<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
On_aika_kohdata_900_200px

 

Opiskelija, tervetuloa messupolulle!

Haluamme tehdä messupäivästä sinulle kiinnostavan ja hyödyllisen sekä tutustuttaa sinut alan yrityksiin.
 
Messupolkuun ilmoittautuneiden yritysten osastoilla Opiskelijakummi-rintamerkillä tunnistettavat esittelijät ovat varautuneet esittelemään sinulle yritystä, sen tuotteita ja palveluja sekä vastaamaan kysymyksiisi.
Opiskelijakummi
Messupolun tarjoaa Sähkönumerot.fi -tuotetietopalvelu.
 
Tutustu messupolun yrityksiin:
 

AU3

sahkonumerot_fi_300x35px

Sähkönumerot.fi-tuotetietopalvelu

Messupolun lähtöpiste, josta saat messupolkukartan.

Kerro missä oppilaitoksessa opiskelet, anna palautetta messupolusta ja osallistu lahjakortin arvontaan.
 
paakuva_raita_2219x35

A201siemens_logoSiemens Osakeyhtiö

Siemens Osakeyhtiö on innovatiivisten teknologioiden, ratkaisujen ja asiantuntijapalveluiden toimittaja, jonka liiketoiminta-alueita ovat kaupungit ja niiden infrastruktuuri sekä teollisuus.

Esittelemme Sähkömessuilla innovatiivisia ja ajankohtaisia ratkaisuja energiamurroksen haasteisiin. Osastollamme kerromme muun muassa sähköisen liikenteen ja sähköverkon rajapinnan ratkaisuista. Lisäksi esillä ovat mm. keskijänniteteknologia, sähköverkon suojaus ja ohjaus, akkuteknologia ja sähkövarastot.

Tervetuloa osastollemme tutustumaan ratkaisuihimme ja osallistumaan opiskelijoiden messupolkuun. Saat pienen kiitoslahjan mukaasi vastaamalla kysymykseen: Mikä on BlueGIS?

paakuva_raita_2219x35

B225Teknoware_logoTeknoware Oy

Suunnittelemme ja valmistamme kiinteistöjen ja risteilijöiden turvavalaistus-järjestelmiä sekä julkisen liikenteen valaistus- ja sisustusratkaisuja. Liikevaihtomme on yli 61M€ ja toimimme yli 50 maassa. Pääkonttorimme ja suurin tuotantolaitoksemme sijaitsevat Lahdessa, minkä lisäksi huippuluokan tuo-tantoyksiköitä on Isossa-Britanniassa, Malesiassa, Puolassa ja Yhdysvalloissa.
 
Ratkaise palikkapeli osastollamme ja voita leffaliput! Palkitsemme päivittäin nopeimman ajan saaneen osallistujan kahdella Finnkinon leffalipulla.
paakuva_raita_2219x35

B300sesko-logo-webSESKO

Näe tulevaisuuteen! Ota selvää, mitä tulevaisuuden haasteita standardoinnil-la ratkotaan. Tule osastollemme tai katso https://www.naetulevaisuuteen.fi

Nosta muistipelistä kolme paria ja tunnista standardoidut kuvatunnukset. Palkinnoksi saat haalarimerkin.

paakuva_raita_2219x35

B360STUL_web

STUL

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL on messuilla palveluyhtiöidensä Sähköinfon sekä mm. pätevyyksiä myöntävän Henkilö- ja yritysarviointi SETIn kanssa.
Tule tutustumaan tietotuotevalikoimaan, jota meillä on tarjota opintojesi tueksi sekä yleisesti siihen toimintaan, jolla edistämme sähköalaa Suomessa.

paakuva_raita_2219x35

B369Glamox

Glamox Oy

Creating light for a better life. Glamox on ammattivalaistuksen markkina-johtaja Suomessa. Tarjoamme kestäviä valaistusratkaisuja, jotka parantavat ihmisten suorituskykyä ja hyvinvointia.
 
Tule osastollemme B369 nauttimaan virkistävä juoma. Kerro samalla henkilö-kunnallemme kuinka monta vuotta Glamox on toiminut Suomessa ja lunasta itsellesi palkinto.
paakuva_raita_2219x35

B407Airam_logo

Airam Oy Ab

Tervetuloa tutustumaan Airamin uutuusvalaisimiin ja palveluihin. Moderni valaistuksenohjaus on langaton, joustava ja mutkaton. Airam tarjoaa kattavan valikoiman langattomasti ohjattavia valaisimia. Älykkäiden valaistuksen ohjausratkaisujen ansiosta voit helposti reagoida muutoksiin ja antaa käyttäjälle räätälöidyt avaimet valaistusolosuhteiden optimaaliseen hallintaan.
 
Uutuusmallistomme näet mielenkiintoisella kohtaamispaikalla osastolla B-407.
paakuva_raita_2219x35

B419Ledvance_logoLEDVANCE Oy

Tervetuloa tutustumaan älyvalaistukseen ja sen luomiin mahdollisuuksiin LEDVANCEn osastolla. Meillä pääset näkemään, miten valaistusta voidaan ohjata DALI-,Wifi- tai Zigbee-standardeilla.
 
Tule ja koe ihmiskeskeinen valaistus ja kokeile miten helppoa on käyttää Biolux- valaistussäädintä ja arvaa kuinka montaa valaisinta sillä voidaan ohjata.
Lähiten veikanneille yllätyspalkinto!
paakuva_raita_2219x35

B447UTU_1000x600UTU Oy

100 vuotta ratkaisuosaamista ei ole mikään pikkujuttu! Tule tutustumaan UTUun, joka on ollut sähköalan vakaa toimija jo yli 100 vuoden ajan.
 
Nappaa valokuva mielestäsi UTUn kiinnostavimmasta tuotteesta ja näytä se messukummille osastollamme. Palkintoja luvassa! 
paakuva_raita_2219x35

D202

ABB

ABB Oy

Tule tutustumaan yhteen tekniikan alan suosituimmista työnantajista ja kuulemaan lisää ABB:n tarjoamista mahdollisuuksista opiskelijoille. Osastomme rastitehtävässä luvassa luovaa rakentamista ABB:n asennustuotteilla.
paakuva_raita_2219x35

D110

katko_logo

Katko Oy

Katko on turvakytkimiin, kuormankytkimiin ja kytkinvarokkeisiin erikoistunut suomalainen perheyritys yli 70 vuoden kokemuksella.
 
Tuotevalikoimamme on markkinoiden laajimpia ja sisältää myös vaativiin ympäristöihin tarkoitettuja tuotteita.
 
Missä Katkon tehdas sijaitsee? Löydät tiedon Katkon verkkosivuilta.
paakuva_raita_2219x35

D221PIPELIFE_Logo_Claim_RGBPipelife Finland Oy

Sähköasennus- ja kaapelinsuojatuotteet Pipelifelta. Valikoimastamme löydät tuotteet sähköasennusten suojaamiseen kiinteistöjen rakenteissa sekä maahan asennettavien sähkö- tai datakaapelien suojaamiseen. Tutustu tuotteisiin pipelife.fi/sahkotuotteet tai vieraile osastollamme!
 
Pipelifen ROCKY PE-kaapelinsuojaputki on tarkoitettu vaativiin verkonrakennus-kohteisiin. Tiedätkö, mihin väreihin ROCKY-kaapelinsuojaputkea valmistetaan? Oikean vastauksen osastolla esittäneille luvassa pieni palkinto!
paakuva_raita_2219x35

C100rexel_logo

Rexel Finland Oy

Rexel – se kiinnostavampi sähkötukku! Me myymme tuotteet ja palvelut urakoinnin, teollisuuden ja verkonrakennuksen projekteihin. Tule tutustumaan Rexeliin ja rexeliläisiin messuosastollamme, ja koe messujen rennoimmat etkot.

Messuosastollamme pääset tutustumaan omiin tuotemerkkeihimme, testaamaan setelinkaappaustaitojasi ja tietenkin kuulemaan Rexelin monipuolisista uramahdollisuuksista.

Tule osastollemme keskustelemaan tulevaisuuden työpaikoista ja testaamaan leikkimielisessä visassa, voisiko Rexel olla sinulle sopiva työpaikka!

paakuva_raita_2219x35

C104MEKA_logo

Meka Pro

Suomalainen Meka Pro Oy on valmistanut kaapeliteitä jo 40 vuotta. Perheyhtiö on ollut sähköalalla vuodesta 1953.
 
Tule osastolle C104 hörppäämään tuoreet kahvit ja kuulemaan miten Meka voi olla osa sinun tulevaisuuttasi.
paakuva_raita_2219x35

C106

Ahlsell

Ahlsell Oy

Ahlsell on pohjoismainen tekninen tukkukauppa. Myymme tuotteita ja palveluita yrityksille ja ammattilaisille, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa. Meillä on kiva työpaikka ja loistava fiilis: työntekijöidemme mielestä Ahlsell on avoin, huolenpitoon ja tulevaisuuteen nojaava työpaikka.
 
Haluaisitko päästä tutustumaan tekniseen tukkukauppaan lähemmin? Ole meihin rohkeasti yhteydessä: info@ahlsell.fi. Tule tutustumaan meihin osastolla C 106. Saat yllätyskassin ja voit osallistua Bluetooth-kaiuttimen arvontaan.

A-collection on Ahlsellin oma tuotemerkki, mutta tiedätkö mitä erilaisia tuotealueita löytyy a-collection brändin alta?
paakuva_raita_2219x35

C203Onninen_K_logoOnninen Oy

Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille.
 
Työllistämme Suomessa noin 1 200 henkilöä ja toimipaikkaverkostomme käsittää 54 Onninen Express -myymälää. Onninen on osa K-ryhmän kansain-välistä rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa, joka toimii 7 maassa.
 
Onninen on perustettu a) 1913, b)1953, c)1993? Osastolla Onnisen onnenpyörä, palkintona leffaliput.
paakuva_raita_2219x35

C307spelsberg_logoSpelsberg Oy

Tervetuloa tutustumaan Spelsbergin messuosastolle sähköalan seksikkäimpiin tuotteisiin ☺ Nouda samalla ständiltämme syksyn kuumin stetsoni ja voita mahdollisesti yllätyspalkinto.

Tavataan osastollamme!

paakuva_raita_2219x35

C318Schneider_Electric_logoSchneider Electric

Schneider Electricin osastolla pääset pyöräyttämään Wiser-pyörää, jonka juontajina toimivat Rasiamies ja legendaarinen Janne Porkka!

Wiser on helppo älykotijärjestelmä, joka toimii Onnenpyörä-teemaisen kilpailun tehtävänantona. Ottamalla osaa kisaan saat oppia älykodeista ja pääset samalla tutustumaan järjestelmään osastollemme. Pyörän arpoman tehtävän suori-tettuasi saat arvontalipukkeen suureen älykotiarvontaan. Mutta – mikäli osut pyöräytykselläsi bonus-sektoriin saat yllätyspalkinnon ja jopa 10 kappaletta lipukkeita! Tätä ei voi missata!

Kysymys – minkä tehtävän suoritit ja mitä siinä teit?

paakuva_raita_2219x35

C409

Eaton_logo

Eaton

Eaton on älykkään energianhallinnan yritys, joka pyrkii parantamaan ihmis-ten elämänlaatua ja suojelemaan ympäristöä globaalisti. Olemme sitoutuneet tekemään liiketoimintaa oikein, toimimaan kestävästi ja auttamaan asiakkaitamme energianhallinnassa – nyt ja tulevaisuudessa.
 
Hyödyntämällä sähköistymisen ja digitalisaation globaaleja kasvutrendejä nopeutamme siirtymistä kohti uusiutuvaa energiaa, autamme asiakkaitamme ratkaisemaan kriittiset sähkönhallintaan liittyvät haasteet, sekä toimimme sidosryhmiemme ja koko yhteiskunnan parhaaksi. www.eaton.fi

Rekisteröidy osastollamme uutiskirjeen tilaajaksi ja voita sähköpyörä!
paakuva_raita_2219x35

C418Prysmian_Group_logo

Prysmian Group Finland Oy

Prysmian Group Finland on suurin kaapelivalmistaja ja alan työllistäjä Suomessa. Tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman kaapelituotteita kaikkiin kohteisiin. Tehtaillamme Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskos-sa työskentelee noin 600 henkeä. Olemme osa maailman suurinta energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittajaa, Prysmian Groupia.
 
Tutustu kansainvälisiin uramahdollisuuksiin ja vastavalmistuneille suunnattuun rekrytointi- ja kehitysohjelmaamme osoitteessa: https://www. prysmiangroup.com/graduate-program ja tule käymään ständillämme, niin kerromme lisää.
 
Tutustu ja tilaa suomenkielinen uutiskirjeemme. Löydät sen Suomen kotisi-vujemme kautta: https://www.prysmiangroup.fi
 
Kuinka pitkä historia Prysmian Group Finlandilla edeltäjineen on Suomessa? Oikein vastanneiden kesken arvomme leffalahjakortin.
paakuva_raita_2219x35

 

Sähkömessut_2022_yritysten_osastokartta