Uutiskirje

Huhtikuu
2021

 

Prysmian header

 
 

Image

 
 
 

Pikkalasta net-zero-tehdas

Pikkala siirtyy ensimmäisenä Prysmian Groupin tehtaana lämmityksessään uusiutuvan energian käyttöön. Bioenergialaitos hyödyntää valmistuttuaan polttoaineenaan osin tehtaan pakkausjätteistä tuotettua, kestävän kehityksen mukaista biomassaa.

Lue lisää

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Olemme Taitaja-kisojen pääyhteistyökumppani

Olemme tukeneet Taitaja-tapahtumaa lahjoittamalla sähkö- ja automaatioasennuslajien tarvitsemat kaapelit jo muutaman vuosikymmenen ajan. Mielestämme on tärkeää tukea nuoria ammattilaisia ja olemme iloisia tästä mahdollisuudesta. Kilpailun pääpaikka on tänä vuonna Oulussa, jossa on myös toinen kaapelitehtaistamme. Tapahtuma on seurattavissa verkossa 18.-25.5.2021. Osallistumme myös virtuaalimessuille - seuraa kisoja verkossa, käy tutustumassa osastoomme ja jännitä kanssamme, ketkä voittavat alamme mestaruudet.

Tutustu Taitaja-kisojen sivustoon

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

MCMK ja MK - yhtenäistämme kaapelivalikoimaamme 

Prysmian Groupin halogeenittomien palosuojattujen kaapeleiden valikoima on laajentunut vuosi vuodelta. Valikoimamuutokset tuovat myös uuden MCMK-HF C-PRo 3x -tuoteperheen. 

Lue lisää

AFUX-perhe laajenee, XMJ-HF myös mustana 

AFUX-HF C-PRo 500V -kaapeliperhe täydentyy kaksijohtimisilla kaapeleilla. Valikoimassa on nyt myös 2x1,5 ja 2x2,5 -versiot. XMJ-HF-kaapelista on puolestaan tehty mustavaippainen versio, jolloin se sulautuu tummaan taustaan todella hyvin.  

Lue lisää

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Kattava kaapelivalikoima aurinkosähköjärjestelmien toteutukseen

Edistämme aurinkosähkön käyttöönottoa tarjoamalla siihen täyden valikoiman erikoiskaapeleita. Ne tunnetaan helposta asennettavuudestaan, luotettavuudestaan ja pitkäikäisyydestään, ja ne täyttävät kaikki keskeiset kansainväliset standardit.

Uusi aurinkosähköjärjestelmien kaapeliesitteemme nostaa niistä esiin muutamia. Tutuin niistä on TECSUN, jota on asennettu viidentoista vuoden aikana jo 1 500 000 kilometriä. 

Lue lisää

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Tarkka ja hauki

46 vuotta, 9 kuukautta ja 28 päivää - siinä jo ehtii käsistään saada kaapelikilometrin jos toisenkin. Nokian kaapelitehtaalla aloittamisen jälkeen työuraa kertyi siis melkein puoli vuosisataa. Kaapelin parissa pitkät työurat ovat enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Kiitos Tarmolle näistä vuosikymmenistä ja kireitä siimoja! 

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Sum It -kehitysohjelman hakuaika on meneillään

Prysmian Group valmentaa nuoria ammattilaisia monivuotisilla kehitysohjelmilla, joihin sisältyy täysipäiväinen työ konsernissa. Sum It on yksi niistä ja tarjoaa tien kansainväliseen Industrial Controllerin tehtävään. Työhön kuuluu yritysjohdon tukeminen liiketoiminnan ylläpitämisessä, optimoinnissa ja kehittämisessä. Tehtävään valmentavan nelivuotisen rekrytointi- ja kehitysohjelman hakuaika on meneillään.

Tututustu ohjelmaan ja hae

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Koronavirukseen varautuminen

Tällä hetkellä koronaviruksella ei ole vaikutusta tuotteidemme saatavuuteen. Seuraamme tilannetta arvoketjussamme tiiviisti ja kaikilla toiminnoillamme on varautumissuunnitelmat. Mikäli tilanne tuotteiden saatavuuden osalta muuttuu, olemme yhteydessä asiakkaisiimme.

Toivotamme hyvää terveyttä kaikille!

 
 
 
 
     
 
 

Nyt saat tuoreimmat uutiset seuraamalla LinkedIn-kanavaamme

Avaa LinkedIn-sivumme tästä 

Tunnetko ammattilaisen, joka voisi hyötyä uutiskirjeestämme?

Riittää, että hän saa sinulta tämän uutiskirjeen ja klikkaa alla olevaa linkkiä.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 
 
 
 
 

Logos

 
 
 

Prysmian Group Finland Oy

Tarjoamme markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Henkilöstömme
määrä on yli 500 ja tehtaamme sijaitsevat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa.
Olemme osa maailman suurinta energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien
toimittajaa Prysmian Groupia. Lisää tietoa: www.prysmiangroup.fi

Osoitelähde: Prysmian Group Finland Oy:n ylläpitämä asiakasrekisteri. Rekisteriseloste.