<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=914499939526844&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Jyvakylan_messut_opiskelijoita_kaytavalla_1200x400

Opiskelijoiden messupolku SähköValoTeleAV 2022 -messuilla Jyväskylässä 

 


Esittäydy tuleville alan ammattilaisille

Järjestämme jälleen Opiskelijoiden messupolun Jyväskylän Sähkö Valo Tele AV 2022 –messuilla 7.-9.9.2022. Viime kerralla ammattilaistapahtumassa kävi 1500 opiskelijaa, ja tuolloin jo kolmannen kerran toteutettu messupolku sai suuren suosion.

Tarjoamme nyt yrityksellesi mahdollisuuden tulla osastollanne mukaan osaksi Opiskelijoiden messupolkua ja päästä esittäytymään tuleville alan ammattilaisille.

 

Palvelee sekä opiskelijoita että yrityksiä

Tavoitteena on kannustaa opiskelijoita osallistumaan messuille aiempia vuosia aktiivisemmin ja tehdä messupäivästä heille kiinnostava ja hyödyllinen. Samalla haluamme tehdä tunnetuksi yrityksiä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita esittelemään tuotteitaan ja yritystään opiskelijoille.

Messupolkuun osallistuvien yritysten osastoilla Opiskelijakummi-rintamerkillä varustetut esittelijät ovat valmistautuneet kertomaan toiminnasta ja tarjonnasta opiskelijoille sekä vastaamaan heidän kysymyksiinsä. Messujen jälkeen opiskelijat äänestävät messupolun kiinnostavimman sähköalan yrityksen.

 

Huomiota ja aikaa suurtapahtuman keskellä

Ilmoittamalla yrityksenne mukaan Opiskelijoiden messupolulle liityt noin kahdenkymmenen yrityksen joukkoon, jotka saavat nuorten osaajien erityishuomion alan tärkeimmässä tapahtumassa, joka järjestetään vain joka toinen vuosi.

Näytteilleasettajilta ei peritä eri korvausta messupolulle osallistumisesta. Näyttelyosastolla tulee varautua ottamaan opiskelijat vastaan, minkä lisäksi sinne kannattaa ideoida heitä kiinnostavaa aktiviteettia. Messujen valmistelu on jo täydessä käynnissä. Ilmoita yrityksenne mukaan nyt!