yhteistyössä sähkötukkujen kanssa.

NKT Ab

Kallviksvägen 18
puh. 040 8010755

Verkkosivu

NKT on neljännen teollisen vallankumouksen globaaleja kärkinimiä energiansiirtoa koskevan asiantuntemuksen ja kustannustehokkaan huipputeknisen valmistusprosessin ansiosta. nkt kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kaapeleita, lisävarusteita ja ratkaisuja sähköisen infrastruktuurin, rakennusalan ja rautateiden tarpeisiin.

Nordic Aluminium

PL 117
puh. 020 7660 200

Verkkosivu

Nordic Aluminium on johtava suomalainen kaapelitie- ja kosketinkisko- tuotteiden valmistaja. Nordic Aluminium valmistaa ja myy DUCTEL tuotemerkillä alumiinisia johtokanavajärjestelmiä ja pistorasiapylväitä. Monipuoliseen SYSTEMAL kaapelihyllyjärjestelmään kuuluu laaja valikoima erilaisiin kuormitustarpeisiin mitoitettuja alumiinisia kaapelihyllyjä, muoto- ja asennusosia sekä kannakointijärjestelmiä. GLOBAL trac kosketinkisko- järjestelmät ovat markkinajohtajia myös Euroopassa. Tuotteidemme jälleenmyyjiä ovat Suomessa sähkötukkuliikkeet Elektroskandia, Onninen ja SLO.

Norwesco Ab

Jokikaari 1
puh. 040 556 7988

Verkkosivu

Norwesco AB on valmistanut sähkötarvikkeita vuodesta 1939. Tuoteohjelmaan kuuluvat mm. asennus- ja käyttöominaisuuksiltaan vaivattomat, tyylikkäästi muotoillut turvakytkimet, turvapistorasiat ja turva-ajastimet sekä teollisuuden että kotitalouksien tarpeisiin. Kaikkien tuotteiden valmistus ja tuotekehitys tapahtuu Ruotsissa. Vuodesta 2010 Norwesco AB on kuulunut ruotsalaisen Lagercrants Group -yrityksen omistukseen. Norwesco Suojaa ja Turvaa!

Nylund-Group Oy Ab

Masalantie 375
puh. 010 2170 310

Verkkosivu

Nylund on suomalainen, vakavarainen ja kasvava perheyritys. Nylund myy tietoverkkojen ja valaistuksen kokonaisratkaisuja sekä elektroniikan komponentteja ja tuotantolaitteita. Se tarjoaa asiakkailleen energiaa säästäviä ja ekologisesti kestäviä vaihtoehtoja.

OBO Bettermann Oy

Ruosilantie 18
puh. 0207 417500

Verkkosivu

OBO BETTERMANN Finland Oy on saksalaisen OBO BETTERMANN GmbH & Co perheyhtiön vuonna 2000 perustettu suomalainen tytäryhtiö. OBO on Euroopan johtavia yrityksiä, joka valmistaa asennustarvikkeita ja -järjestelmiä sähköalan ammattilaisille. Laajaan yli 30 000 nimikettä käsittävään tuotevalikoimaan kuuluvat kiinnitys- ja asennustarvikkeet, johtotietuotteet, asennuskalusteet, palokatkot, maadoitus- ja potentiaalintasaustuotteet sekä salama- ja ylijännitesuojat. Laadukkaat ja asennusystävälliset tuotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti. Yhtymän muita tuotemerkkejä ovat DAHL ja ACKERMANN.

Oem Finland Oy

Fiskarsinkatu 3
puh. 040 341 2412

Verkkosivu

OEM Finland Oy on teollisuuskomponenttien asiantuntija ja monien maailman johtavien tuotemerkkien maahantuoja. OEM Finland Oy on osa ruotsalaista OEM International -konsernia, joka on listattu Tukholman pörssissä. Konserni toimii 14 maassa. Brändejä ovat mm. OEM Automatic, OEM Electronics ja Hide-a-lite.

Onninen Oy

Työpajankatu 12
puh. 0204 85 5111

Verkkosivu

Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen yhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 200 henkilöä. Pro forma -liikevaihtomme oli vuonna 2015 noin 1,5 miljardia euroa. Onninen Oy on osa Kesko-konsernia.

Orbis Oy

Vanha Kaarelantie 9
puh. 020 478 830

Verkkosivu

Suomalainen perheomisteinen Orbis Oy on vuodesta 1949 alkaen toiminut teknologian kehitystrendien kärjessä. Tänä päivänä kehitämme digitaaliselle yhteiskunnalle uuden sukupolven mobiiliverkkojen sekä älykaupunkien ratkaisuja. Tarjoamme tiedonsiirtoverkkoihin RF- ja valokuituteknologioiden osaamista, jota tarvitaan varmistamaan data luotettava liikkuminen kiinteistöissä, datakeskuksissa, laitteissa ja teollisuudessa sekä kaupunkien ja tietoliikenneoperaattoreiden infrassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, jonka lisäksi toimimme myös Baltiassa ja Venäjällä.

Osram Oy

Vantaankoskentie 14
puh. (09) 84932200

Verkkosivu

OSRAM on maailman johtava yksinomaan valaistukseen keskittynyt globaali toimija. Osram Oy myy ja markkinoi OSRAM, Siteco- ja Traxon -valaisimia ja valaistusteknisiä järjestelmiä, OSRAM-valaistuskomponentteja ja erikoisvalaistustuotteita Suomessa ja Baltiassa.

Ouneva Oy

PL 4
puh. (013) 683 7200

Verkkosivu

Ouneva Oy on erikoistunut sähköisten liitoskomponenttien kehittämiseen ja valmistamiseen. Ouneva Oy:n osaaminen perustuu kuparin, alumiinin ja teräksen meistämiseen, koneistamiseen, taivutukseen ja pintakäsittelyyn. Ounevan tavoite on olla korkeatasoinen osatoimittaja sähkölaiteteollisuudelle ja tukkukaupalle.

Perel Oy

PL 230 / Torpankatu 28
puh. (019) 871 11

Verkkosivu

Perel on 100% suomalainen perheyritys, joka on maahantuonut ammattielektroniikkaa sähköalan asiakkailleen jo vuodesta 1970. Perelin vahvuutena on mm. hyvä tuoteosaaminen: kaikki tekniset tuotepäälliköt on koulutettu tuotteisiin ja he osaavat suositella asiakkaan tarpeeseen sopivaa ratkaisua. Perelin vahvaa osaamisaluetta tukkukaupalle ovat mm. led-tuotteet, teholähteet, sähköasentajan mittalaitteet (MEGGER), sähkömekaniikka, automaatio, ESD-suojaustuotteet, kalusteet ja laitekaapit. Perelillä on myös oma huolto-organisaatio, joka asentaa, kouluttaa, kalibroi ja korjaa tarvittaessa lähes kaikki yhtiön toimittamat laitteet, suomen kielellä.

Performance In Lighting Oy Finland

Tikkurikuja 1
puh. 010 4221 860

Verkkosivu

Performance in Lighting Oy Finland kuuluu maailmanlaajuiseen Performance in Lighting -konserniin, jolla on valaisintehtaita neljällä eri mantereella.Valikoimaan kuuluvat mm. toimisto- ja teollisuusvalaisi-met, valonheittimet, ulkovalaisimet sekä julkisten tilojen valaisimet. Kaikki valaisimet kehitetään ja suunnitellaan Belgiassa, Italiassa ja Saksassa tavoitteena valmistaa valaisimet italialaisella muotoilulla ja saksalaisella laadulla.

Phoenix Contact Oy

Niittytie 11
puh. (09) 350 9020

Verkkosivu

Phoenix Contact toimii sähköisen liitäntätekniikan ja automaation alalla. Yhtiö kehittää ja markkinoi tuotteita ja ratkaisuja modernista riviliittimestä hajautettuun, avoimeen automaatioon. Tuotteita valmistetaan kolmella eri mantereella ja kuudessa eri maassa: Saksa, USA, Kiina, Intia, Brasilia ja Puola. Konsernin pääkonttori sijaitsee Saksassa ja tytäryrityksiä on 33 maassa. Asiakaskunta koostuu sähkö-, elektroniikka- ja automaatioteollisuudesta. Phoenix Contactin yli 20.000 tuotetta on jaettu kuuteen päätuoteryhmään: CLIPLINE riviliittimet, PLUSCON moninapapistoliittimet, COMBICON piirikorttiliittimet, INTERFACE automaatiokomponentit, TRABTECH ylijännitesuojat ja AUTOMATIONWORX automaatiotuotteet.

Pipelife Finland Oy

Kiviharjunlenkki 1 C
puh. (030) 600 2200

Verkkosivu

Pipelife Finland on yksi Suomen johtavista sähkö- ja LVI-tuotteita valmistavista ja markkinoivista yrityksistä. Sähkötuotteiden valikoima kattaa muoviset sähköasennus-putket, esijohdotetut putkijohdot sekä kaapelinsuojausjärjestelmät. Pipelife valmistaa sähkötuotteet Utajärven, Haaparannan ja Iin tehtailla.

Pistesarjat Oy

Kylänportti 2
puh. 010 4238 770

Verkkosivu

Pistesarjat Oy myy sulanapito-, lämmitys-, sähkö- ja tietoliikenneratkaisuja. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös maailman johtavien valmistajien palonkestävät kaapeli-, teollisuuden lämmitys- ja tietoliikenne järjestelmät, komponentit, niiden toimitukset ja asennukset.

Proton Lighting Suomi Oy

Jaakonkatu 3
puh. 010 387 2270

Verkkosivu

Kehitämme ja myymme valaisimia ja valaistusratkaisuja teollisuuteen ja julkisiin tiloihin, sekä räätälöityjä solutions-ratkaisuja. Olemme vuonna 1945 perustettu ruotsalainen perheyritys jolla on yli 70 -vuoden kokemus valaistuksesta. Olemme osa Proton Groupia, joka on yksityisomisteinen teollisuuskonserni. Toimintamme keskittyy rajallisiin segmentteihin, joissa olemme hinta-laatusuhteeltamme kilpailukykyisiä ja pystymme vastaamaan markkinoiden vaatimiin aikatauluihin. Tuotteemme ovat suunniteltuja pohjoismaisille markkinoille. Pääkonttorimme sijaitsee Värnamossa, Etelä-Ruotsissa ja työllistämme yli 100 henkilöä.

Prysmian Group Finland Oy

PL 13
puh. 010 5661

Verkkosivu

Yli sadan vuoden kokemuksella Prysmian Group tarjoaa markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Prysmian Group Finland Oy:n henkilöstön määrä on yli 500, ja sillä on tehtaat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa. Konserni on investoinut Suomen tuotantolaitoksiin yli 100 miljoonaa euroa. Prysmian- ja Draka-tuotteet ovat luoneet yhtiölle edelläkävijän aseman korkean teknologian kaapeliratkaisujen tarjoajana. Prysmian Group on maailman johtava energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja. Konsernilla on yli 100 tehdasta 50 eri maassa. Prysmian Group on listattu Milanon pörssiin.

Purmo Group Finland Oy Ab

PL 16 / Tupakankatu
puh. (06) 768 9111

Verkkosivu

Purmo on johtava kestävän sisäilman mukavuusratkaisujen toimittaja sidosryhmille ja asiakkaille. Lämmitysjärjestelmämme on suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista mukavuutta ja tehokkuutta.

Purso Oy

Alumiinitie 1
puh. (03) 3404 111

Verkkosivu

Purso on Suomalainen vuonna 1959 perustettu kansainvälinen alumiiniratkaisuihin erikoistunut vakavarainen perheyhtiö, jonka toimipaikka ja juuret ovat Siurossa. Käytämme kierrätysalumiinia 60% tuotteissamme ja valaisinrungot on valmistettu 100% kierrätysalumiinista. Meillä on oma sulatto Ikaalisissa jossa valmistetaan kierrätetty alumiini raaka-aineeksi pursotukseen. Valaistus on Purson toimintaan perustettu liiketoiminta-alueeksi vuonna 2012. Suunnittelemme ja valmistamme myymämme valaisimet Siurossa omalla tehtaallamme. Valaisimissa käytämme SNEP® rekisteröityä tuotemerkkiä. Valaisimiemme tyypillisiä käyttökohteita ovat teollisuus, logistiikka, kauppaliikkeet, pysäköintihallit, urheilutilat, toimistot ja julkiset tilat. Valaisinmallisto on suunniteltu kustomoitavaksi juuri kohteeseen parhaiten sopivaksi. Tuotevalinnan tueksi olemme tuoneet sivustollemme SNEP® tuotevalitsemen jolla pytytään valitsemaan valaisimeen yksilöllisesti oikeat tarvittavat ominaisuudet ja saadaan tueksi kaikki tarvittavat tiedostot ja liitteet. Olemme nopea ja luotettava toimittaja kaiken kokoisiin valaistusprojekteihin. Energiatehokkuus alkaa meillä tuotannosta jatkuen tuotteiden ominaisuuksista luotettavaan pitkään elinkaareen.

Reka Kaapeli Oy

PL 12
puh. 0207 20020

Verkkosivu

Reka Kaapeli Oy on suurin suomalaisomisteinen kaapelivalmistaja, joka on kuulunut yli 60 vuotta kaapeliteollisuuden eturiviin. Toimitamme kestäviä ja laadukkaita kaapeliratkaisuja uusiutuvaan energiantuotantoon, verkonrakennukseen, teollisuuteen sekä asuin- ja toimistorakentamiseen. Kaikki kolme tuotantolaitostamme sijaitsevat Suomessa; Hyvinkäällä, Keuruulla ja Riihimäellä. Meillä työskentelee noin 260 ammattitaitoista rekalaista. Olemme kansainvälinen sekä luotettava toimija, jonka valmistuksen perustana ovat ensiluokkaiset materiaalit ja kaapelistandardit. Päämarkkina-alueitamme ovat kotimaan ohella muut Pohjoismaat, Baltia ja Venäjä. Tytäryhtiömme sijaitsevat Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Venäjällä.

Rexel Finland Oy

PL 360 / Varastokatu 9
puh. 010 509 311

Verkkosivu

Rexel Finland Oy on Suomen johtavia sähkötukkuliikkeitä. Me tuomme sähköalan tuotteet ja palvelut ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle. Myymälämme ja asiantuntevat myyjämme palvelevat sinua ympäri Suomea ja sopimusasiakkaana sinulla on pääsy myymälöihimme 24/7. Laaja, yli 125 000 nimikkeen valikoima tuotteita, innovatiiviset palvelut sekä tehokas ja toimiva logistiikka tekevät arjestasi helpompaa. Meille tärkeintä on auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut ja taata onnistuneet projektit. Meillä hoidetaankin jokainen keikka aina täysillä ja ammattitaidolla. Tervetuloa asioimaan Rexelille – täyden palvelun sähkötukkukauppaasi! Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.

Schneider Electric Finland Oy

Sokerilinnantie 11C
puh. 010 446 610

Verkkosivu

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan asiantuntija, jolla on toimintaa yli 100 maassa. Se tarjoaa integroituja ratkaisuja lukuisille eri markkinasegmenteille. Konserni on johtava toimija energia- ja infrastruktuurimarkkinoilla, teollisissa prosesseissa, rakennusautomaatiossa sekä tietoliikennekeskuksissa ja -verkoissa. Lisäksi se on laajalti edustettuna asuinkiinteistösovelluksissa. Energian käytön turvallisuuteen, luotettavuuteen ja tehokkuuteen keskittyvällä liiketoiminnalla yritys saavutti 15,8 miljardin euron liikevaihdon vuonna 2009. Tästä myynnistä vastasivat yrityksen yli 100 000 työntekijää, jotka auttavat yksilöitä ja organisaatioita hyödyntämään energiaa tehokkaasti.

Selcast Oy

PL 36 / Kilantie 19
puh. (019) 278 5800

Verkkosivu

Selcast Oy on v. 1945 perustettu Karjaalla toimiva metallialan yritys, joka on erikoistunut tuottamaan valamalla alumiinista korkealaatuisia, kestäviä ja korkean tiiveysluokan (IP67) sähköasennustarvikkeita sekä elektroniikka- teollisuuden tarvitsemia asiakaskohtaisia koteloita ja komponentteja vaativiin olosuhteisiin. Hallitessaan koko tuotantoketjun, Selcast Oy pystyy erittäin joustavasti noudattamaaan asiakkaittensa erikoistoivomuksia. Tuotevalikoimaan kuuluvat jakorasiat, kytkimet, pistorasiat, laipat, sähkökeskukset, valaisimet sekä yllä mainitut kotelot ja komponentit. Tuotteista suurin osa on hyväksytty asennettaviksi laivoihin. Markkinointi tapahtuu sekä sähkötukkuliikkeiden kautta että suoraan teollisuudelle. Vientiä pääasiassa EU-maihin ja Kauko-Itään.

Sg Armaturen Oy

Spektri Business Park / Metsänneidonkuja 12
puh. 020 7303 960

Verkkosivu

Sg Armaturen Oy on osa norjalaista Sg Armaturen AS konsernia, joka toimii Pohjoismaissa, Keski-Europassa ja Englannissa. Sg valmistaa valaisimia niin julkisen kuin kodin kohteisiin, sisä- ja ulkokäyttöön. Tuotekehityksen lähtökohtana on korkea laatutaso, helppo pohjoismaisiin soveltuva asennettavuus ja markkinoiden paras hinta-laatusuhde. Sg panostaa paljon tuotteiden saatavuuteen. Varastovalikoimasta löytyy heti toimitettavaksi yli 2500 erilaista valaisintyyppiä. Lisäksi Sg:n Euroopan tehtaalla Tanskassa valmistetaan täysin räätälöityjä tuotteita asiakkaiden projektitarpeisiin. Jakelu tapahtuu ainoastaan sähkötukkuliikkeiden kautta. Kaikilla Sg:n tuotteilla on vähintään 5 vuoden täystakuu. Useimmilla alasvaloilla on 10 vuoden täystakuu ja ulkovalaisimilla 10 vuoden korroosiotakuu.

Siemens Osakeyhtiö

PL 60 / Tarvonsalmenkatu 19
puh. 010 511 51 51

Verkkosivu

Siemens Osakeyhtiö on innovatiivisten teknologioiden ja asiantuntijapalveluiden toimittaja, joka toimii teollisuuden, energian ja terveydenhuollon aloilla. Lisäksi Siemens on merkittävä IT-palveluiden tuottaja Suomessa ja Baltiassa. Suomessa toimivia Siemens-yhtiöitä ovat Siemens Osakeyhtiö, Medical Solutions, Siemens Medical Diagnostics, Oy Osram Ab ja Siemens Financial Services. Siemens Osakeyhtiön tytäryhtiöitä ovat AS Siemens Virossa, Siemens SIA Latviassa sekä UAB Siemens Liettuassa. Lisäksi Suomessa toimivat BSH Kodinkoneet Oy ja Nokia Siemens Networks, jotka ovat 50-prosenttisesti Siemensin omistamia yhtiöitä.

Signify Finland Oy

Teknobulevardi 3-5
puh. (09) 615 800

Verkkosivu

Signify Finland Oy on edelläkävijä älykkäässä ohjattavassa ledivalaistuksessa sekä ammattikohteissa että kodin valaistuksessa. Olemme luotettava toimija, jolla on pitkä kokemus ja innovaatiojohtajuus sisä- ja ulkovalaisimissa sekä valonlähteissä. Philips Lighting on maailmanlaajuinen valaistuksen markkinajohtaja.

Siteco Gmbh, Suomen Sivuliike

Vantaankoskentie 14
puh. 050 322 5035

Verkkosivu

SITECOlla on yli 150 vuoden valaistusalan vankka kokemus ja se edustaa johtavaa teknologiaa ja on aina ollut edelläkävijä valaistusalan teknisissä innovaatioissa. LED-valaistusratkaisumme ovat korkealaatuisia ja innovatiivisia jotka on suunniteltu ja testattu Saksassa. SITECO tarjoaa LED-valaistusratkaisut mm. ulkoalueiden, teollisuuden, urheilukohteiden, toimistojen ja vähittäiskaupan tarpeisiin. SITECOn suunnittelu ja osa tuotannosta sijaitsevat Saksassa, Traunreutissa ja yrityksellä on yli 800 työntekijää maailmanlaajuisesti.

SLO Oy

PL 88 / Ritakuja 2
puh. 010 283 11

Verkkosivu

SLO Oy on Suomen suurin sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Yhtiö palvelee maan laajimmalla sähkötarvikevalikoimallaan sähköurakoitsijoita, sähkö- ja teleyhtiöitä, verkonrakennusyhtiöitä, teollisuusyrityksiä ja julkisyhteisöjä verkkokaupassaan sekä 36 toimipisteessä Suomessa. SLO kuuluu kansainväliseen Sonepar-yhtymään, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja.

Sormat Oy

Harjutie 5
puh. 0207 940200

Verkkosivu

Sormat Oy on suomalainen, Pohjoismaiden suurin kiinnitystarvikealan valmistaja. Sen toiminnot ja johtamismallit perustuvat sertifioituihin EN ISO 9001 mukaiseen laatu- sekä EN ISO 14001 mukaiseen ympäristöjärjestelmään. Sormat Oy keskittyy valmistamaan ja toimittamaan laitteiden ja rakenneosien kiinnittämiseen ja liittämiseen tarkoitettuja tuotteita sekä muita sähköasennustarvikkeita. Sormat Oy toimii aktiivisesti ympäri Eurooppaa sekä myös Venäjällä.

Spelsberg Oy

Äyritie 12 B
puh. (09) 47892255

Verkkosivu

Spelsberg on yksi johtavista sähköteknisen alan kansainvä-lisistä valmistajista. Se toimii pääasiassa sähköasennus- ja kotelointitekniikan alalla. Perheyritys kehittää, valmistaa ja myy tuotteita ja järjestelmiä talotekniikalle ja teollisuudelle. Se on kaikkien toimitiloihin liittyvien ratkaisujen tarjoaja. Spelsberg on turvallisuutta, korkealaatuista ja teknistä suorituskykyä vuodesta 1904 lähetien ja sillä on omat VDE- ja UL-sertifioidut testauslaboratorionsa. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti omien tytäryhtiöidensä ja jakelu-kumppaniensa kanssa ja työllistää noin 450 henkilöä pääkonttorissaan Schalkmühlessa (NRW), Buttstädtin (Thüringen) tuotantolaitoksessaan ja sen tytäryhtiöissään.

Suomen 3M Oy

PL 90 / Lars Sonckin kaari 6
puh. (09) 525 21

Verkkosivu

3M on kehittänyt laajan valikoiman innovatiivisia tuotteita useille markkina-alueille. 3M toimii 65 maassa. Sähkö- ja telealalla 3M tunnetaan mm. laajasta valikoimasta Scotch® teippejä, Scotchcast™ hartseista ja valujatkoksista. 3M:n tuotteisiin kuuluvat myös kaapeleiden päättämiseen ja jatkamiseen tarkoitetut lämpö- ja kylmäkutisteet. Scotchlok™ ja Volition ovat telealan patentoituja edelläkävijöitä, josta kummastakin on ajan mittaan kasvanut kokonainen tuoteperhe. 3M™ Dynatel™ mittalaitteet ovat tuttuja työkaluja kaapeliverkostojen parissa toimiville alan ammattilaisille. Henkilökohtaisia 3M työsuojelusuojelutuotteita sähköalalla käytössä ovat esim. valokaariluokitetut 3M™ Peltor® suojakypärät ja kypäräpaketit.

T.Stenbacka Oy Ab

Emalikatu 2B
puh. 020 7432 320

Verkkosivu

Oy T. Stenbacka Ab on sähköteknisen alan agentuuri- ja tukkuliike. Vuonna 1963 perustettu perheyritys on tänään alansa johtava tavarantoimittaja Suomessa. Maahantuomme ja markkinoimme erilaisia sähköteknisiä raaka-aineita, komponentteja, valaisimia, koneita ja laitteita sekä erikoistyökaluja lähinnä sähkötekniselle teollisuudelle sekä alan tukkuliikkeille. Valmistamme myös sähkömoottoreiden hiiliharjoja Suomessa.

Tampereen Sähköpalvelu Oy

Autokeskuksentie 16
puh. (03) 2515 111

Verkkosivu

Tampereen Sähköpalvelu Oy (TSP) on sähköalan tuotteiden ja komponenttien maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin sekä tekniseen tukeen erikoistunut asiantuntijayritys. Tuotevalikoiman perustana ovat työkoneissa käytettävät kaapelointitarvikkeet, kuten liittimet ja johtimet sekä niiden suojaputket, -vaipat ja kutisteletkut sekä teollisuuden erikoiskaapelit ja tietoverkko- ja konesalikaapelointijärjestelmät yhdessä kaapeleiden ja liittimien käsittelyyn tarvittavien työkalujen ja koneiden kanssa. Kasvavana tuotealueena ovat mittaus ja testauslaitteet erityisesti johdinsarjojen testaukseen sekä sähköturvallisuusmittauksiin. Yritys on perustettu vuonna 1968 ja on viime vuosina laajentunut yritysostoin ja tänä päivänä myyntikonttoreita on neljällä paikkakunnalla Suomessa sekä tytäryhtiö Dafine Engineering Virossa.

Teknoware Oy

Ilmarisentie 8
puh. (03) 883 020

Verkkosivu

Lahtelainen Teknoware Oy on kansainvälinen valaistus- ja elektroniikka-alan yhtiö, joka suunnittelee ja valmistaa LED-teknologiaan perustuvia ajoneuvojen valaistusjärjestelmiä, sekä turvavalaistusjärjestelmiä kiinteistöihin ja laivoihin. Teknoware työllistää Lahdessa yli 260 ja maailmanlaajuisesti noin 400 henkilöä. Valmistus tapahtuu Lahdessa, sekä USA:n Connecticutissa sijaitsevilla tehtailla, joista tuotteita viedään yli 50 maahan. Turvavalaistustuotteidemme suunnittelu ja valmistus aina elektroniikasta ja mekaniikasta lähtien tapahtuu Lahden tehtaallamme. Maailmalla yli 20 yhteistyöyrityksen lisäksi myyntiämme tukevat yhtiömme Arabiemiraateissa, Brasiliassa, Ruotsissa sekä USA:ssa.

Teleste Oyj

Seponkatu 1
puh. (02) 260 5611

Verkkosivu

Teleste on kansainvälinen korkeateknologiaa ja verkkopalveluja toimittava yritys, jonka strategiana on jatkuvasti syventää ymmärrystä operaattoreiden liiketoiminnasta, sovelluksista ja tarpeista. Yrityksen osaaminen perustuu videokuvan ja datan käsittelyyn, verkottamiseen, siirtoon sekä hallintaan liittyviin tuoteratkaisuihin ja verkkopalveluihin niin operaattoreille kuin julkiselle sektorille. Teleste on perustettu vuonna 1954 ja vuonna 1999 yhtiö listautui nykyiseen NASDAQ maailmanlaajuisesti OMX Helsinki Oy:öön.

Tele-Tukku Oy

Mikontie 3
puh. (09) 4133 2200

Verkkosivu

TELE-TUKKU on vuonna 1963 perustettu elektronisten komponenttien ja tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike, ollen siten yksi alansa vanhimmista ja tunnetuimmista yrityksistä Suomessa. Sijaitsemme pääkaupunkiseudun läheisyydessä hyvien liikenneyhteysien varrella, vain noin vartin päässä lentokentältä. Asiantunteva henkilökuntamme yhdistettynä mittavaan 12 000 varastonimikkeen valikoimamme, sekä nopeisiin ja luotettaviin toimituksiin, takaavat asiakkaalle hyvän palvelukokemuksen. Myyntimme palvelee sekä puhelimitse, että tekemällä henkilökohtaisia asiakaskäyntejä. shop.tele-tukku.fi verkkokaupastamme asiakas näkee ajankohtaiset varastosaldot ja asiakaskohtaiset hinnat määräalennuksineen. Tärkeimmät tuoteryhmämme ovat antennit, AV Pro-tuotteet, kaapelit, liittimet ja elektroniikankemikaalit.

Theben Oy

Liikkalankuja 6
puh. (09) 4242 7877

Verkkosivu

Theben Oy "Energian säästöä mukavasti" on saksalaisen Theben AG:n tytäryhtiö Suomessa. Theben on yksi maailman johtavista valmistajista ajan-, ilmanvaihdon-, lämmön- ja valoisuuden ohjaamiseen. Lisäksi yhtiö toimii talotekniikan ja automaation (KNX) johtavana valmistajana.

Tungsram Operations Kft

Säynävätie 5 B
puh. 040 138962

Verkkosivu

Tungsram tarjoaa LED-ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin ja sovelluksiin. Tarjonta kattaa perusvalaisimet, perinteisten lamppujen korvaajat sekä LED-ulkovalaisimet. Yhtiön valaisimia markkinoi aiemmin GE Lighting, mutta sen valaisin-toiminnot myytiin Tungsramille. Unkarilainen Tungsram on aloittanut toimintansa 1896. Ensimmäisestä edullisesta hehkulampusta (1879) ensimmäiseen valoa tuottavaan LEDiin (1962), GE Lighting on ollut yritys, jonka perusta on teknisissä innovaatioissa. LED-ratkaisuja yritys on valmistanut jo 1990-luvulla.Tungsramilla on 4000 työntekijää ja viisi tehdasta Unkarissa. Yrityksen globaali liikevaihto noin 350 milj. dollaria.

Tyco Electronics Finland Oy

PL 100 / Konalantie 47 F
puh. (09) 512 3420

Verkkosivu

TE Connectivity suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia elektroniikka-alan tuotteita. Yrityksellä on toimitiloja 56 maassa palvellen ilmailua, autoteollisuutta, tietokone-, tietoliikenne- ja kulutuselektroniikkateollisuutta sekä voimansiirtoa. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. liittimet, kuitutuotteet, langattomat komponentit, kutisteet, piirin suojaukset, johtimet ja kaapelit, touchscreenit, piirilevyt ja takapaneelit, releet, sensorit, työkalut, ja merkkaustuotteet. Tuotemerkkejä mm. Agastat, Alcoswitch, AMP, AMP Netconnect, Buchanan, CoEv, Critchley, Elcon, Elo TouchSystems, HTS, M/A-COM, Madison Cable, OEG, Potter & Brumfield, Raychem, Schrack, Simel ja TDI Batteries.

Tylöhelo Oy

Pohjoinen Pallbontie 1
puh. 020 7560 300

Verkkosivu

TyöHelo Oy kehittää, markkinoi ja valmistaa maailmanlaajuisesti sauna- ja höyrykylpylaitteita ja näiden oheistuotteita. Valikoimaan kuuluvat Tylö- ja Helo-merkkiset sähkö- ja puulämmitteiset kiukaat, ohjauskeskukset, höyrystimet ja täydelliset saunahuoneet sekä monet saunomiseen liittyvät oheistuotteet.

Uponor Infra Oy

PL 21
puh. 020 129 211

Verkkosivu

Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Uponor tarjoaa rakentajille ja remontoijille kattavan valikoiman lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä. Lisäksi Uponor valmistaa tuotteita kunnallisen infrastruktuurin rakentamiseen ja saneeraukseen.

UTU Oy

PL 20 / Ahjontie 1
puh. (02) 550 800

Verkkosivu

UTU Oy myy ja markkinoi sähköteknisiä merkkituotteita. UTU:n huolella valitsemat toimittajat ovat tunnettuja ja tunnustettuja oman tuotealueensa laatutoimittajia. Päätuotteina ovat vakiokeskukset, keskuskotelot ja –komponentit, johtokanavat sekä KNX-pohjaiset taloautomaatioratkaisut. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi UTU Oy tarjoaa asiakkailleen eri tuotealueisiin liittyvää tuote- ja sovellutuskoulutusta, asiakkaiden projektitarpeiden ratkaisemiseksi.

Wago Finland Oy

Perintötie 2 c
puh. 040 544 2030

Verkkosivu

WAGO on ruuvittoman, jousivoimaisen liitinteknologian markkinajohtaja ja yksi johtavista tähän teknologiaan liittyvien laitteiden ja automaatiojärjestelmien valmistajista. Yhtiön laaja tuotevalikoima kattaa riviliittimet, liittimet, PCB-liittimet, elektroniset moduulit ja I/O-järjestelmät, joista jokainen tarjoaa teollisuusautomaatio- ja rakennusinstallaatioasiakkaille valtavia etuja. Laajan tuotevalikoiman lisäksi Wago tarjoaa tukea ja koulutusta asiakkailleen.

Weidmüller Suomi

Koy Plaza Vivace, Äyritie 8C
puh. 020 735 13 00

Verkkosivu

Weidmüller tarjoaa kaikkialla maailmassa tuotteita, ratkaisuja ja palveluita tehon, signaalien ja datan teollisuusympäristöön. Yhtiö kehittää jatkuvasti innovatiivisia, kestäviä ja hyödyllisiä ratkaisuja asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Weidmüller Groupilla on tuotantolaitoksia, myyntiyhtiöitä ja edustajia yli 80 maassa. Weidmüller Suomi aloitti toimintansa 1.9.2012 ja sitä ennen Juha-Elektro edusti Weidmüllerin tuotteita Suomessa yli 50 vuoden ajan.

Wiha Finland Oy

Mäkituvantie 9
puh. 044 231 9988

Verkkosivu

Wiha on yksi maailman johtavista ammattikäsityökalumerkeistä. Wiha on saksalaisen Hahn-perheen vuonna 1939 perustama yritys, jonka palveluksessa on maailmanlaajuisesti yli 1000 työntekijää. Päätoimipaikka ja suurin tuotatantoyksikkö sijaitsevat Schwarzwaldissa, Saksassa.Wiha-käsityökalujen suunnittelussa ja valmistuksessa käytetään käyttäjälähtöisiä innovaatioita, viimeisempiä tuotantoteknologioita ja viimeisteltyä ergonomiaa. Tarjoamme tekniselle kaupalle mutkattoman myynti- ja markkinointituen sekä räätälöidyt esillepanoratkaisut, jotta tuoteratkaisumme on helppo viedä käyttäjäasiakkaiden tietoisuuteen.

Yleiselektroniikka Oyj

PL 73 / Luomannotko 6
puh. 010 2891 220

Verkkosivu

Yleiselektroniikka Oyj on yli 50-vuotias suomalainen täyden palvelun elektroniikkatalo, jonka valikoi-masta löytyy teollisuus- ja automaatiotuotteiden komponentit - kuten kytkimet ja liittimet, mittalait-teet, teholähteet, juottimet sekä työkalut -alan tunnetuimmilta valmistajilta lopputuotteisiin, tutki-mukseen, tuotekehitykseen sekä mittaus- ja testaussovelluksiin. Lisäksi laaja valikoima akkuja ja korke-an teknologian tuotteita, aina oskilloskoopeista lämpökameroihin, takaa onnistumisen projektissa kuin projektissa. Olemme ammattilaiselektroniikan asiantuntijoita.